Jastuk za trudnice

Ako čekate bebicu, sigurno i sami znate da je veoma teško naći odgovarajući položaj, i kada je sedenje i kada je ležanje u pitanju, a da se pri tome osećate udobno, ili narodskim rečnikom kazano da se „lepo namestite“. Vaš stomak raste svakoga dana, i u nekom trenutku će postati ogroman, pa će vam zaista biti neophodan jastuk, čiju nabavku savetujemo što pre.

 

 

Inače, jastuk za trudnice ne liči ni na jedan drugi koji ste videli. Trudnice obožavaju takav jastuk, iz prostog razloga jer utonu u njega, i imaju iluziju da spavaju na stomaku.

Zbog čega je neophodan jastuk za trudnice?

Jastuk nam je svima omiljen, naročito pred kraj dana, kada sledi odmor, a kako ne bi bio još draži trudnicama, kojima je sve bar duplo napornije nego nama ostalima. Damama u blagoslovenom stanju neophodan je kvalitetan san koji će im „napuniti baterije“, pružiti odmor i opuštanje, da bi i tokom sutrašnjeg dana mogle da funkcionišu, da se druže, i da se raduju najsrećnijem trenutku u životu koji ih očekuje.

Kada vaša trudnoća bude poodmakla, pojaviće se naročiti problemi sa spavanjem. Pošto im je tako teško da nađu položaj, trudnice neretko provode noć loše spavajući, pa se ujutru bude nenaspavane, bez energije, a pri tome i sa bolovima u leđima. 

Iz svih tih razloga vam je potreban jastuk za trudnice, uz pomoć koga će ove tegobe nestati, a vi ćete se probudi orne i čile, pune energije!

Karakteristike jastuka za trudnice

Pođimo najpre od oblika jastuka koji je sačinjen tako da pruža udobnost i podršku stomaku i kičmi tokom sna. Sama dužina jastuka je dovoljna da se žena udobno smesti u sredini, da ima podršku na leđima i stomaku, a da pri svemu tome i glava bude na jastuku.

Sam jastuk je sačinjen od antialergijske silikonske pene koja se veoma lako prilagođava obliku vašeg tela, što bi dalje značilo da možete da se okrećete u toku sna, a da ne morate da menjate poziciju jastuka.

Ukoliko imate bol u donjem delu leđa, ovaj jastuk možete staviti između butina, čime ćete taj neprijatan osećaj znatno ublažiti. 

Prednosti jastuka za trudnice

U odnosu na obične jastuke, specijalni jastuci za trudnice imaju dosta prednosti. Većinu njih ste već mogli da pročitate iz prethodnog dela teksta, a mi ćemo još dodati da se takav jastuk ne sabija, ne zagreva, pa ćete biti prijatno ušuškani i uljuljkani. 

 

 

Pri svemu tome, nećete osećati bolove u leđima, ili će oni biti prilično umanjeni, a vaše umorne noge će biti lake i odmorne. 

Oblici jastuka za trudnice

Ako planirate da kupite ovakav jastuk, jer vas je naša priča zaintrigirala, reći ćemo vam da ćete jastuke za trudnice pronaći u dva oblika, odnosno u obliku latiničnih slova U i I. Možete ih koristiti pored potpore pri spavanju i kao pomoćno sredstvo pri dojenju bebe, kada ona stigne, isto tako će vam biti lakše da podojite blizance, jer ćete ih moći dojiti istovremeno ako ih stavite na ovakav jastuk, a kada vaša beba poraste, može joj biti oslonac pri spavanju, ili jednostavno, jastuk može postati omiljena igračka. 

Na jastuku za trudnice spavaćete kao na mekom oblaku, lišeni svih neprijatnosti zbog neudobnog položaja na običnim jastucima, a sigurno se slažete sa nama, da vi, kao buduća mama, takav „luskuz“ sigurno zaslužujete!

Jastuci za trudnice – cena:

Cene se kreću od 1500 do 3000 dinara, u zavisnosti od oblika jastuka.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme ispod našeg teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Snezana Aleksic

Jastuk az trudnice je sigurno korisna stvar koja i vise nego olaksava odrzavanje trudnoce. Cene po kojima se kupiti jastuci za trudnice se krecu vec od nekih 2000 dinara pa na vise.

