Vratite se na mobilnu verziju sajta
Epilacija ruku Epilacija ruku - ove ordinacije imaju u okviru svoje ponude tretman epilacija ruku, saznajte sta podrazumeva tretman epilacija ruku kao i cene i popuste za ovaj tretman. www.navidiku.rs Epilacija rukuEPILACIJA RUKU Beograd, laserom, cena EPILACIJA RUKU Novi Sad, laserom, cena EPILACIJA RUKU Novi Beograd, laserom, cena EPILACIJA RUKU Čukarica, laserom, cena EPILACIJA RUKU Palilula, laserom, cena EPILACIJA RUKU Savski venac, laserom, cena EPILACIJA RUKU Stari grad, laserom, cena EPILACIJA RUKU Vračar, laserom, cena EPILACIJA RUKU Zemun, laserom, cena EPILACIJA RUKU Kragujevac, laserom, cena EPILACIJA RUKU Mladenovac, laserom, cena EPILACIJA RUKU , laserom, cena EPILACIJA RUKU Niš, laserom, cena EPILACIJA RUKU , laserom, cena

Epilacija ruku

Maljave ruke su nešto što nijedna pripadnica lepšeg pola ne voli da ima na sebi, a metode kao što su depilacija voskom, prilično su bolne. Da ne spominjemo upotrebu brijača, gde bi koren dlake postajao sve jači, i vaše ruke vremenom sve maljavije, pa se time izaziva kontraefekat. 
Epilacija ruku laserom, jeste trajno rešenje da imate nežnu, glatku kožu ruku, i da zaboravite na te dosadne, periodične obaveze oko depilacije.

Laserska epilacija ruku – iskustva

Poznato je da se laserskom epilacijom zapravo uništava koren dlake toplotnim dejstvom. Ovako uništen koren dlake, više se ne obnavlja. Biće vam potrebno nekoliko tretmana, jer se laserom utiče samo na dlačice koje su u fazi rasta, a ne one koje su u stanju mirovanja. Malo po malo, i rešićete se svih dlačica, što je zaista najbezbolnije, najekonomičnije i što je najvažnije – trajno. 
Vreme koje je potrebno da protekne između dva tretmana je od 4 do 8 nedelja. Za to vreme smete koristiti brijač ili makazice, ali dlačice ne smete čupati iz korena. Da bi se laserski delovalo na dlaku, ona mora izvirivati barem jedan milimetar iz površine kože. 

Epilacija ruku – prednosti

Koristeći vosak do sada, vi ste morali ponavljati ovaj postupak na svakih 20 do 30 dana. Kada nanesete vosak, sačekate pa cimnete odjednom i iščupate sve dlačice – to boli, zar ne? Sa oko četiri tretmana laserom oslobađate se trajno ovih neželjnih dlačica na rukama. Od neprijatnih osećaja prilikom tretmana, možete osetiti samo blago peckanje.
Hajde da se malo pozabavimo matematikom: depilacija voskom jeste jeftinija, ali samo na prvi pogled. Zašto? Saberite koliko godišnje dajete novaca da bi vaše ruke bile glatke i nežne. Onda to pomnožite sa nizom godina koliko već koristite ovu metodu, i još dodajte godine u budućnosti u kojima ćete takođe depilirati svoje ruke voskom. Da li je sada trajna laserska epilacija skupa? Naravno da ne. Naprotiv, jeftina je. Neka prosta računica kaže da za dve godine stalnih depilacija potrošite više novca nego za sva četiri tretmana laserom koji će vas trajno osloboditi ovih dosadnih dlačica, i plus rešiti problem pojave uraslih dlaka.
Najveća prednost laserske epilacije ruku jeste što ne postoje nikakvi rizici. Kada ruke depilirate voskom, na primer, imate rizik od iritacije i infekcije kože, dok kod lasera taj rizik ne postoji.
Priuštite sebi zadovoljstvo, izgledajte lepše, uštedite vreme, uštedite novac, još danas zakažite prvi tretman trajne laserske epilacije ruku.

Epilacija ruku – cena

Cene se kreću u rasponu od 100 do 200 evra za žene i od 100 do 200 evra za muškarce, samo nadlaktice ili samo podlaktice.
 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.
 
 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

AKCIJE koje mozete iskoristiti za POPUST na tretman EPILACIJA RUKU

Laserska epilacija ruku

popust 40%

Laserska epilacija ruku

Laserska epilacija ruku po ceni od 3.000 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio...Pročitajte više

Cena kupona: 5.000din./3.000din.

Firma: Kozmeticki Salon Impressio
Jurija Gagarina 135, Beograd,

49d:04h:18m

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

popust 72%

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13....Pročitajte više

Cena kupona: 50.500din./13.990din.

Firma: Dermatološka Ordinacija Beauty Lounge Clinic
Maršala Tolbuhina 2,

34d:04h:18m

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

popust 72%

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13....Pročitajte više

Cena kupona: 50.500din./13.990din.

Firma: Beauty Lounge Clinic
Bulevar Maršala Tolbuhina 2,

34d:04h:18m

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Epilacija ruku
Napišite komentar:
Jovana Lukic

Četvrtak, 20.09.2018. 01:36

Moja supruga mi kaze da uglavnom vecina zena u danasnje vreme radi epilaciju ruku u estetskom centru Vlahovic, posto je to jedan centar koji u svom radu korisiti iskljucivo savremen uredjaje.

