Kadice za bebe

Ko najviše na svetu voli da se kupa? Bebe! Ko obožava da guguče i peva dok je u kadici? Bebe! Ko ima žutu gumenu patkicu koja se kupa zajedno sa njima? Bebe!

 

 

Iz svih ovih razloga, veoma je važno da imate kvalitetnu kadicu za vašeg najmlađeg člana porodice, koja će svakodnevno kupanje pretvoriti u pravo uživanje, ne samo za bebicu, nego i za mamu i tatu.

Zašto kupiti kadicu za bebu?

Možda smo se mi kao mali, kupali u plastičnom koritu, ali vremena su se promenila. Današnje moderne bebe traže drugačiji tretman, na kraju one ne guguču tako što kažu gu-gu, one kažu google.

Šalu na stranu, neki roditelji će za kupanje bebe koristiti kadu za odrasle. Već pošto ste ovo pročitali, shvatili ste da to nije dobra ideja. Kao prvo, savijajući se nad kadom, vi ćete biti u sasvim nepravilnom položaju, čime opterećujete kičmu, a vaša beba će se uplašiti od tako ogromnog prostora. 

Sa druge strane, kadice za bebe su praktične i zgodne, jer ih možete postaviti gde god želite, na pod, ili na neku podlogu koja je u visini vašeg struka. Možda vaše kupatilo nije dovoljno zagrejano kako bi trebalo biti za bebu, pa kadicu možete da prenesete u neku topliju prostoriju.

Kako odabrati kadice za bebe?

Verujemo da smo vas zainteresovali, a sada ćemo vam pomoći u izboru najbolje kadice za vaše najdraže stvorenje. Najpre, trebalo bi da odlučite u kom položaju ćete kupati bebu, da li će to biti stojeći, klečeći ili sedeći položaj. 

 

 

Zatim, bitna je prostorija u kojoj ćete obavljati ovaj svakodnevni zadatak oko nege bebe. Neke kadice za bebe mogu da se pričvrste za ivice obične kade, dok su neke, koje su namenjene starijim bebama, tako oblikovane da liče na kofu, pa beba može da sedi u njoj. 

Kada govorimo o kadici koja se pričvršćuje na ivicu obične kade, potrebno je da znate da je njena prednost u tome što ćete mnogo lakše „manipulisati“ bebom. Ovakva kadica sadrži manje vode, a posebno je zanimljivo što istovremeno možete da kupate i svoje starije dete i to u velikoj kadi. Verujemo da će svima biti veoma veselo i razdragano!

Kada se radi o kadicama koje liče na kofe, bebice ih vole jer mogu u njima da sede u položaju koji liči na fetalni. Neke bebe ne vole vodu, pa se bune kada ih kupate u većoj kadici, zato će vam ovako dizajnirana kadica u obliku kofe biti veoma od pomoći.

Kadice za bebe – iskustva

Zasta, nije lako kupati bebu, i mnoge mame strepe od tog zadatka, jer se to malo biće stalno meškolji i nešto negoduje plačući. Upravo iz tih razloga, kupovinom kadice za bebe znatno ćete sebi olakšati ovu svakodnevnu brigu oko održavanja higijene, a pri tome će i vašoj bebi biti daleko prijatnije.

Beba u kadici ima pravilan položaj, jer su one tako oblikovane, za razliku od lavora, korita i raznih drugih posuda kojima ljudi pribegavaju da bi uštedeli novac, ali to nikada nije dobro rešenje.

Kadice za bebe su izrađene od ergonomično oblikovane plastike, kompresovane pene i drugih materijala, a osnovna svrha im je da obezbede pravilan i siguran položaj tela bebe, a najpre to da prilikom kupanja bebina glavica bude iznad vode. 

Neka kupanje bude zadovoljstvo, i radost svakoga dana, i za vas i za vašu bebu!

Kadice za bebe – cena:

Za kadice za bebe potebno je izdvojiti od 932 din. sve do 1368 dinara. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Dragana Misic
Kadice za bebe se po veoma povoljnim cenama mogu kupiti u radnji koja se zove Miljkovic. U svakom slucaju je to mesto u koje zbog toga mozte da imate puno poverenje.
07.08.2017
Lea Stankovic
Sve kadice za bebe su nesto sto bi posebno trebalo da se plati. Ukoliko se za njih odlucite, pre ili kasnije sigurno ne biste trebalo da se pokajete. Ipak je najvaznije da os svega toga ne treba da se napravi neki veliki problem.
09.05.2017
Milen Jovanovic
One su prava stvar ali su veoam skupe.
25.04.2017
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, ono sto valja u celoj prici su svakako kadice za bebe i nista vise sem toga.
12.04.2017
Filip Milutinovic
Po pravilu, sto s kadaica za beba tice, naravno da je kvalitet veoma vazan. Druge stvari i nisu bas toliko vazne.
28.03.2017
Marta Dencevic
Koliko mi je samo poznato, one su nesto sto debelo mora da se plati.
13.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se kadica za bebe tice, kvalitet je veoma vazan.
22.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Nije samo bitno da kupite kadice za bebe vec da gledate da pronadjete pravi odnos izmedju cene i kvlateta.
03.02.2017
Todor Markovic
Koliko se samo meni cini, sve kadice za bebe moraju posebno da se plate. To je ipak nesto potupno normalno.
25.01.2017
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, sto se ovih kadica tice, veoma je vazno samo da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
06.01.2017
Janko Zivanovic
One su u svakom slucaju nesto sto poprilicno kosta. To je prosto sramota kakve su cene danas u Beogradu.
19.12.2016
Jana Stankovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista ne treba da brinete.
30.11.2016
Petar Jankovic
Po pitanju kadica za bebe, samo treba da posetite neko strucno i provereno mesto.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Kadice za beeb se po veoma povoljnim cenama mogu kupiti u radnji koja se zove Miljkovic. U svakom slucaju je to mesto u koje zbog toga mozte da imate puno poverenje.
25.10.2016
Ivan Stojanovic
Naravno da je kicma bitna ali i celokupno zdravlje. Pa nisu valjda stucnjaci onako odokativno napravili da kadice budu bas takvog oblika.
26.08.2016
Marko Petrovic
Dugorocno gledano ipak su kadice najbolje resenje za vas. Kadice za bebu su definitovno najbolje resenje ukoliko zena planira da sacuva svoju kicmu.
21.07.2016
Dusan Markovic
Petre, to uglavnom treba da budu kadice koje su posebno prilagodjene telu bebe. Takodje, prednost tih kadica je u tome da kada se kupa dete onda zena ne mora da se saginje i zauzima po svoju kicmu los polozaj.
17.06.2016
Jovana Milinkovic
Moras prilikom izbora da vodis racuna da kadica bude izradjena od kvalitenog materijala. Beba prilikom kupanja mora da bude u prirodnom polozaju a i majka dok ga kupa kako ne bi dolazilo do preteranog savijanja kicme.
16.06.2016
Petar Jankulovski
Moze li neko da mi da koristan savet u pogledu izbora kadice za bebu? Kakav treba da bude oblik, koja je cena i gde se moze naci jedan. Shvatam da su one stare - plasticne kadice postale prevazidjene. Interesuje me kakva su vasa iskustva po ovom pitanju.