Iskustva i preporuke posetilaca

Andriajana Simic
Moze li mi neko reci koja bi bila uobicajena cena za cebe za bebe u Beogradu. Ovom prilikom bih se unapred zahvalila na odgovoru. Sigurno se po veoma povoljnoj ceni mogu naci u razlicitim radnjama. Cula sam od prijatelja da je bebi oprema u Dexy Co fantasticna.
Lea Stankovic
Ipak je cebe za bebe nesto sto je koliko mi se cini nesto sto je potpuno normalno druge stvari nisu kako god da okrenete ni malo vazno. U Beogradu je zbog toga jedna potpuno normalna situacija.
Milen Jovanovic
Moze i mora ono da se dosta plati.
Simona Vucinic
Sto se ovog cebeta tice, pre ili kasnije treba sigurno da se odlucite za kvalitet.
Filip Milutinovic
Volim kada je cebe udobno. U tom pogledu je sigurno kvalitet nesto sto ce vam pre ili kasnije trebati.
Marta Dencevic
Kako god da okrenete, ovo cebe je nesto sto mora da kosta. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
Mihajlo Nastasovic
Najbolje je u svakom slucaju da sto se njega tice, da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve drugo je po meni daleko manje vazno.
Ljubinka Sreckovic
Sto se mog cebeta tice, kvalitet treba uvek da bude na prvom mestu. Drugacije to ipak ne moze da se radi.
Todor Markovic
Koliko mi se samo cini, cebe za bebe je ipak nesto posebno i manje vise svima potrebno.
Nikolina Pantelic
Sva sreca pa se u danasnje vreme cebad mogu kupiti po relativno povoljnim cenama.
Janko Zivanovic
Problem sa cabadi je u tome sto su ona uvek potrebna ali je problem u tome sto cene nisu ni malo jeftine.
Jana Stankovic
Po mom misljenju, kao mene pitate, po ovom pitanju treba da se opredelite za kvalitet i vise nista dalje ne treba da se brinete.
Petar Jankovic
Po pitanju cebeta za bebe, slobodno treba da otvorite svoj um i da potpuno budet svesni da po tom pitanju treba da se opredelite za kvalitet.
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je vec potrebno kvalitetno cebe za bebe, slobono posetite Modena Duo I bas tamo licno treba da se uverite u kvalitet.
Ivan Stojanovic
Zbog toga vec ukoliko gledate da sve nabavite na jednom mestu onda vam je potrebna neka bas dobro snabdevena radnja. Zbog toga je svakako najbolje resenje za vas Dexy Co.
Marko Petrovic
Mislim da je za vas sve u svakom slucaju najbolje ukoliko se po ovom pitanju odlucite da sve sto vam treba, posteljine i cebe za bebe kupite iskljucivo na jednom mestu.
Dusan Markovic
Ne morate bas svi da jurite u Dexi Co. Mozete slobodno da posetite bebi butik Mornar i da se na tom mestu takodje licno uverite u vrhunski kvalitet. Cene koje ima butik bebi opreme Mornar s takodje odnose i na povosljnost za kupovinu cebadi.
Stojance Ristovski
Oprema u Dexi Co jeste vrhunskog kvaliteta ali ono na sta posebno treba da obratite paznju jesu cenu. Kazem to zbog toga sto sam cuo da Dexi Co ima nesto jace cene opreme za bebe.
Marina Zivkovic
Moze li mi neko reci koja bi bila uobicajena cena za cebe za bebe u Beogradu. Ovom prilikom bih se unapred zahvalila na odgovoru. Sigurno se po veoma povoljnoj ceni mogu naci u razlicitim radnjama. Cula sam od prijatelja da je bebi oprema u Dexy Co fantasticna.