07.08.2017
Lea Stankovic

Ukoliko neka trudnica smatra da ce ovaj jastuk da joj pomogne, onda svakako treba da je poslusate. Ipak u Beogradu postoji dosta pametnih trudnica u Beogradu, koje naravno da umaju i vise nego da se brinu o sebi.

09.05.2017
Milen Jovanovic

Po mnogo cemu je naravno ovo i vise nego odlican jaszuk kako god da okrenete.

25.04.2017
Simona Vucinic

Ukoliko nesto valja u celoj prici, onda je to svakako jastuk za trudnice.

12.04.2017
Filip Milutinovic

Pri tome jastuk za trudnice sigurno pre il kasnije sigurno valja.

28.03.2017
Marta Dencevic

On u svakom slucaju debelo mora da kosta.

13.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Sto se tice jastuka za trudnice sigurno da i on moze da se pronadje po nesto povoljnijim cenama.

22.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Koliko mi je samo poznato, sto se tice ovog jastuka ubedljivo je najbolje resenje da se na vreme odlucite za kvalitet a samim tim to treba da bude i praceno odgovarajucom cenom.

16.02.2017
Sanja Arsic

Jastuk za trudnice mora svaka trudnica da ima ako zeli da uziva u trudnoci. Dobra stvar je sto moze dugo posle pododjaja da ga koristi, onda beba kad uci da sedi, kasnije kad spavaju deca da se ne prevrcu svuda po krevetu... Drago mi je sto ima dosta njih koji prave ove jastuke po pristupacnim cenama.

16.02.2017
Sanja Arsic

Jastuk za trudnice mora svaka trudnica da ima ako zeli da uziva u trudnoci. Dobra stvar je sto moze dugo posle pododjaja da ga koristi, onda beba kad uci da sedi, kasnije kad spavaju deca da se ne prevrcu svuda po krevetu... Drago mi je sto ima dosta njih koji prave ove jastuke po pristupacnim cenama.

03.02.2017
Todor Markovic

zapravo je osnovni problem kod jastuka za trudnice u tome sto dosta mora da se plati. To je ipak nesto potpuno normalno u danasnje vreme.

25.01.2017
Nikolina Pantelic

Koliko mi se samo cini, sto se ovog jastuka tice, veoma je vazno samo da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

06.01.2017
Janko Zivanovic

Sto se mene licno tice, po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet.

19.12.2016
Jana Stankovic

Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje po tom pitanju ne treba da se brinete.

30.11.2016
Petar Jankovic

Po pitnaju jastuka za trudnice, svaka zena bi treba svom muzu da se obrati i da od njega zatrazi da kupi jastuk u toku odrzavanja trudnoce.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko vam je vec potreban kvalitetan jastuk za trudnice, smatram da j onda najbolje resenje da posetite radnju koja se zove Meda Shop.

25.10.2016
Ivan Stojanovic

To je po meni narocito postalo bitno posto u danasnje vreme se sve veci broj zena muci sa trudnocom. Kada to kazem mislim na to da sve veci broj zena ima to kategoriju rizicne trudnoce.

26.08.2016
Marko Petrovic

Jastuk za trudnice je u svakom slucaju najbolje resenje za zene koje planiraju da na kvalitetan nacin iznesu trudnocu.

21.07.2016
Dusan Markovic

Jastuk az trudnice je sigurno korisna stvar koja i vise nego olaksava odrzavanje trudnoce. Cene po kojima se kupiti jastuci za trudnice se krecu vec od nekih 2000 dinara pa na vise.

17.06.2016
Marina Zivkovic

I ja sam tokom odrzavanj trudnoce koristila jedan i mogu samo reci da sam i vise nego zadovoljna. Neka uobicajena cena je od 2000 do 3000 dinara. Kupila sam ga u radnju Nea i dajem sve preporuke za saradnju sa ovom mestom.

16.06.2016
Stojance Ristovski

Zeni sam kupio jedan odvak jastuk i mogu vam reci da joj je bas znacio. Dosta joj je olaksao odrzavanje trudnoce a cena je bila pristojna. Voleo bih da se i drugi ukljuce kako bismo medjusobno razmenjivali mesljenja i iskustva.

Veliki pozdrav za posetioce ovog portala.