Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dermaroller
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

PRP mezoterapija - lice, vrat i dekolte i dermaroler

Akcija -40% 18000 Din.
PRP mezoterapija lica vrata i dekoltea + dermaroler po ceni od 18.000 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dermaroller

Dermaroleri su inovacija u svetu kozmetologije, koja se u poslednje vreme sve češće primenjuju i kod nas. Radi se o tretmanu kojim se postižu veoma dobri rezultati u lečenju raznih vrsta ožiljaka, naročito onih koji su nastali kao posledica težih oblika akni, zatim u tretmanu strija, bora, kao i prvih znakova starenja, hiperpigmentacija, proširenih pora i drugih oštećenja kože.

Dermaroller je mehanički uređaj u obliku valjka sa sterilnim mikroiglicama od titanijuma. Dužina iglica može da bude različita od 0,5- 2,5 mm. U zavisnosti od tipa, stanja kože kao i o estetskom problem odnosnu efektu koji se postiže tretmanom, zavisi koja će se dužina iglica koristiti u toku tretmana dermarollerom. U kozmetičkim tretmanima lica najčešće se koristi dermaroller s iglicama dužine 1mm, – 1,5mm.

 

                               

 

Dermaroller tretman je minimalno invazivan uređaj, tretmanom se provocira, odnosno stimuliše stvaranje novog kolagena u koži pa se zbog ovog izuzetnog efekta naziva još i kolagen indukcijska terapija.

Pomoću dermaroller tretmana se smanjuju sve nepravilnosti u teksturi kože kao što su: bore, ožiljci, proširene pore, fleke. Ovim tretmanom se postiže izjednačen ten, biostimulacija kože za stvaranje novog kolagena- rejuvenaciju. Dodavanjem hijaluronskih mezokoktela postiže se efekat podmlađivanja i zatezanja kože. Mezoterapija dermarolerom dubinski hidrira i revitalizira kožu lica.

Tretman dermollerom

Tretman se radi tako što se vrši povreda papilarnog dermisa,sloja kože u kome se nalaze fibroblasti (ćelije koje proizvode kolagen) usled čega dolazi do nagle sinteze kolagena,ali i odpuštanja faktora rasta iz trombocita.

Dermaroller tretmane pozitivno utiče i pomaže kod:

 • Podmlađivanje i zatezanje kože
 • Tretman u kombinaciji s hijaluronskim koktelima ( mezoterapija dermorollerom)  poboljšava tonusa, jedrinu i teksturu kože
 • Smanjivanja bora
 • Smanjivanja ožiljaka
 • Sužavanja pora
 • Uklanjanja ožiljaka od akni
 • Rejuvenacije kože oštećene suncem
 • Hiperpigmentacije

Na ociscenu kozu se nanosi lokalni anestetik u obliku krema koji se drži pod folijom 45 do 60min. U toku tretmana dermarollerom se prelazi preko kože, iglice rolanjem po koži stvaraju površinska oštećenja, odnosno mikrotraume, na koje koža odgovara samoregeneracijom. Princip regeneracije, obnova i stvaranje novog kolagena zasniva se na oslobađanju“ faktora rasta“ koji podstiču razvoj novog kolagena , odnosno neo kolageneza, novih krvnih žila čime je poboljšana i prokrvljenost kože. Na lice se potom nanosi serum sa vitaminom C i retinolom.

 

Broj tretmana je individualan. Zavisi od problema koji se tretira i efekta koji treba da se postigne Dermaroller tretmanom. U proseku se radi 4 do 6 tretmana sa razmakom od 3 nedelje jer je toliko potrebno koži da se regeneriše. Kod agresivnog prelaza preporucuje se 1 tretman mesecno.

Crvenilo nakon tretmana traje 24 sata, a najduže ostaje na licu do 48 sati u retkim slučajevima. Stavljanje šminke dozvoljeno je nakon 24 sata. Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana. Faktori rasta se nalaze na trombocitima, nakon izazvane povrede, odnosno mikrotraume, oni se oslobađaju i šalju informaciju matičnim ćelijama da se transformišu u kolageno vlakno. Organizam reaguje po principu osećaja da se desilo oštećenje i da je potrebno angažovati sve faktore i mehanizme samoizlečenja regeneracije tkiva.

Prednosti dermaroller-a u odnosu na druge metode:

 • podstiče prirodne mehanizme tela
 • kratko vreme oporavka
 • neinvazivna metoda- nema krvi, modrica, ožiljaka
 • ne isključuje pacijenta iz svakodnevnih životnih aktivnosti
 • veoma je efikasan
 • tretiraju se svi tipovi kože
 • može se raditi na svim delovima tela
 • može se raditi u toku cele godine (ne izaziva fotosenzitivnost)
 • preparat je prirodan, nema alergiskih reakcija

Dermaroller cena

Cena jednog dermaroller tretmana lica se kreće od 5 500 do 7 500 dinara u najvećem broju slučajeva,mada u zavisnosti da li se i koji se kokteli koriste cena može da seže i do 17 500 dinara. Po tretmanu  Toliko je potrebno izdvojiti i ukoliko se tretman radi na  telu u cilju otklanjanja strija. 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za dermaroller predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Iskustva i preporuke posetilaca

