Igračke za bebe Beograd

Adresa: Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Beograd
Adresa: Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd
Adresa: Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd
Adresa: Partizanske avijacije 25 (kod crkve, ispod LILY-a)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Igračke za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Igračke za bebe

Igračaka za bebe nikada dosta! Koliko god da je velik asortiman najrazličitijih figurica za zabavu, uvek ih je malo i uvek ih je potrebno još!
 
Naravno, nije svejedno kakve igračke birate za svoju bebu, pa ćemo pokušati da vam dočaramo koje su to najbolje, najkreativnije i koje podstiču maštu ili motoričke sposobnosti.
 

Kako izabrati igračke za bebe?

Spomenimo najpre vrteške za krevetac, jer se one ubrajaju u prve igračke. Ptičice, pčelice, Crvenkape, ogledalca... sve je tu da dečiji svet bude zanimljiv i lep. Posebno je interesantno muzičko nebo za krevetac ili muzička vrteška u obliku raznih ptičica.
 
Beba je često u kolicima, pa iako je spoljni svet jako zanimljiv, njoj su ipak potrebne njene igračke, da budu na dohvat ruke. Tu možemo pronaći različite viseće igračke, figurice u obliku slončića, lava, ribica, medvedića, zečića...
 
Svetleće igračke takođe će biti posebno zanimljive vašoj bebi, jer jako privlače pažnju. To su obično male životinjice koje svetlucaju.
 
Kada pomislimo na malo dete, odmah nam je prva asocijacija i slika pred očima bebica koja ima čuperak na glavi a u ruci zvečku. Zvečke istovremeno mogu biti i glodalice, a poslužiće vašoj bebi kada počnu da joj niču prvi zubići i kada je budu svrbele desni. Da ne bi plakala i bila nervozna, glodalica je pravo rešenje. 
 
Sa druge strane, zvuk zvečke će celu dečiju sobu ispuniti radošću kakvu samo bebe mogu da stvore.
 
Muzičke igračke, u obliku mobilnih telefona, posebno su zanimljive, kada primetite da je vaše dete počelo da vas imitira kako razgovarate sa nekim. Tu su još i muzička jaja, muzički valjkovi, mesec, zeka, bubanj, klavijatura, muzička zvezda, pas ili tri praseta...

Aktivne igračke

Ovakve igračke su namenjene razvoju koordinacije pokreta kod bebe. Aktivne igračke ohrabruju bebe da prave prve pokrete i nude mnogo zabave, pa tako postoje plastične žabice sa glodalicom, kornjačice sa muzikom, zatim igračke napravljene od različitih materijala koje pomažu razvoj taktilnih veština. Nizovi sa igračkama i lopte, takođe će biti veoma interesantni bebama.
 
 
Obično ih mogu koristiti bebe uzrasta od tri meseca pa naviše.

Prve igračke

Postoje razne igračke za uzrast od dvanaest meseci i više, koje podstiču igru oponašanja, kao što smo naveli u prethodnim primerima, igračke u obliku telefona, recimo. Na ovaj način deca formiraju osnovna umeća kao što su vizuelno-motorna koordinacija.
Važno je znati da su igračke sačinjene od netoksičnih materijala i veoma su postojane.

Igračke za bebe – iskustva

Izbor je zaista veoma širok, a vi svoju porudžbinu možete završiti i online putem, tako što ćete posetiti lepo osmišljene web prezentacije firmi koje se bave prodajom dečijih igračaka. Igračke su podeljene po kategorijama, u par koraka se završava proces kupovine.
 
Pre toga, možete pročitati opis i karakteristike, videti cenu. 
U drugom slučaju, možete prošetati do prodavnica, i izabrati na licu mesta igračke koje će vašoj bebi svakodnevno stavljati mnogo osmeha na lice, a samim tim i vama.
 

Igračke za bebe - prodaja

 

Možda vam bebe deluju luckasto i smešno, ali je istina da su one veoma inteligentne, i da znaju puno toga, osim da pričaju, pa ne mogu da nam kažu šta misle i primećuju.

Šalimo se malo, ali je to zbilja, i zbog toga bi izboru igračaka za bebe trebalo pristupiti sa najvećom pažnjom i to ne samo u smislu da se igračka bebi dopadne i da je animira, već i da ona bude sasvim bezopasna za zabavljanje.

igracke za bebe prodaja

Pošto imate malu bebu, vi ste onda zauzet roditelj, koji verovatno nema mnogo vremena na raspolaganju. Sigurno vam, u tom smislu, ne odgovara ideja da obilazite čitav grad u potrazi za savršenim igračkama za svoju bebu, već vam je daleko lakša opcija da pregledate sve na jednom mestu, dakle, kompletnu ponudu koja se nalazi na tržištu – putem interneta, naravno.

Većina trgovina koje se bave prodajom igračaka za decu i bebe, imaju svoje lepo osmišljene web prezentacije, takozvane web shopove, gde su artikli predstavljeni kroz slike i kraće tekstualne opise. Fotografija nam prikazuje kako igračka vizuelno izgleda, a opis nam govori o materijalu izrade, vidimo za koji uzrast je igračka namenjena i slično.

