Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Pozicioner za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Pozicioner za bebe

Dugo ste očekivali bebu, i ona je konačno došla na svet. Sada ste suočeni sa malim milionom pitanja, potpitanja, dilema, sumnji... Jedno od pitanja je čemu služi pozicioner za bebe i zašto je dobro imati ga?

 

 

U nastavku teksta ćemo pokušati da vam približimo ulogu pozicionera u životu vašeg tek rođenog člana porodice.

Čemu služi pozicioner za bebe?

Kao što svi znamo, kada se beba rodi, obavezno je da spava na boku, jednom ili drugom, a nikako na leđima. Možda se pitate zašto je to tako? Spavanje na boku omogućava lakše izbacivanje sadržaja iz usta. 

Svi znamo da bebe kada se naklopaju, znaju da bljucnu i to u snu. Kada bi beba spavala na leđima, taj sadržaj ne bi mogla da izbaci napolje. Iz tog razloga, mala beba mora spavati na boku.

Takođe pedijatri preporučuju spavanje na boku kao najsigurnije u prevenciji SIDS-a (sindrom iznenadne dojenačke smrti). Da biste izbegli bilo kakve neželjene situacije, nabavite pozicioner za bebe.

Kako se koristi pozicioner za bebe?

Najpre, reći ćemo da fiksni pozicioner za bebe omogućava potpunu bezbednost spavanja deteta u oba položaja na boku, bez opasnosti da će se beba prevrnuti na stomak. 

I u toku samog porođaja, prilikom bebinog prolaska kroz porođajni kanal, ona može da se naguta dosta plodove vode, pa iz tog razloga u prvo vreme može mnogo da bljucka ili povraća. Zbog toga, ako beba spava na boku, sasvim je sigurna.

Fiksni pozicioner je veoma jednostavan i lak prilikom korišćenja. On je zapravo namenjen za sigurno spavanje beba. Sa njime ćete imati nekoliko prednosti, a to je i da pozicioner greje bebin stomak, dok beba na boku bezbedno spava. 

Sa druge strane, pozicioner je sačinjen od pamučnog sastava materijala, sasvim je neškodljiv za bebinu osetljivu kožu, pa se vaša bebica neće ojesti niti će joj koža biti iziritirana. 

Pozicioner za bebe – iskustva

Ispred bebe, postoji dodatak u vidu džepa na manjem delu, što omogućava korišćenje bebi termofora, koji smiruje grčeve u bebinom stomaku i umanjuje tegobe. Čičak traka će vam pomoći u fiksiranju pozicionera, i prilagoditi ga uzrastu vaše bebe.

 

 

Možda ste se do sada mučili time što ste postavljali urolane peškire pod bebu i stalno brinuli da li će se ona okrenuti na leđa ili na stomak. Naravno, deca ponekad spavaju nemirno, i da li će se okrenuti ovako ili onako, vi to ne možete znati. Jedini način da budete sigurni i spokojni, jeste kupovina pozicionera za bebu, čime ćete joj pružiti miran i bezbedan san. 

Sam pozicioner za bebe se lako održava kada je higijena u pitanju, a njegova univerzalnost je posebno praktična jer je prilagodljiv za sve veličine i težine beba.

Za miran san cele porodice, a posebno vaše bebe, pozicioner je pravo rešenje, bez grčeva u stomaku i bez neželjenih prevrtanja i plača. 

Pozicioner za bebe – cena:

Potrebno je izdvojiti od 1140 do 2066 dinara za miran i siguran san vaše bebe.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Nikola Majstorovic
Moze li neko da mi objasni sta je to tacno pozicioner za bebe? Pitam to zbog toga sto toga u moje vreme nije bilo. Mada, siguran sam da ima neku upotrebnu vrednost.
07.08.2017
Lea Stankovic
Ni jedan pozicioner za bebe ne bi trebao da bude bacen novac. Svaki pozicioner za bebe bi u svakom slucaju trebalo da bude nesto sto bi posebno trebalo da se plati i sto bi posebno dosta trebalo da kosta, ukoliko imate nameru u Beogradu da kupite kvalitet.
09.05.2017
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, po mnogo cemu je on odlicna stvar.
25.04.2017
Simona Vucinic
Koliko mi se samo cini, kod pozicionera za bebe je nravno veoma vazno da bude bas onako kvalitetan.
12.04.2017
Filip Milutinovic
Mozda je nekome ovaj pozicioner bio narocito bitan ali je pre ili kasnie sigurno veoma vazno da se odlucite za nesot sto vam je prakticno.
28.03.2017
Marta Dencevic
Sto se ovog pozicionera tice, sigurno je kvalitet veoma vazan.
13.03.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se njega tice, on sigurno da moze da se nabavi po relativno povoljnim cenama.
22.02.2017
Ljubinka Sreckovic
Mogu samo slobodno da kazem da je sto se pozicionera tice, kvalitet je veoma bitan. Sve drugo je mnogo gore resenje.
03.02.2017
Todor Markovic
Koliko se samo meni cini, pozicioner za bebe je ipak nesto sto je potpno normalno u dansnje vreme. Deca ipak treba da imaju najbolji moguci komfor.
25.01.2017
Nikolina Pantelic
Sto se ovoga tice, koliko se meni samo cini, veoma je vazno da znate da je po svakom pitanju ovde bitno samo da se za kvalitet odlucite.
06.01.2017
Janko Zivanovic
Ne slazem se sa tim da je ovo nesto sto je svima potrebno ali je zato u svakom slucaju potrebo da se ovo debelo plati.
19.12.2016
Jana Stankovic
Ako mene licno pitate, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista oko toga ne treba da se brinete.
30.11.2016
Petar Jankovic
Licno smatram da je po pitanju pozicionera za bebe, ubedljivo najbolje resenje da posetite neku od mnogobrojnih prodavnica u Beogradu.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Pozicioner za beeb je definitivno jedan veoma korisna sprava. Ukoliko je vec posedujte onda svakako da treba da znate I sa njom da radite.
25.10.2016
Ivan Stojanovic
Ne bih se bas sa tobom slozio da je u pitanju novotarija posto mogu da vidim sve veci broj ljudi - roditelja koji ga sve vise koriste. Tako da sigurno nije za bacanje.
26.08.2016
Marko Petrovic
Ovo je siguran sam jedan od novotarija i korisnik spravica. Mada, zaista ne znam na koji nacin u praksi moze da se primeni.
21.07.2016
Dusan Markovic
Nkea prosecna cena po kojoj se pozicioner za bebe moze kupiti se krece oko nekih 2500 dinara. Naravno, cene se od butika do butika razlikuju i zbog toga je najbolje da svratite i licno pitate sve sta vas zanima.
17.06.2016
Janko Zivanovic
Pre svega omogucava bebi da nakon obroka sprava u adekvatnom polozaju (na boku). To je narociti bitno zbog pravilnog varenja. Zato niko ne treba da okleva, ukoliko je u mogucnost treba da kupi pozicioner za bebe.
16.06.2016
Filip Milutinovic
Moze li neko da mi objasni sta je to tacno pozicioner za bebe? Pitam to zbog toga sto toga u moje vreme nije bilo. Mada, siguran sam da ima neku upotrebnu vrednost. Koja bi bila cena? Filip