Vratite se na mobilnu verziju sajta
Dermaroller Dermaroller - ovi saloni rade dermaroller tretman, saznajte sve o podmladjivanju koze lica i uklanjanju oziljaka, kao i cene i akcije za dermaroller tretman www.navidiku.rs DermarollerDERMAROLLER Beograd, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Novi Sad, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Novi Beograd, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Čukarica, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Palilula, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Savski venac, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Vračar, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Zvezdara, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Kragujevac, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Mladenovac, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva DERMAROLLER Voždovac, Podmladjivanje koze lica cena i iskustva

Dermaroller

Dermaroleri su inovacija u svetu kozmetologije, koja se u poslednje vreme sve češće primenjuju i kod nas. Radi se o tretmanu kojim se postižu veoma dobri rezultati u lečenju raznih vrsta ožiljaka, naročito onih koji su nastali kao posledica težih oblika akni, zatim u tretmanu strija, bora, kao i prvih znakova starenja, hiperpigmentacija, proširenih pora i drugih oštećenja kože.
Dermaroller je mehanički uređaj u obliku valjka sa sterilnim mikroiglicama od titanijuma. Dužina iglica može da bude različita od 0,5- 2,5 mm. U zavisnosti od tipa, stanja kože kao i o estetskom problem odnosnu efektu koji se postiže tretmanom, zavisi koja će se dužina iglica koristiti u toku tretmana dermarollerom. U kozmetičkim tretmanima lica najčešće se koristi dermaroller s iglicama dužine 1mm, – 1,5mm.
 
                               
 
Dermaroller tretman je minimalno invazivan uređaj, tretmanom se provocira, odnosno stimuliše stvaranje novog kolagena u koži pa se zbog ovog izuzetnog efekta naziva još i kolagen indukcijska terapija.
Pomoću dermaroller tretmana se smanjuju sve nepravilnosti u teksturi kože kao što su: bore, ožiljci, proširene pore, fleke. Ovim tretmanom se postiže izjednačen ten, biostimulacija kože za stvaranje novog kolagena- rejuvenaciju. Dodavanjem hijaluronskih mezokoktela postiže se efekat podmlađivanja i zatezanja kože. Mezoterapija dermarolerom dubinski hidrira i revitalizira kožu lica.

Tretman dermollerom

Tretman se radi tako što se vrši povreda papilarnog dermisa,sloja kože u kome se nalaze fibroblasti (ćelije koje proizvode kolagen) usled čega dolazi do nagle sinteze kolagena,ali i odpuštanja faktora rasta iz trombocita.
Dermaroller tretmane pozitivno utiče i pomaže kod:
 • Podmlađivanje i zatezanje kože
 • Tretman u kombinaciji s hijaluronskim koktelima ( mezoterapija dermorollerom)  poboljšava tonusa, jedrinu i teksturu kože
 • Smanjivanja bora
 • Smanjivanja ožiljaka
 • Sužavanja pora
 • Uklanjanja ožiljaka od akni
 • Rejuvenacije kože oštećene suncem
 • Hiperpigmentacije
Na ociscenu kozu se nanosi lokalni anestetik u obliku krema koji se drži pod folijom 45 do 60min. U toku tretmana dermarollerom se prelazi preko kože, iglice rolanjem po koži stvaraju površinska oštećenja, odnosno mikrotraume, na koje koža odgovara samoregeneracijom. Princip regeneracije, obnova i stvaranje novog kolagena zasniva se na oslobađanju“ faktora rasta“ koji podstiču razvoj novog kolagena , odnosno neo kolageneza, novih krvnih žila čime je poboljšana i prokrvljenost kože. Na lice se potom nanosi serum sa vitaminom C i retinolom.
 