Kada se odlučite na kupovinu, jednostavno ćete artikal (ili više njih) da dodate u korpu, i da potvrdite poručivanje ostavljanjem adrese za isporuku. Potom vršite plaćanje putem ebankinga, ili u najbližoj banci ili pošti, a rok za isporuku je, u većini slučajeva, od dva do tri radna dana, i obavlja se uz pomoć brze pošte a na naznačenu adresu. Naravno, bitno je da se u trenutku poručivanja roba nalazi na lageru.

U drugom slučaju, ako imate vremena, možete da lično obiđete fizička sedišta prodavnica dečijih igračaka i da se sa ljubaznim osobljem posavetujete oko toga šta bi za bebu bilo najprikladnije, šta se najčešće kupuje, šta je moderno i slično.

igracke za bebe vrste

Igračke za bebe – vrste

Postoje različite vrste igračaka za bebe, kao što su:

  • interaktivne igračke
  • hodalice i igračke za guranje
  • podloge i gimnastika
  • mekane i plišane igračke
  • glodalice i zvečke
  • igračke za kupanje
  • muzičke igračke za bebe
  • igračke za kolica i krevetac
  • kocke, igračke za slaganje i umetanje...

Kao što vidite, izbor igračaka za bebe je veoma bogat, i na vama je da možda kupite od svake vrste barem po par igračkica, kako bi vašoj bebi u svakom trenutku bilo zabavno i zanimljivo.

Igračke za bebe – cena:

U zavisnosti od vrste igračaka, cene se kreću od 150 din. do 2590 dinara za bubanj sa lopticama, ili bebi radio, te razne plišane igračke i muzičke voćkice za hranilice.
 
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme sa ove stranice.

Iskustva i komentari posetilaca

Milica Markovic
Pozdrav svima. Pre svega kada biram igracke za bebu vodim racuna da to budu ''pametne igracke'' koje ce detetu pomoci da razvije inteligenciju, samostalnost i kreativnost. Zbog toga ne gledam da moje dete posto poto dobije veliki broj igracaka, vec mi je vise stalo da to budu kvalitetne igracke.
Lea Stankovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu su one odlicna stvar.
Milen Jovanovic
U svakom slucaju igracke za bebe nisu ni malo jeftine kako god da okrenete.
Simona Vucinic
Veoma je vazno da dete jos jako rano kao malo nauci da se igra sa igracka kako bi na vreme razvilo mastu i kreativnost.
Filip Milutinovic
Po meni one i nisu bas tako lose, kako se mozda na prvi pogled i cini.
Marta Dencevic
I ja smatram da sa igrackama bas i ne treba nesto puno da preterujete.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih igracaka tice, zaista vodimo racuna o tome kakve kupujemo kako se dete sa njima ne bi samo dosadjivalo.
Ljubinka Sreckovic
Moje licno misljenje je sto se tice igracka da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo stvari su daleko manje vazne.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, veoma je vazno da se sve igracke za bebe poprilicno dobro plate kako bi sve to bilo kako treba.
Nikolina Pantelic
Naravno da beba treba da ima sto veci broj igracaka sa kojima moze da se igra i koje mogu da joj golicaju mastu.
Janko Zivanovic
Na igrackama za beeb zaista nikada ne bih stedela.
Jana Stankovic
Ja licno svom detetu nikada ne bih dala da se bas onako puno igraju sa igrackama. Uvek bih vise volela da se igraju sa svojim vrsnjacima.
Petar Jankovic
Igracka za bebe je u svakom slucaju jedan od delova bebi opreme u koji zaista mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti.
Biljana Brankovic
ukoliko su vam potrebne kvalitetne igracke za bebe a opet u isto vreme I koliko toliko cenovno pristupacne, definitivno treba da posetite radnju koja se zove Beba Kids.
Ivan Stojanovic
Po meni kada se kaze poverenje onda se na prvom mestu misli na to da to budu igracke sa kojima dete moze da se povredi.
Marko Petrovic
Po mom misljenju beba zaista nema previse potrebe da se igra sa velikim brojem igracaka. Ono sto je daleko vaznije je to da te igracke budu odredjenog kvaliteta u koji mozete svakako imati puno poverenje.
Dusan Markovic
I ja smatram da je potrebno kupovati iskljucivo pametne igracke. Medjutim, opet sa i misljenja da dete samo oizabere igracku sa kojom ce se igrati. U svakom slucaju, potrebno je da se sve to kvalitetno selekcionise.
Petar Jankulovski
Dosta kvalitetnih igracka mozete pronaci u radnji Mornar po veoma povoljnim cenama. Igracke su razlicitih velicina i nacina koriscenja. Bitno je da se konkretna igracka prilagodi upotrebnoj uzrastu deteta. Pozz
Todor Markovic
Pozdrav svima. Pre svega kada biram igracke za bebu vodim racuna da to budu ''pametne igracke'' koje ce detetu pomoci da razvije inteligenciju, samostalnost i kreativnost. Zbog toga ne gledam da moje dete posto poto dobije veliki broj igracaka, vec mi je vise stalo da to budu kvalitetne igracke.