Auto sedišta za bebe Beograd

Adresa: /
Beograd
Adresa: Omladinskih brigada 102; Vladimira Popovića 48a, blok 19a (zgrada GTC)
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 151, TC Piramida, lokal 85
Beograd
Adresa: Bul. Mihajla Pupina 4 (Ušće SC), Jurija Gagarina 16 (Delta City)
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Auto sedišta za bebe
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Auto sedišta za bebe

Ko god ima bebu, i automobil, mora imati i auto sedište za svog najmlađeg člana. Ovo nije samo vaša želja da se dete udobnije i sigurnije vozi, već ste na kupovinu sedišta za bebe obavezni po zakonu. 
 
 
Dakle, prema Zakonu o bezbednosti u saobraćaju, sva deca niža od 135 cm, (a uskoro i od 150 cm) moraju da se prevoze u auto sedištu. Poenta poštovanja zakona nije izbegavanje rigoroznih kazni, već sigurnost i bezbednost dece, koji moraju biti na prvom mestu.

Auto sedišta za bebe – iskustva

Već dosta godina unazad, auto sedišta za najmlađe su obavezan deo enterijera svakog automobila. Ne samo kada putujete na more, ili u drugi grad, već i pri kraćim relacijama, prilikom gradske vožnje, u obavezi ste da stavite dete u ovo sedište.
Možda se sada pitate kako deca prihvataju vožnju u auto sedištu? Odgovor je jednostavan: ako u startu počnete da koristite sedište, stalno, pri svakoj vožnji i bez izgovora, dete će ga prihvatiti, kao jedno pravilo od koga nema odstupanja.
Zašto je auto sedište za bebe tako važno?
Naravno, svaka vožnja je potencijalno opasna, jer koliko god da mi pazimo, možda ne paze drugi, stanje na putevima je različito, mnogo toga zavisi i od vremenskih uslova i slično. 
Prema statističkim podacima, odnosno na osnovu studija i testova o bezbednosti u saobraćaju, dobijeni su rezultati koji pokazuju da se pravilnom upotrebom auto sedišta smanjuje smrtnost dece pri sudarima za više od 50 posto, a novorođenčadi do čak 70%.
Iz svega navedenog, vidimo neophodnost korišćenja ovog dela enterijera vašeg automobila.

Kako odabrati auto sedište za bebe?

Auto sedište se koristi sve dok dete ne postigne visinu koja je propisana zakonom, a od tada će moći samostalno da se vezuje pojasom od automobila. 
 
 
Sva auto sedišta koja se mogu naći u ponudi prodavnica poseduju mekane uloške koji pružaju bebi udobnost prilikom vožnje i prate njen razvoj. Nije važno za koje sedište ćete se odlučiti, u tom smislu da su sva sedišta prošla neophodna testiranja i da poseduju potrebne sertifikate.
Auto sedište za decu se može koristiti tako što se vezuje pojasom automobila ili ISO fix sistemom, ukoliko sedište koje ste odabrali poseduje ovakav sistem.

Auto sedišta za decu

Možemo ih podeliti u nekoliko grupa:
- Auto sedišta od 9 do 36 kg
- Auto sedišta od 0 do 18 kg
- Auto sedišta od 9 do 18 kg
- Auto sedišta od 15 do 36 kg.
Morate imati u vidu da je kupovina auto sedišta jedna od najvažnijih kupovina koju obavljate za svoje dete, jer je u pitanju njegov život i njegova sigurnost. Sva deca, bez izuzetka od rođenja pa do 12. godine trebalo bi da se voze u auto sedištu. 
Pre kupovine sedišta, potrebno je da izmerite svoju bebu, pa na osnovu njene težine, a ne uzrasta, odredite iz koje grupe ćete izabrati auto sedište. 
Upoznajte se sa tim kako se sedište postavlja i funkcioniše, pa čak i ukoliko beba iz porodilišta ide kući kolima, eto prilike za prvu vožnju u životu u auto sedištu za bebe!