Broj tretmana je individualan. Zavisi od problema koji se tretira i efekta koji treba da se postigne Dermaroller tretmanom. U proseku se radi 4 do 6 tretmana sa razmakom od 3 nedelje jer je toliko potrebno koži da se regeneriše. Kod agresivnog prelaza preporucuje se 1 tretman mesecno.
Crvenilo nakon tretmana traje 24 sata, a najduže ostaje na licu do 48 sati u retkim slučajevima. Stavljanje šminke dozvoljeno je nakon 24 sata. Rezultati su vidljivi već nakon jednog tretmana. Faktori rasta se nalaze na trombocitima, nakon izazvane povrede, odnosno mikrotraume, oni se oslobađaju i šalju informaciju matičnim ćelijama da se transformišu u kolageno vlakno. Organizam reaguje po principu osećaja da se desilo oštećenje i da je potrebno angažovati sve faktore i mehanizme samoizlečenja regeneracije tkiva.
Prednosti dermaroller-a u odnosu na druge metode:
 • podstiče prirodne mehanizme tela
 • kratko vreme oporavka
 • neinvazivna metoda- nema krvi, modrica, ožiljaka
 • ne isključuje pacijenta iz svakodnevnih životnih aktivnosti
 • veoma je efikasan
 • tretiraju se svi tipovi kože
 • može se raditi na svim delovima tela
 • može se raditi u toku cele godine (ne izaziva fotosenzitivnost)
 • preparat je prirodan, nema alergiskih reakcija

Dermaroller cena

Cena jednog dermaroller tretmana lica se kreće od 5 500 do 7 500 dinara u najvećem broju slučajeva,mada u zavisnosti da li se i koji se kokteli koriste cena može da seže i do 17 500 dinara. Po tretmanu  Toliko je potrebno izdvojiti i ukoliko se tretman radi na  telu u cilju otklanjanja strija. 

*Sve cene su informativnog karaktera, za tačnu cenu, za dermaroller predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone ispod teksta.

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na uslugu DERMAROLLER

Dermaroler + prirodni serumi - efekat vidljiv posle prvog tretmana!

popust 33%

Dermaroler + prirodni serumi - efekat vidljiv posle prvog tretmana!

Dermaroler + prirodni serumi - efekat vidljiv posle prvog tretmana! - 2.000 din!...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./2.000din.

Firma: Beauty Zone Estetik Studio
Vojvode Vlahovića 43i,

61d:11h:41m

PRP mezoterapija - lice, vrat i dekolte i dermaroler

popust 40%

PRP mezoterapija - lice, vrat i dekolte i dermaroler

PRP mezoterapija lica vrata i dekoltea + dermaroler po ceni od 18.000 din samo u...Pročitajte više

Cena kupona: 30.000din./18.000din.

Firma: Kozmeticki Salon Impressio
Jurija Gagarina 135, Beograd,

41d:11h:41m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Dermaroller
Napišite komentar:
Zorica Simic

Petak, 28.09.2018. 10:06

Pre svega, mislim da dermaroller moze da pomogne samo u nekim fazama problema, odnosno ne u svim. Takodje, ta cena od 6000 dinara je po meni mala cena. Mislim da tretma dermarollerom moze d kosta i mnogo vis, sve do nekih 10.000,00 dinara.

Todor Markovic

Ponedeljak, 15.05.2017. 01:07

Za njega naravno postoje i vise nego povoljne cene.

Petar Jankulovski

Petak, 28.04.2017. 08:39

Sto se mene licno tice, nije on ni malo jeftin.

Marina Zivkovic

Sreda, 26.04.2017. 07:48

Problem je pre svega u tome sto ni jedan dermaroller nije ni mlao jeftin.

Stojance Ristovski

Utorak, 18.04.2017. 08:53

Sto se tice ovog programa odmah treba da znate da on nije ni malo jeftin i po meni ne bi trebalo ni da bude nesto previse jeftin. Sve drugo je onda samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Jovana Milinkovic

Petak, 31.03.2017. 07:17

On u svakom slucaju treba i mora da se debelo plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Milen Jovanovic

Četvrtak, 16.03.2017. 08:15

Sta njemu fali? Ovo je odlicna tretman u kozmetickim salonima a pri tome nije ni toliko skup.

Lea Stankovic

Sreda, 15.03.2017. 10:38

Imam odlicno i naravno pozitivno iskustvo sa ovom tethnikom tako da za nju uvek mogu da dam pozitivno misljenje.

