Čupanje obrva koncem Beograd

Adresa: Mlatišumina 13/2, prvi sprat
Beograd

Čupanje obrva koncem Kragujevac

Adresa: Svetozara Markovića 50
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac
Adresa: Zorana Đinđića 19/1
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Čupanje obrva koncem
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Japansko iscrtavanje obrva + korekcija

Akcija -20% 120 Din.
Japansko iscrtavanje obrva + korekcija - 120 evra! Japansko Iscrtavanje Obrva Mirjana Kerkez!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Čupanje obrva koncem

Kada se upoznajemo sa novom osobom, pažnju obraćamo najviše na lice, to jest na oči. Lepota naših očiju i pogleda, još više dolaze do izražaja ukoliko se iznad njih nalaze savršeno oblkovane obrve.

čupanje obrva koncem

 

Naravno, doći do perfektnih obrva nije nimalo lako, a ako ste imale to ružno iskustvo da ste same pokušavale da ih iščupate, i pri tome pogrešile makar i za jednu dlačicu, tada znate o čemu pričamo. Jednostavno, u oblikovanju obrva potrebno je biti maksimalno precizan, da bi one bile definisane kako želimo.

Oblikovanje obrva koncem

Oblikovanje obrva uz pomoć konca je zapravo indijska metoda, kojom se dlačice uklanjaju sa celog lica, a tu se najpre misli na obrve i nausnice. Interesantno je da je ova tehnika stara oko dvesta godina, ali da se i dalje veoma efikasno koristi.

Mnoge žene ne vole razne savremene metode za oblikovanje obrva, jer one podrazumevaju upotrebu raznoraznih hemijskih preparata koji mogu da izazovu alergijske reakcije. Sa druge strane, metoda čupanja obrava koncem je apsolutno prirodna, i nakon nje nećete imati bilo kakve neželjene pojave.

Što se tiče efekta oblikovanja, on je veoma delotvoran i obrve izgledaju onako kako ste želeli.

Kako se radi čupanje obrva koncem?

Verovatno vam se dopada sve što smo sada napisali, jer je cela metoda prirodna i postiže se željeni efekat, ali se ipak pitate, kako to izgleda čupati obrve uz pomoć konca?

čupanje obrva koncem cena

 

Naime, u ovu svrhu se koristi poseban konac za tu namenu, sa kojim se radi na specifičan način, tako da se dlačice odstranjuju direktno iz korena. Nakon više tretmana one postaju svetlije, proređuju se, pa se učinak ove tehnike može smatrati dugotrajnim.

Ako ste svoje obrve do sada oblikovale same, uz pomoć pincete, onda znate da je takav postupak uvek ostavljao neke dlačice koje niste ni mogle da vidite, ali su one na dnevnoj svetlosti i te kako primetne, drugim ljudima sa kojima razgovarate i želite da ostavite dobar utisak.

Osim toga, već smo napomenuli da čupanje obrva metodom „uradi sam“, nije uvek dobra odluka, ponajviše iz razloga što taj posao nikada ne možemo da uradimo profesionalno kao stručna lica, pa ćemo na kraju uvek biti pomalo nezadovoljni.

Baš zbog svega toga bi trebalo da se odlučite za oblikovanje obrva uz pomoć konca, jer se tada čupaju apsolutno sve dlačice, čak i one najsvetlije i najsitnije, koje bi vam zasigurno promakle da radite sami uz pomoć pincete.

Golim okom ovakve dlake skoro da i nisu vidljive, i praktično ih je nemoguće iščupati pincetom, dok ako se odlučite za čupanje obrva uz pomoć konca, vaši kapci će biti detaljno očišćeni od svih neželjenih dlačica, pa će vam šminkanje biti maksimalno olakšano, iz razloga što će senka za oči veoma lepo moći da prijanja na kapke.

Čupanje obrva koncem – da li boli?

Ovo je pitanje koje zanima sve pripadnice lepšeg pola, jer niko ne želi da trpi bol, čak ni zbog lepote. Ipak, dobra vest je da je oblikovanje obrva uz pomoć konca metoda koja je skoro pa bezbolna, pri čemu se na lak, brz i jednostavan način stiže do željenog oblika.

Ne morate da brinete ni zbog crvenila, jer se ono u najvećem broju slučajeva ni ne javlja, a ako se ipak javi, nestaje za svega par minuta od završenog tretmana.

Čupanje obrva koncem – cena:

Za čupanje obrva koncem trebalo bi izdvojiti od 1300 din. do 1600 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Iskustva i komentari posetilaca

Jelena Stanarevic
cupanje obrva koncem je zapravo indijska metoda, kojom se dlačice uklanjaju sa celog lica, a tu se najpre misli na obrve i nausnice. Interesantno je da je ova tehnika stara oko dvesta godina, ali da se i dalje veoma efikasno koristi.
Biljana Brankovic
Prvi put u svom zivotu cujem za cupanje obrva koncem. Do sada sam po razlicitim salonima lepote u Beogradu imala iskljucivo posla sa cupanjem obrva pincetom i dipilaciju voskom. Jedino je onda to po meni imalo nesto normalno u sebi.
Zorica Simic
Iskrenno probala sam sve moguce oblike i metode obrva , od tetoviranja do cupanja japanskom metodom ... Od svih metoda najbezbolnija , najjeftinija i najefikasnija je upravo metoda cupanja obrva koncem jer je precizna i potpuno bezbolna .