Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Ćebe za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Ćebe za bebe

Kao mali, svi smo imali svoju omiljenu deku, ili ćebe za bebe. Te dve reči se čak i rimuju, i verovatno to nije slučajno obzirom koliko su bebe vezane za ovaj deo svoje posteljine. 

 

 

Kada govorimo o ćebadima za decu, pričamo o vunenoj posteljini. 

Prekrivač za bebe

Vunena posteljina za decu izrađena je od najkvalitetnijih prirodnih materijala. Obično je unutrašnja strana izrađena od čiste Merino vune, a spoljašnost od najkvalitetnijeg pamuka. 

Dimenzije prekrivača za decu mogu biti 100 x 150 centimetara.

Ćebe za povoj

Da bi bebici bilo udobno dok je povijate i presvlačite, idealno je za to koristiti ćebe za povoj. Takođe, ono se može koristiti i kao ćebe za prekrivanje. 

Dimenzije ćebeta za povoj su 80 x 80 cm. Ovakvo ćebe je toplo, mekano i nežno pa je savršeno za vašu tek rođenu bebu.

Jorgan za bebe

Izbor jorgana je veoma važan za vašeg najmlađeg člana porodice. Upravo zbog činjenice da beba najveći deo svog vremena provodi spavajući, zbog toga je bitno kakav će jorgan biti i na tome ne bi trebalo da se štedi. 

Odmor i mir, od presudnog su značaja za napredovanje bebe, kao i za njen dobar apetit i raspoloženje, a u prilog tome govori i činjenica da bebe najbrže rastu upravo dok spavaju.

Jorgan za bebe se izrađuje od čistog pamuka, spolja, dok je punjenje od 150 gr/m2 100% PES. 

Dobićete i uputstva o tome kako jorgan održavati, u smislu da ga možete prati na temperaturi do 40 stepeni, te da ga ne smete centrifugirati u mašini i možete ga peglati.

Jastuk za bebe

Kada malo stvorenje položi svoju glavicu na divan, mekan i nežan jastuk, slatki snovi su zagarantovani. Ne kaže se uzalud, „spava kao beba“. A da bi bebin san bio baš ono što treba da bude, od velike je važnosti kakav ćete jastuk izabrati.

 

 

Opet, imajući u vidu da beba najveći deo dana upravo provodi sa glavicom na jastuku, on bi trebalo da bude izrađen od čistog pamuka. 

Funcija jastuka jeste opuštanje gornjeg dela leđa i vrata prilikom spavanja. Kako male bebe imaju relativno veću glavu u odnosu na trup i ramena, prvi jastuk se može koristiti do druge godine života. Potrebno je da on bude tanak kako ne bi doveo do nepravilnog položaja kičmenog stuba. 

Na to bi trebalo posebno obratiti pažnju, obzirom na to da se deca rađaju sa potpuno ravnom kičmom, i fiziološke krivine se formiraju u ovom najranijem uzrastu. Kada govorimo o površini jastuka, ona treba da bude tolika da detetu glava ne sklizne kada se okrene na jednu i drugu stranu. 

Kao što vidite iz našeg teksta, potrebna su određena znanja, informacije i saveti, kako odabrati pravo ćebe, jorgan i jastuk za vašu bebu. Sada, kada sve to znate, lakše ćete doneti pravi izbor na radost vašeg najmlađeg člana porodice.

Ćebe za bebe – cena:

Prekrivače za bebe možete pronaći po cenama od 808 din. do 1699 dinara;

Jorgan za bebe, od 1500 do 3337 dinara;

Cena jastuka za bebe, kreće se od 241 din. do 699 dinara.

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

14.09.2018
Andriajana Simic

Moze li mi neko reci koja bi bila uobicajena cena za cebe za bebe u Beogradu. Ovom prilikom bih se unapred zahvalila na odgovoru. Sigurno se po veoma povoljnoj ceni mogu naci u razlicitim radnjama. Cula sam od prijatelja da je bebi oprema u Dexy Co fantasticna.

07.08.2017
Lea Stankovic

Ipak je cebe za bebe nesto sto je koliko mi se cini nesto sto je potpuno normalno druge stvari nisu kako god da okrenete ni malo vazno. U Beogradu je zbog toga jedna potpuno normalna situacija.

09.05.2017
Milen Jovanovic

Moze i mora ono da se dosta plati.

25.04.2017
Simona Vucinic

Sto se ovog cebeta tice, pre ili kasnije treba sigurno da se odlucite za kvalitet.

12.04.2017
Filip Milutinovic

Volim kada je cebe udobno. U tom pogledu je sigurno kvalitet nesto sto ce vam pre ili kasnije trebati.

28.03.2017
Marta Dencevic

Kako god da okrenete, ovo cebe je nesto sto mora da kosta. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

13.03.2017
Mihajlo Nastasovic

Najbolje je u svakom slucaju da sto se njega tice, da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je po meni daleko manje vazno.

22.02.2017
Ljubinka Sreckovic

Sto se mog cebeta tice, kvalitet treba uvek da bude na prvom mestu. Drugacije to ipak ne moze da se radi.

03.02.2017
Todor Markovic

Koliko mi se samo cini, cebe za bebe je ipak nesto posebno i manje vise svima potrebno.

24.01.2017
Nikolina Pantelic

Sva sreca pa se u danasnje vreme cebad mogu kupiti po relativno povoljnim cenama.

06.01.2017
Janko Zivanovic

Problem sa cabadi je u tome sto su ona uvek potrebna ali je problem u tome sto cene nisu ni malo jeftine.

19.12.2016
Jana Stankovic

Po mom misljenju, kao mene pitate, po ovom pitanju treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da se brinete.

30.11.2016
Petar Jankovic

Po pitanju cebeta za bebe, slobodno treba da otvorite svoj um i da potpuno budet svesni da po tom pitanju treba da se opredelite za kvalitet.

15.11.2016
Biljana Brankovic

Ukoliko vam je vec potrebno kvalitetno cebe za bebe, slobono posetite Modena Duo I bas tamo licno treba da se uverite u kvalitet.

25.10.2016
Ivan Stojanovic

Zbog toga vec ukoliko gledate da sve nabavite na jednom mestu onda vam je potrebna neka bas dobro snabdevena radnja. Zbog toga je svakako najbolje resenje za vas Dexy Co.

25.08.2016
Marko Petrovic

Mislim da je za vas sve u svakom slucaju najbolje ukoliko se po ovom pitanju odlucite da sve sto vam treba, posteljine i cebe za bebe kupite iskljucivo na jednom mestu.

21.07.2016
Dusan Markovic

Ne morate bas svi da jurite u Dexi Co. Mozete slobodno da posetite bebi butik Mornar i da se na tom mestu takodje licno uverite u vrhunski kvalitet. Cene koje ima butik bebi opreme Mornar s takodje odnose i na povosljnost za kupovinu cebadi.

17.06.2016
Stojance Ristovski

Oprema u Dexi Co jeste vrhunskog kvaliteta ali ono na sta posebno treba da obratite paznju jesu cenu. Kazem to zbog toga sto sam cuo da Dexi Co ima nesto jace cene opreme za bebe.

16.06.2016
Marina Zivkovic

Moze li mi neko reci koja bi bila uobicajena cena za cebe za bebe u Beogradu. Ovom prilikom bih se unapred zahvalila na odgovoru. Sigurno se po veoma povoljnoj ceni mogu naci u razlicitim radnjama. Cula sam od prijatelja da je bebi oprema u Dexy Co fantasticna.