Filip Milutinovic

Petak, 24.02.2017. 08:12

Moja zena mi kaze da je bas zadovoljna sa dermarolerom i pri tome mi nije ni malo zao sto izdvajam novac na tako nesto.

Simona Vucinic

Sreda, 08.02.2017. 07:30

Mislim da je ovo tretman koji se u svakom slucaju isplati bukvalno svaki dinar. Dobro je zapravo dok je jos uvek tako.

Mihajlo Nastasovic

Petak, 27.01.2017. 08:51

Moje je licno misljenje da je ovo tretman koji u svakom slucaju mora bas onako debelo da kosta.

Marta Dencevic

Sreda, 11.01.2017. 07:34

Moje licno misljenje je da je dermaroller cisto bacanje para posto bas onako debelo kosta ali zapravo ne mozete da dobijete od njega nista posebno.

Todor Markovic

Sreda, 21.12.2016. 08:24

Naravno, kada pricamo i drmaroleru, samo treba da znate da treba da se odlucite za kvalitet. Koliko mogu da vidim ovo je kozmeticki tretman koji u posledenje vreme postaje sve popularniji.

Ljubinka Sreckovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 12:05

Ako mene hocete da poslusate, po pitanju dermarollera, samo treba da posetite neki provereni kozmeticki salon i da mu stvarno platite koliko je to potrebno.

Janko Zivanovic

Petak, 02.12.2016. 08:01

Po pitanju dermarollera, samo treba da se odlucite da po tom pitanju mozete da po tom pitanju treba da posetite iskljucivo neko provereno mesto. Sva sreca pa je takvih dosta u Beogradu.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 17.11.2016. 11:35

Po pitanju dermarollera, ubedljivo je najbolje resenje da posetite kozmeticki salon Stiletto 5001.

Petar Jankovic

Petak, 28.10.2016. 10:54

Dermaroller je nesto u sta generalno kako kaze moja zena mozete da imate puno poverenje da ce doprineti vasoj lepoti. Zbog toga ona dermaroller cesto korisiti u razlicitim kozmetickim salonima.

Ivan Stojanovic

Utorak, 06.09.2016. 12:05

Dermaroller je jedno od najboljih i najkvalitetnijih mesta kada govorimo o kalitetnom poklanjanju paznje licnog estetskom izgledu. U tom smislu, dermaroller je nesto na sta u svakom slucaju mozete da imate puno poverenje.

Marko Petrovic

Petak, 02.09.2016. 08:12

Kada pricamo o kvalitetnom tretmanu dermaroller, onda je u svakom slucaju najbolje resnje za vas kada biste uspeli da posetite kozmeticiki studio Kenzo. To je u svakom slucaju kozmeticki studio u koji biste moglid a imate puno poverenje.

Jana Stankovic

Ponedeljak, 01.08.2016. 10:38

Mislim da ovde ne treba samo pozetazi pitanj novca. Generalno, kada govorimo o dermarolleru ovo je tretman koji izuzetno pogoduje ljudima koji su iz ovog ili onog razloga zaradili oziljke. U svakom slucaju, treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem po ovom pitanju.

Dusan Markovic

Petak, 29.07.2016. 12:44

Uh, meni kada bi zena rekla da joj je za neki tretman potrebno 10000 dinara ja bih se odmah srusio. Pre svega, zbog toga sto je u danasnje vreme jako tesko doci do novca. Da je to za zdravlje onda nema sta, to je nesto potpuno drugo.

Biljana Brankovic

Četvrtak, 28.07.2016. 10:59

Pre svega, mislim da dermaroller moze da pomogne samo u nekim fazama problema, odnosno ne u svim. Takodje, ta cena od 6000 dinara je po meni mala cena. Mislim da tretma dermarollerom moze d kosta i mnogo vis, sve do nekih 10.000,00 dinara.

Marina Zivkovic

Sreda, 29.06.2016. 12:20

Ukoliko imate problema sa oziljcima ili flekama koje su nastale kao proizvod suncanja, onda svakako treba da posetite kozmeticara. On ce vam sigurno preporuciti tretman dermarollerom, cija je cena u proseku od 6000 dinara.