28.09.2018
Zorica Simic
Pre svega, mislim da dermaroller moze da pomogne samo u nekim fazama problema, odnosno ne u svim. Takodje, ta cena od 6000 dinara je po meni mala cena. Mislim da tretma dermarollerom moze d kosta i mnogo vis, sve do nekih 10.000,00 dinara.
15.05.2017
Todor Markovic
Za njega naravno postoje i vise nego povoljne cene.
28.04.2017
Petar Jankulovski
Sto se mene licno tice, nije on ni malo jeftin.
26.04.2017
Marina Zivkovic
Problem je pre svega u tome sto ni jedan dermaroller nije ni mlao jeftin.
18.04.2017
Stojance Ristovski
Sto se tice ovog programa odmah treba da znate da on nije ni malo jeftin i po meni ne bi trebalo ni da bude nesto previse jeftin. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
31.03.2017
Jovana Milinkovic
On u svakom slucaju treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
16.03.2017
Milen Jovanovic
Sta njemu fali? Ovo je odlicna tretman u kozmetickim salonima a pri tome nije ni toliko skup.
15.03.2017
Lea Stankovic
Imam odlicno i naravno pozitivno iskustvo sa ovom tethnikom tako da za nju uvek mogu da dam pozitivno misljenje.
24.02.2017
Filip Milutinovic
Moja zena mi kaze da je bas zadovoljna sa dermarolerom i pri tome mi nije ni malo zao sto izdvajam novac na tako nesto.
08.02.2017
Simona Vucinic
Mislim da je ovo tretman koji se u svakom slucaju isplati bukvalno svaki dinar. Dobro je zapravo dok je jos uvek tako.
27.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Moje je licno misljenje da je ovo tretman koji u svakom slucaju mora bas onako debelo da kosta.
11.01.2017
Marta Dencevic
Moje licno misljenje je da je dermaroller cisto bacanje para posto bas onako debelo kosta ali zapravo ne mozete da dobijete od njega nista posebno.
21.12.2016
Todor Markovic
Naravno, kada pricamo i drmaroleru, samo treba da znate da treba da se odlucite za kvalitet. Koliko mogu da vidim ovo je kozmeticki tretman koji u posledenje vreme postaje sve popularniji.
05.12.2016
Ljubinka Sreckovic
Ako mene hocete da poslusate, po pitanju dermarollera, samo treba da posetite neki provereni kozmeticki salon i da mu stvarno platite koliko je to potrebno.
02.12.2016
Janko Zivanovic
Po pitanju dermarollera, samo treba da se odlucite da po tom pitanju mozete da po tom pitanju treba da posetite iskljucivo neko provereno mesto. Sva sreca pa je takvih dosta u Beogradu.
17.11.2016
Nikolina Pantelic
Po pitanju dermarollera, ubedljivo je najbolje resenje da posetite kozmeticki salon Stiletto 5001.
28.10.2016
Petar Jankovic
Dermaroller je nesto u sta generalno kako kaze moja zena mozete da imate puno poverenje da ce doprineti vasoj lepoti. Zbog toga ona dermaroller cesto korisiti u razlicitim kozmetickim salonima.
06.09.2016
Ivan Stojanovic
Dermaroller je jedno od najboljih i najkvalitetnijih mesta kada govorimo o kalitetnom poklanjanju paznje licnog estetskom izgledu. U tom smislu, dermaroller je nesto na sta u svakom slucaju mozete da imate puno poverenje.
02.09.2016
Marko Petrovic
Kada pricamo o kvalitetnom tretmanu dermaroller, onda je u svakom slucaju najbolje resnje za vas kada biste uspeli da posetite kozmeticiki studio Kenzo. To je u svakom slucaju kozmeticki studio u koji biste moglid a imate puno poverenje.
01.08.2016
Jana Stankovic
Mislim da ovde ne treba samo pozetazi pitanj novca. Generalno, kada govorimo o dermarolleru ovo je tretman koji izuzetno pogoduje ljudima koji su iz ovog ili onog razloga zaradili oziljke. U svakom slucaju, treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem po ovom pitanju.
29.07.2016
Dusan Markovic
Uh, meni kada bi zena rekla da joj je za neki tretman potrebno 10000 dinara ja bih se odmah srusio. Pre svega, zbog toga sto je u danasnje vreme jako tesko doci do novca. Da je to za zdravlje onda nema sta, to je nesto potpuno drugo.
28.07.2016
Biljana Brankovic
Pre svega, mislim da dermaroller moze da pomogne samo u nekim fazama problema, odnosno ne u svim. Takodje, ta cena od 6000 dinara je po meni mala cena. Mislim da tretma dermarollerom moze d kosta i mnogo vis, sve do nekih 10.000,00 dinara.
29.06.2016
Marina Zivkovic
Ukoliko imate problema sa oziljcima ili flekama koje su nastale kao proizvod suncanja, onda svakako treba da posetite kozmeticara. On ce vam sigurno preporuciti tretman dermarollerom, cija je cena u proseku od 6000 dinara.