Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije AirBrush
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

AirBrush

Mnogo pripadnica lepšeg pola, ali i dosta muškaraca, želi preplanuli ten, kao da su se upravo vratili sa nekog tropskog ostrva na kome su proveli nezaboravan odmor. Pri tome, hteli bi da izbegnu izlaganje veštačkim UV izvorima ili direktnom suncu. Tada je vaša najbolja odluka AirBrush, jer je to najkraći put do bronzanog izgleda, pri kome nema nikakvog rizika za zdravlje vaše kože.

airbrush

 

Iz svih tih razloga, AirBrush metoda postaje sve popularnija, i praktikuje je veliki broj ljudi, unazad već desetak godina.

Air Brush

Airbrush metoda bi značila potamnjivanje kože prskanjem, odnosno postupak nanošenja boje na telo. Na ovaj način se postiže izgled pravilno osunčanog tela. Korisno je znati da je metoda prirodna, i ne zasniva se na hemikalijama. Koriste se preparati koji su dobijeni iz organskih materija.

Samo nanošenje boje i njeno sušenje traje svega oko desetak minuta. Boju ćete videti odmah, ali je potrebno da znate da postoji jedan sloj koji će se skinuti nakon prvog tuširanja. Pigment se razvija, i tako se stvara taman ten, što je zapravo jedan proces koji traje od tri do pet sati.

U toku tri do četiri dana od izvođenja tretmana, vi ćete imati pun efekat, a nakon toga koža će postepeno početi da bledi, ali boja i dalje postoji u narednih nedelju dana.

Svakako je logično da će prvo početi da blede ruke i lice, pošto su to mesta našeg tela koja najčešće dolaze u kontakt sa vodom.

Možemo sa sigurnošću reći da je Airbrush tehnika koja je savršena za ljude koji žele bronzani ten za neki poseban događaj ili svečanu priliku, a ne bi hteli da se izlažu dejstvu sunca ili dobijanju boje u solarijumu.

Samopotamnjivanje

Ako ste se odlučili za ovaj tretman, tada vas svakako zanima da li je potrebna neka posebna priprema. Dva dana pre zakanog termina, trebalo bi uraditi piling celog tela. Zahvaljujući tome se odstranjuje mrtvi sloj kože, a to se posebno odnosi na laktove, kolena, deo iznad šaka i oko vrata.

AirBrush cena

 

Jednostavno rečeno, dobro hidrirana i lepo negovana koža je najidelnija priprema. Pre samog tretmana, vaša koža mora biti čista i suva. Tokom tretmana možete biti bez odeće, ili možete obući taman donji veš ili kupaći kostim.

Koristan savet jeste da nakon završene procedure nosite tamnu i komotnu odeću, kako bi boja ostala postojana. Da bi boja uspešno prekrila celo telo, biće potrebno da skinete nakit i podignete kosu.

AirBrush iskustva

Kao što smo već naveli, ovo je postupak koji nema nikakvog štetnog delovanja na vašu kožu, a preparati koji se koriste su bez alergena, bez parabena, bez ulja, bez alkohola, i testirani su dermatološki.

Za kraj, objasnićemo i to kako zapravo nastaje taman ten koji toliko želite. Stvara se reakcija DHA i aminokiselina iz kože. DHA se vezuje za površinski deo kože, pa boja traje oko sedam dana.

Postoji nekoliko varijatni airbrush, i to su light, medium i dark.

AirBrush – cena:

Za potamnjivanje celog tela trebalo bi izdvojiti u proseku 2600 dinara, dok za dobijanje bronzanog tena na jednoj polovini tela, cena je 1300 dinara u proseku.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone koji su oglašeni ispod našeg teksta. 

Iskustva i preporuke posetilaca

29.09.2018
Jelena Stanarevic
Airbrush metoda bi značila potamnjivanje kože prskanjem, odnosno postupak nanošenja boje na telo. Na ovaj način se postiže izgled pravilno osunčanog tela. Korisno je znati da je metoda prirodna, i ne zasniva se na hemikalijama. Koriste se preparati koji su dobijeni iz organskih materija.
29.08.2017
Ljubinka Sreckovic
Nisam do skoro ni mila sigurna sta je to tacno AirBrush. Mislila sam da je to ne znam ni ja koliko veliki problem. Medjutim, u danasnje vreme ipak vidim da su saloni lepote nesto sto je ipak potpuno opremeljeno za ovu vrstu aktivnosti.
16.05.2017
Ivan Stojanovic
Samo treba da znate da je ovo jedan odlican tretman koji u svakom slucaju treba da ima neku svoju posebnu cenu. Sve drugo je samo gubljenje vremena ukoliko mene licno pitate.
15.05.2017
Nikolina Pantelic
ovo zvuci kao neka nova tehnologija koja je po svemu sudeci zaista ultradobra.
28.04.2017
Marko Petrovic
Sto se mene licno tice AirBrush jeste nesto sto bi trebalo da se debelo plati.
26.04.2017
Jana Stankovic
Samo treba da znate da je svaki AirBrush nesto sto bi posebno trebalo da se plati.
18.04.2017
Biljana Brankovic
Po mnogo cemu je airbrush i vise nego idealno resenje. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
31.03.2017
Dusan Markovic
Kako god da okrenete, ovo je metoda koja je cini mi se relativno nova kod nas i zbog toga je mozda malo skuplja od samog pocetka.