Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Haljinice za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Haljinice za bebe

Imate bebu i još je devojčica? Od nje u haljinici, verovatno ne postoji ništa slađe na ovom svetu i to dobro znaju svi koji vas vide u šetnji gradom. Da biste bili sasvim ponosni što imate ovakvo predivno stvorenje pored sebe, potrebno je da pažljivo odaberete najkvalitetnije, najmodernije i najatraktivnije haljinice za svoju devojčicu, kako bi ona blistala u punom sjaju.

 

Haljine za bebe

Uz pomoć haljinice za vašu bebu, ona će postati prava mala manekenka. Recimo da je već prohodala, i kada prošeta gradskom ulicom, držeći se za vašu ruku, to će biti kao velika modna pista. 

Haljina, a uz nju šeširić, pa to je zaista jedna prava mlada dama!

Naravno, jednostavniju haljinicu beba može nositi svakoga dana, a one posebne, samo u nekim važnim prilikama, kao što je pomenuta šetnja, ili recimo mnogo svečaniji povod – prvi rođendan! To je jedan od najznačajnijih događaja u životu, pa se treba valjano i prikladno obući. Haljinica za bebu je prava stvar za to.

Pored rođendana, tu je i krštenje, na kome će vaša curica izgledati kao prava princeza tek izašla sa stranica neke bajke ili iz modnog časopisa.

Posebno su zanimljive haljine koje su pink boje, napravljene od tafta, tila i postave od pamučnog materijala, koja je ispod cele haljinice. 

Dalje, možete birati bele haljinice od viskoze, tila i takođe pamučne postave. 

 

 

Roditelji se često odlučuju za haljinice u boji maline, koje su posebno elegantne i atraktivne. Preporučuju se za krštenje i proslavu prvog rođendana. Ovakve haljine su sa suknjicom od tila, a dostupne su i sve druge boje kao i veličine.

Haljinice za bebe – iskustva

Što zanimljivije – to slađe i lepše, opšte je prihvaćeno pravilo kada je izbor haljinica u pitanju, sa čime će se svakako složiti i vaša ćerka. Šta bi ona rekla na recimo, haljinicu uz pomoć koje će postati Zvončica? 

Ovo je zapravo kostim Zvončice, koji je sačinjen od tafta, tila i pamučne postave. Ono što ovu haljinicu čini drugačijom od drugih jeste što je ukrašena cvetovima i zvončićima, tako da će vaša devojčica zvoniti kada u njoj bude skakutala. Na to niko neće ostati ravnodušan, obasipaće vas hvalama i komentarima.

Pored haljinica, vašoj devojčici možete kupiti i odgovarajuće cipelice ili baletanke, koje su prikladne uz pomenuti kostim Zvončice. 

Pošto znamo koliko devojčice od malih nogu žele da budu kao mame, kao velike, omogućite im ispunjenje te njihove velike i važne želje, odabirom svečane haljine za posebne prilike ili neke jednostavnije varijante, da bi se vaša curica svakoga dana osećala posebnom.

Haljinice za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 4500 do 5500 dinara, u zavisnosti od modela i veličine.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Miodrag Kostic
Moja supruga je majstor da pronadje kvalitetne haljinice za bebe i to po veoma povoljnim cenama. Ono sto se meni svidja je kako te haljinice na odredjenim bebama stoje, kao da su prave male princezice.
07.08.2017
Jovana Milinkovic
Ove haljinice jesu nesto sto bi u Beogradu trebalo da se posebno plati. Druge stvari su veoma vazne, nista drugo nije toliko vazno kao sto bi mozda trebalo da bude.
09.05.2017
Milen Jovanovic
Problem je pre svega u tome sto one nikada nisu bile jeftine.
25.04.2017
Lea Stankovic
U svakom slucaju, sve haljine za bebe su nesto sto je posebno.
12.04.2017
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, stvar je pre svega u tome da ove haljinice nisu ni malo jeftine.
28.03.2017
Simona Vucinic
Sto se ove haljinice tice, sigurno se necete pokajati. Sve ostalo je po meni samo gubljenje vremena.
13.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Naravno da je sto se tice ovih haljinica, kvalitet uvek negde u prvom planu. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
22.02.2017
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, u svakom slucaju su haljinice za bebe nesto sto je zaista posebno.
03.02.2017
Todor Markovic
Mislim da je najbolje da gledate da haljinice za bebe kupite kada bude neko ekstra povoljno snizenje. U svakom slucaju je to meni idealno resenje.
24.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo da kazem da male bebe u ovim haljinicama prelepo izgledaju.
06.01.2017
Janko Zivanovic
Ono sto je skoro sigurno je da haljinice za bebe uvek moraju bas onako ozboljno da se plate.
19.12.2016
Jana Stankovic
Ako mene licno pitate, bitno je samo da haljinice za bebe budu bas onako kvalitetne i prijatne i da se vise nista dalje oko toga ne brinete.
30.11.2016
Petar Jankovic
Mislim da su haljinice za bebe ipak jedan deo opreme koji moze da bude veoma koristan u nekim momentima.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko su vam vec potrebne kvaitetne haljinice za bebe, onda je definitivno najbolje resenje da posetite radnju za bebe Andrej
25.10.2016
Ivan Stojanovic
Ukoliko su vam potrebne kvalitetne haljinice za bebe onda je u svakom slucaju potrebno da se po tom pitanju obratite nekom butiku specijalizovanom za prodaju bodica za bebe.
25.08.2016
Marko Petrovic
Ne treba preterivati. Bolje je dosta novca uloziti u flasice, duseke ili krevece. tako da je najbolje da se u svakom slucaju oko ovog pitanja posavetujete sa nekim strucnim licem.
21.07.2016
Dusan Markovic
Moja supruga je majstor da pronadje kvalitetne haljinice za bebe i to po veoma povoljnim cenama. Ono sto se meni svidja je kako te haljinice na odredjenim bebama stoje, kao da su prave male princezice.
17.06.2016
Marta Dencevic
Nikolina, imas li jos neko iskustvo po pitanju kupovine haljica. Gledala sam cene za njih na internetu i malo sam zbunjena. Cene po prilicno variraju. Znam da je to odredjeno kvalitetom ali mi je ipak stalo do misljenja drugih ljudi.
16.06.2016
Nikolina Pantelic
Po ceni od 4000 dinara kopila sam prelepu haljinicu za cerku u bebi butiku Kotex. Mogu samo reci da je prelepa a tek kvalitet, predivno. Moje tople preporuke za ovo mesto.