O nama - BEBI DUŠECI LUKA LINE

Firma Luka Line bavi se proizvodnjom, maloprodajom i veleprodajom bebi dušeka sa najkvalitetnijom ispunom koja će Vašem mališanu obezbediti miran i udoban san. Na tržištu smo se pojavili kao zanatska radnja LUKA, a zahvaljujući predanom radu, stručnosti i profesionalnosti naših zaposlenih, kao i vrhunskom kvalitetu proizvoda, naša kompanija se danas ubraja među vodeće u oblasti proizvodnje dušeka.

Osnovna uloga dušeka jeste da pruži potporu onim delovima tela koji su najteži, kao što su: ramena i kukovi, i u tom delu se najviše oblikuje prema telu korisnika. Naročitu pažnju treba obratiti prilikom izbora dušeka za najmlađe koji će Vašem detetu obezbediti adekvatnu potporu, pravilno formiranje muskulature i sveukupan psiho-fizički rast i razvoj.

U proizvodnom programu Luka Line Beograd očekuju Vas:

 • dušeci sa žičanim jezgrom
 • dušeci sa džepičastim jezgrom
 • dušeci bez žičanog jezgra
 • dušeci sa lateks jezgrom
 • dušeci za kolevke
 • dušeci za prenosive krevece

Prilikom proizvodnje dušeka koriste se najkvalitetniji materijali i vrhunske ispune od različitih vrsta poliuretanskih pena sa otvorenim ćelijama koje su poznate pod zaštićenim imenom SKY CELL. Ova jedinstvena tehnologija obezbeđuje neprestan protok vazduha i provetravanje dušeka, tako da u njemu ne mogu da se zadrže isparenja koja uzrokuju razvoj mikroorganizama, grinja ili plesni.

Još jedna varijanta dušeka koja je dostupna u proizvodnom programu kompanije Luka Line jeste kombinacija pene sa visokokvalitetnim Bonnell oprugama. Primenom ovog tradicionalnog načina proizvodnje dobija se dušek odličnih ergonomskih svojstava i tvrdoće, što garantuje adekvatnu potporu telu i udoban san.

Svaki Luka Line dušek sadrži štepanu navlaku sa antialergijskom zaštitom koja se izrađuje od materijala specijalnih svojstava, što je čini izuzetno prijatnom na dodir. Navlake su dostupne u varijanti sa utkanim srebrnim vlaknima koji ubrzavaju relaksaciju celog tela ili sa Aloe vera ekstraktom koji pospešuje rad imunološkog sistema. Navlaka se lako može skinuti i prati u mašini na temperaturi 40°C.

Zahvaljujući vrhunskim materijalima od kojih su proizvedeni, Luka Line dušeci dugo vremena zadržavaju pravilan i nepromenjen oblik, bez oštećenja i deformacija, pružajući adekvatnu potporu najmlađim članovima Vaše porodice. Svi naši proizvodi su atestirani od strane ovlašćenih, nadležnih ustanova i poseduju sertifikate ISO 9001:2008, ISO 14001:2004, OHSAS 18011:2007.

Naši proizvodi su dostupni u radnjama BONELI LINE d.o.o., kao i u dečijim robnim kućama AKSA i MENDA. Za zdrav i pravilan razvoj naše dece – Luka Line dušeci!

Radno vreme:

Ponedeljak – subota od 08-16h
Nedelja neradna

Bebi dušeci Luka Line, Smederevski put 22 DJ, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Duseci i kreveti
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Bebi dušeci Luka Line
 • Luka duseci,
 • Luka Line dušeci,
 • Luka Line Beograd,
 • Bebi dušeci Zvezdara,
 • dušeci Luka Line Zvezdara,
 • Luka Line radno vreme