Veći deo svog vremena bebe provode spavajući. Optimalna temperatura u bebinoj sobi je 22 stepena, međutim, često se dešava da naši mališani imaju nemiran san, otkrivaju se, pa vi često morate da se budite i da ih pokrivate.

 

 

Pored toga što takva noć neće doneti dobar san ni vama ni bebi, može se desiti da se dete prehladi. Tu počinje griža savesti sa pitanjem: „Kakva sam ja to mama?“, a sa druge strane ste nervozni i nenaspavani pa niste u punoj formi  i sa dovoljno energije za posao i sve obaveze koje vas očekuju.

Rešenje je jednostavno, kupite za svoju bebu vreću za spavanje.

Vreće za spavanje za bebe

U ovakvoj vreći za spavanje, što je najvažnije – otkrivanja nema. Miran san je zagarantovan jer hladnoća ne može dopreti do bebinog tela. U njoj će se osećati sigurno i ušuškano, bolje nego u vašem zagrljaju. 

Ovakve vreće za spavanje omogućavaju održavanje stalne temperature, izrađene su od pamuka, dok leđna strana može biti 100% od frotira. 

Na web prezentacijama prodavnica bebi opreme možete pronaći širok izbor vreća za spavanje za bebe, dovoljno je pogledati njihovu katalošku ponudu. Proizvodi su vidljivi iz više uglova, možete pročitati o karakteristikama, uporediti cene. Naručivanje se obavlja u par klikova, i željena vreća za spavanje za vašu bebu biće uskoro na vašoj adresi.

 

 

Uvek se možete odlučiti da posetite fizičko sedište prodavnice bebi opreme i da na licu mesta odaberete ovaj deo posteljine za svog najmlađeg člana.

Bebi vreće za spavanje – iskustva

Možda vaša beba više želi vreću za spavanje koja ima nogavice? Neka deca jednostavno radije prihvataju ovakve modele od klasičnih vreća, jer ih one pomalo sputavaju. U bebi vreći za spavanje sa nogavicama, osećaće se kao u astronomskom odelu, hladnoća vašoj bebi neće moći ni da priđe, a miran san je osiguran i vama i bebi. 

Ovo je veoma jednostavno i praktično rešenje, vreće su dovoljno velike i komotne, da se vaše dete ni na koji način ne oseća nekomforno. 

Ovakve vreće mogu biti izrađene od pamučnog platna sa ispunom od koflina. Baš su tako napravljene da u njima bebe spavaju kao bebe, odnosno udobne su, prijatne i tople. Dakle, sve što je neophodno za sladak san.

Mamama će biti važno da pročitaju da se vreće za spavanje sa nogavicama lako održavaju, odnosno mogu se iskuvati na 90 stepeni. 

Vaša beba će vrlo zavoleti vreću za spavanje sa nogavicama, jer je ona kao malo toplo odelce, u kome može i da ustane, dok se drži za ogradu kreveca.

Za miran san svih ukućana, i najvažnijeg – vaše bebe, vreće za spavanje su pravo rešenje – nema plakanja, ustajanja, otkrivanja i pokrivanja, dakle, slatki snovi za celu porodicu!

Vreće za spavanje – cena:

Potrebno je izdvojiti od 930 din. do 2040 dinara za vreće za spavanje za devojčice i dečake.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Snezana Aleksic

U Dexi Co smo kupili veoma lepe vrece za spavanje. Mogu reci da su poprilicno korisne tokom zimskog perioda, zato sto znam da se beba ne moze otkriti. U svakom slucaju, prvi put sam kupovala u Dexi Co, cene jesu poprilicno skupe ali je zato kvalitet na najvisem nivou.

07.08.2017
Lea Stankovic

Sve vrece za spavanje su nesto bez cijeg se kvaliteta ne moze. Druge stvari su naravno nesto sto se u Beogradu podrazumeva. Po meni je ipak vreca za bebe moze i suvisni deo opreme za bebe. Po meni je dovoljno da imate i jedno iole bolje cebe za bebe.

09.05.2017
Milen Jovanovic

U svakom slucaju treba da se dosta plate, kako god da okrenete.

25.04.2017
Simona Vucinic

U svakom slucaju moraju ove vrece da se debelo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

12.04.2017
Filip Milutinovic

Ako nesto valja kod nas onda su to vrece za spavanje u ciji kvalitet je onda ipak najbolje da se sami uverite.

28.03.2017
Marta Dencevic

Po meni je sto se vrca za spavanje tice, sigurno kvalitet nesto sto treba da se dosta plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

13.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se opvih vreca tice, naravno da je kvaliret veoma vazan. Sve drugo je po meni cisot gubljenje vremena.

22.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se tice vreca za spavanje odmah treba da znate da u svakom slucaju one debelo trebaju da se plate. Sve drugo je mnogo losije resenje.

03.02.2017
Todor Markovic

Koliko se meni samo cini, vrece za spavanje su ipak nesto posebno. Sve drugo je daleko od idealnog.

24.01.2017
Nikolina Pantelic

Koliko mi se samo cini, sto se ovoga tice, najbolje je da se licno uverite u kvalitet. Sve drugo je inace manje vazno.

06.01.2017
Janko Zivanovic

Nije ovo ipak nesto sto je nuzno potrebno.

19.12.2016
Jana Stankovic

Ako mene licno pitate, naravno da su vreme za spavanje nesto sto je u danasnje vreme bas onako potrebno i sto u svakom slucaju treba kvalitetno da se plati.

30.11.2016
Petar Jankovic

Koliko je meni poznato, vrece za spavanje su ipak nesto sto je u odredjenom periodu odrastanja bebe i te kako potrebno.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Po pitanju kvalitetnih vreca za spavanje, najbolje resneje za vas je da posetite radnu za bebi opremu koja se zove Erga.

25.10.2016
Ivan Stojanovic

U tom slucaju je to definitivno nesto sto bih preporucio svim roditeljima. To jeste sigurno da nesto malo vise kosta ali zapravo to i nije toliko strasno.

25.08.2016
Marko Petrovic

Smatram da su vrece za spavanje popirlinco korisne u situaciji kada je potrebno da se beba ususka i ugreje tokom hladnih zimskih noci.

21.07.2016
Dusan Markovic

Neka prosecna cena po kojoj se mogu pronaci kvalitetne vrece za spavanje se u Beogadu krece od 2000 dinara pa na vise. Sve zavisi od toga od kojeg materijala su uradjene. Butik Kotex ima veoma kvalitetne vrece za spavanje.

17.06.2016
Ivana Petrovic

kakve god cene bile, vrece za spavanje nam stvarno znaci. Posebno tokom zimskog perioda. U tom smislu je potrebno da kupite kvalitetnu vreceu i da za istu ne zalite ni dinar.

16.06.2016
Jovana Milinkovic

U Dexi Co smo kupili veoma lepe vrece za spavanje. Mogu reci da su poprilicno korisne tokom zimskog perioda, zato sto znam da se beba ne moze otkriti. U svakom slucaju, prvi put sam kupovala u Dexi Co, cene jesu poprilicno skupe ali je zato kvalitet na najvisem nivou.