Petar Jankulovski

Četvrtak, 02.02.2017. 08:21

Mogu samo slobodno da kazem da je ovo ipak poseban jedan tretman koji nije ni malo jednostavan. Pri tome, on zaisat treba dobro da se plati.

Stojance Ristovski

Petak, 27.01.2017. 07:47

Koliko mi se samo cini, osnovna stvar je u tome da epilacija ruku jednostavno mor adebelo da kosta.

Milen Jovanovic

Petak, 20.01.2017. 10:15

Ipak mislim da je ovo posebna jdna vrsta epilacije. Ukolikose vec za nju odlcuite sigurno je samo da se necete pokajati.

Marina Zivkovic

Utorak, 10.01.2017. 10:49

Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da potrazite bas neko strucno mesto u koje ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.

Filip Milutinovic

Sreda, 04.01.2017. 11:42

Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.

Jovana Milinkovic

Sreda, 21.12.2016. 09:06

Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju dalje ne treba da brinete ako mene pitate.

Mihajlo Nastasovic

Utorak, 20.12.2016. 12:04

Sto se tice epilacije ruku, da sam zensko nikada ovolike pare ne bih trosio na kozmeticke tretmane.

Lea Stankovic

Četvrtak, 15.12.2016. 07:42

Licno mislim da je najbolje ako vec imate problem sa dlakama na rukama, da posetite neko provereno mesto za etetsku hirurgiju u koje zaista mozete da imate puno poverenje.

Todor Markovic

Ponedeljak, 05.12.2016. 10:14

Po meni, ne samo da zene treba da vode racuna po pitanju epilacije ruku vec i muskraci ukoliko ima je stalo da higijene i fizickog izgleda.

Janko Zivanovic

Petak, 02.12.2016. 01:52

Licno mislim da je ovo kod nas zaisat sve popularniji tretman, e sad koliko stvarno pomaze, to je vec posebno pitanje.

Simona Vucinic

Utorak, 29.11.2016. 09:34

Po pitanju epilacije ruku, mislim da je idealno resenje za vas da posetite mesto koje se zove Xenia. To je ordinacija za plasticnu hirurgiju u koju mozete da imate puno poverenje.

Marta Dencevic

Petak, 18.11.2016. 08:56

Po pitanju kvalitetne epilacije ruku, zaista je najbolje resenje da posetite dr. Ristin i da zaista dalje vise nista ne brinete po tom pitanju.

Ljubinka Sreckovic

Četvrtak, 10.11.2016. 10:35

Ukoliko vec zelite da sredite ruke, onda je najbolje da to uradite laserskim putem i da se onda po tom pitanju posavetujete sa centrom Pandja i Maras.

Petar Jankovic

Petak, 28.10.2016. 11:42

Po pitanju epilacije ruku samo pravac laserski centar DreamSkin i tamo cete dobiti sve neophodne informacije.

Nikolina Pantelic

Četvrtak, 27.10.2016. 02:07

epilacija ruku je zaista nesto sto moze da bude veoma kvalitetno i dobro uradjeno u naravno razlicitim kozmetickim salonima.

Ivan Stojanovic

Petak, 02.09.2016. 10:24

Sa maljavoscu ruku i nogu u podjednakoj meri problem mogud a imaju kako muskarci tako i zene. Zbog toga ipak nema prevelikog razloga za briku posto se sve moze uradii na jedan kvalitetan nacin iskljuci primenom laserske metode i tehnike.

Marko Petrovic

Četvrtak, 01.09.2016. 08:43

Ukoliko vec imate potrebu da uradite kvalitetnu epilaciju ruku, onda je u svakom slucaju najboje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem.

Dusan Markovic

Četvrtak, 18.08.2016. 10:37

Moja supruga mi kaze da uglavnom vecina zena u danasnje vreme radi epilaciju ruku u estetskom centru Vlahovic, posto je to jedan centar koji u svom radu korisiti iskljucivo savremen uredjaje.

Jana Stankovic

Četvrtak, 28.07.2016. 12:58

Tako je. I ja sam cula da se kvalitetna epilacija ruku na jedan odlican i kvalitetan nacin moze obaviit u centru Vlahovic. To je ujedno i centar u koji mozete imati puno poverenje i koji mozete posetiti tokom radnog vremena i slobodno pitati sve sta vas zanima.

Biljana Brankovic

Sreda, 27.07.2016. 11:47

Ukoliko trazite msto, gde biste mogli da izvrsite kvalitetnu epilaciju ruku, onda je svakako najbolje resenje za vas da posetite, neki proveren estetski centar Vlahovic. To su cene u koje se mozete uveriti ukoliko neki od centara posetite tokom radnog vremena i licno pitate sve sta vas zanima.

Ivana Petrovic

Utorak, 28.06.2016. 10:49

ovo je svakako kozmeticki i estetski metod koji je postao i vise nego potreban. Pre svega, ovo je metoda koja je veoma korisna sportistima ili u krajnjem slucaju svim ljudi koji imaju previse problema sa znojenjem.