Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Peškiri za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Peškiri za bebe

Svi imamo svoj peškir, pa tako je on potreban i bebama. Neki roditelji su toliko kreativni i biraju peškire koji po sebi imaju izvezeno ime njihovog najmlađeg člana, u boji roze ili plavoj, u zavisnosti da li imaju devojčicu ili dečaka.

 

 

Sa druge strane, mnogi roditelji preferiraju modele peškira sa kapuljačom, koji su vrlo praktični, kao mali bade mantili, kada svoju bebicu okupate, pa je odmah zavijete u peškir i stavite joj kapuljačicu na glavu.

Bebi peškiri

Bebina koža je mekana i nežna, i upravo i peškir takav treba da bude. Da mazi bebino telo i da ona uživa u tome. 

Iz tog razloga, pamuk je izbor broj jedan kada je u pitanju materijal izrade, i posebno ako je u pitanju upijajući pamuk. Svu nepotrebnu količinu vode koja je ostala posle kupanja na bebinom telu, pokupiće ovakav peškir. Posle toga samo preostaje da bebicu obučete u pidžamicu za spavanje.

Bebi peškiri su idealni za uvijanje, a kapuljača će dati poseban šmek, pa neko od vaših bližnjih, ko posmatra bebino kupanje prvi put, svakako će se oduševiti. Jednostavno, bebe sa kapuljačicama su neodoljive!

Peškiri za bebe – iskustva

Ovakvi delovi bebi opreme i garderobe, ne predstavljaju potrepštine samo za kuću. Ako ste odlučili da odete na more, ili bazen sa svojim najmlađim članom, peškir za bebe idealno će poslužiti toj svrsi. Dakle, beba mora imati svoj peškir za plažu, da bi se ravnopravno uklopila u atmosferu.

Šalu na stranu, mame i tate, obično zanima onaj praktičan deo priče, a to su dimenzije peškira za bebe, te načini njegovog održavanja i slično. 

 

 

Peškirići obično dolaze u dimenzijama 100 x 100 centimetara, u raznim bojama i dezenima, prilagođenim polu deteta. Lako ćete ga saviti i spakovati, isto tako jednostavno i održavati, jer se peškir za bebe pere na 60 stepeni.

Postoje i drugačiji materijali, kao što je frotir, i dimenzije koje mogu biti 70 x 120 cm. Ima i manjih modela, poput 80 x 80 cm, i koji se održavaju na 40 stepeni. 

Peškire za bebe ćete lako pronaći jednostavnim pogledom na firme koje se oglašavaju ispod našeg teksta; sve one imaju lepo osmišljene web prezentacije, sa kataloškom ponudom proizvoda, te detaljnim opisom karakteristika, slika iz više uglova, te cene i upoređivanja sa ostalim modelima. 

Postupak naručivanja je u par koraka, a dostava je obično za jedan dan ukoliko takav model postoji na lageru. 

U drugom slučaju, uvek se možete odlučiti da prošetate do fizičkog sedišta odabrane prodavnice bebi opreme, te da opipate peškir, i sami se uverite koliko će vašoj bebi biti mekano, udobno i prijatno kada je obavijete njime od glave do pete.

Peškiri za bebe – cena:

Ovakve peškire možete pronaći u rasponu cena od 299 dinara pa sve do 1423 dinara, za tri peškira u kompletu, veličine 100 x 100 cm.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Marina Dakic
Veoma kvalitetni peskiri za bebe se mogu naci u Meda Shop. Sa cenom su i vise nego povoljni. Mogu samo reci da sam prezadovoljna. Evo intenzivno ih koristim vec nekoliko meseci i malo je reci koliko smo zadovoljni.
07.08.2017
Lea Stankovic
Najvaznija stvar kod peskira za bebe je da se dobro plate. Ne kazem to dzabe, pre svega zbog toga sto u Beogradu u ovom tranutku moraju da se kupe zaista peskiri za bebe koji su razlicitog kvaliteta. Veoma je bitno da se peskiri za bebe lepo plate da biste dobili one koji su pravog kvaliteta.
09.05.2017
Milen Jovanovic
Samo po pitanju ovih peskira treba da potrazite kvalitet. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
25.04.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju je najvaznija stvar se svi peskiri za bebe moraju ponovo platiti.
12.04.2017
Filip Milutinovic
Sto se tice ovih peskira, sigurn se pre ili kasnije necete pokajati. Ostale stvari su po meni samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
28.03.2017
Marta Dencevic
Ovo su po meni odlicni peskiri koji svakako cenama treba da opravdaju kvalitet.
13.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovih peskira tice, kvalitet je veoma vazan. Sve drugo je daleko manje vazno i bitno.
22.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Kako god da okrenete, nikada se ne isplati potpuno da kupite nesto sto je suvise jeftino.
03.02.2017
Todor Markovic
Koliko je samo meni poznato, peskiri za bebe su ipak nesto posebno u sta mozete da imate puno poverenje.
24.01.2017
Nikolina Pantelic
Koliko samo mogu da vidim, peskiri za bebe su inace sve losijeg kvaliteta.
06.01.2017
Janko Zivanovic
Ovo je prosto sramota, koliko samo prodavnice umeju da nabiju cene peskira za bebe.
19.12.2016
Jana Stankovic
Ako mene licno pitate, peskiri za bebe u danasnje vreme zaista nisu skupi ali je i pored toga i vise nego potrebno da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim i proverenim licem.
30.11.2016
Petar Jankovic
Licno mislim da je kvalitetna tkanina i materijal od kojeg je uradjen peskir za bebe od velike vaznosti.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko su vam vec potrebni kvalitetni peskiri za bebe, samo pravac Dexy Co I bas tamo sigurno mozete nesto da izbaerete za sebe.
25.10.2016
Ivan Stojanovic
Cene po meni jesu uglavnom unifikovane i uglavnom se sve sastoji od toga da su poprilicno iste, odnosno skupe.
25.08.2016
Marko Petrovic
Koliko mogu da vidim, peskiri za bebe se mogu kao i ostala oprema kopiti u velikom broju razlicitih prodavnica a da pri tome su i cene poprilicno unifikovane.
21.07.2016
Dusan Markovic
Da, pored Mede Shop mozete i posetiti butik Mornar. U proseku se cena butika za bebe krece od nekih 500 dinara pa na vise, sve u zavisnosti od materijala od kojeg su uradjeni.
17.06.2016
Petar Jankulovski
Da li ima neko ko bi mogao da nam na ovoj stranici preporuci jos neku radnju pored Meda Shop? Sigurno da u beogradu postoji veliki izbor. Pozz
16.06.2016
Jovana Milinkovic
Veoma kvalitetne peskire za nasu malu smo pronasli u Meda Shop. Sa cenom su i vise nego povoljni. Mogu samo reci da sam prezadovoljna. Evo intenzivno ih koristim vec nekoliko meseci i malo je reci koliko smo zadovoljni.