Auto sedišta za bebe – cena:

Cene auto sedišta se kreću od 15500 din. do 34000 dinara.
*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate prodavnice bebi opreme ispod teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Zoran Milic
Sto se tice samh auto sedista za bebe, potrebno je da one u potpunosti zadovolje sve standarde po pitanju kvaliteta i udobnosti.
Petar Jankulovski
Naravno da su auto sedista za bebe nesto sto je i vise nego kvalitetno i nesto bez cega se u svakom slucaju ne moze. Nije to po meni samo zakonski propis u pogledu toga da je to obavezni deo opreme za bebe koji roditelji - vozaci u Beogradu treba da imaju. To je ipak na prvom mestu jedna odgovornost koju bi svaki roditelj trebao da oseca.
Lea Stankovic
Moraju ova sedista da se lepo plate. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
Stojance Ristovski
U svakom slucaju nisu ova auto sedista ni melo jeftina.
Simona Vucinic
Po meni je veoma vazno da ovo sediste bude pre svega bezbedno i sigurno. Pri tome, veoma je vazno da znate da je na vreme potrebno da se odlucite za kvalitet i ni za sta drugo.
Milen Jovanovic
Ona jesu po meni nesto sto dosta kosta. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Marta Dencevic
Nisu ni u kom slucaju ovo sedista za svakoga.
Filip Milutinovic
Sto se mene licno tice, ovo su poseban auto sedista. SVe drugo je sto se mene tice daleko gore resenje.
Ljubinka Sreckovic
Moje licno misljenje je da sva sedista za bebe moraju debelo da se plate. Koliko mi se samo cini sedista jesu skupa ali tako i treba da bude.
Todor Markovic
Koliko mi je samo poznato, ovo su ipak posebna vrsta sedista. Ukoliko se za njih opredelite ipak je bitno da se odlucite za kvalitet.
Nikolina Pantelic
Koliko mi se samo cini, ovo su posebna auto sedista u koja je najbolje da se sami uverite.
Janko Zivanovic
Ova vrsta sedista je i vise nego potrebna ali je osnovni problem u tome sto ona poprilicno kosta. Tako da nemaju svim dovoljno novca da ih kupe.
Jana Stankovic
Po ovom pitanju iskreno mislim da je ubedljivo najbolje da kupite neku stolicu koja ima deklaraciju i potvrdu da ste do nje zaista legalno dosli. Najgore bi bilo da kupite neku kopiju u kojoj vase dete ne bi bilo bezbedno.
Petar Jankovic
Bezbednost dece u saobracaju je ipak nesto sto je meni priorit i na prvom mestu. Bas iz tog razloga i treba da posetite neko provereno mesto koje se strucno bavi prodajom kvalitetne bebi opreme.
Biljana Brankovic
ukoliko su vam vec potrebna kvalitetna autosedista za beeb, definitivno je najbolje resenje da kupte nova I to u prodavnici Modena Shop.
Ivan Stojanovic
Licno da se pitam i da mogu uveo bih drakonske kazne za one roditelje koji svoju decu voze van takvih sedista.
Marko Petrovic
Bez auto sedista za bebe svoje dete zaista ne biste treba da stavljate u auto. Pri tome, neka sedista izgledaju kao da ce beba da vozi formulu tako da se garantuje maksimalna udobnost i bezbednost.
Dusan Markovic
Po meni je uvek bezbednost na prvom mestu. Dzabe policija kaznjava nekoga ko nema pameti u svojoj glavi. Sto se tice samh auto sedista za bebe, potrebno je da one u potpunosti zadovolje sve standarde po pitanju kvaliteta i udobnosti.
Jana Stankovic
Moj suprug je kupio jednu u inostranstvu. Platio je oko 300 evra. Odlicnog je kvaliteta, mali se iz nje ne pomera. Svako treba da bude odgovoran roditelj i vodi racuna o svom detetu.
Mihajlo Nastasovic
Pored toga sto sada po zakonu morate da ih imate, stolice za bebe znacajno olaksavaju zivot. Mogu samo reci da sam i vise nego zadovoljan. Znacajno meni i zeni olaksava putovanje bebom a o bezbednosti voznje i da ne pricam. Pre svega pre kupovine savetujem svima da se dobro raspitaju o cenama. ne mora nuzno da znaci da ukoliko mnogo platite stolicu da cete imati veliki kvalitet. Pozz