Epilacija ruku Beograd

Adresa: Vojvode Micka Krstića 1d, ( Dunavske terase, Karaburma )
Beograd
Adresa: Golubačka 11
Beograd
Adresa: Preradoviceva 9b
Beograd
Adresa: Kralja Aleksandra Obrenovića 77, stan 3
Beograd
Adresa: Miloja Zakića 10, ( prilaz 2 ), Filmski grad
Beograd
Adresa: Hilandarska 16, Jermenska Ambasada
Beograd
Adresa: Terazije 29, ( II Sprat )
Beograd
Adresa: Štrosmajerova 9
Beograd
Adresa: Kralja Petra 89
Beograd
Adresa: Kosovska 34, Beograd
Beograd
Adresa: Kralja Milutina 53
Beograd
Adresa: Trnska 27
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14a, ( zgrada Neven, lokal 5 )
Beograd
Adresa: Pavla Jurišića Šturma 8b, Beograd
Beograd

Epilacija ruku Novi Sad

Adresa: Železnička 11/36
Novi Sad
Adresa: Slovačka 17
Novi Sad
Adresa: Branka Ćopića 13
Novi Sad

Epilacija ruku Kragujevac

Adresa: Dr Ilije Kolovića 64
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac

Epilacija ruku Niš

Adresa: Hajduk Veljkova 25
Niš
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija ruku
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Epilacija celih nogu sa plitkim preponama + epilacija celih ruku diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana

Akcija -30% 350 Din.
Epilacija celih nogu sa plitkim preponama + epilacija celih ruku diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana - 35...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija ruku

Akcija -40% 3000 Din.
Laserska epilacija ruku po ceni od 3.000 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija ruku

Maljave ruke su nešto što nijedna pripadnica lepšeg pola ne voli da ima na sebi, a metode kao što su depilacija voskom, prilično su bolne. Da ne spominjemo upotrebu brijača, gde bi koren dlake postajao sve jači, i vaše ruke vremenom sve maljavije, pa se time izaziva kontraefekat. 

Epilacija ruku laserom, jeste trajno rešenje da imate nežnu, glatku kožu ruku, i da zaboravite na te dosadne, periodične obaveze oko depilacije.

Laserska epilacija ruku – iskustva

Poznato je da se laserskom epilacijom zapravo uništava koren dlake toplotnim dejstvom. Ovako uništen koren dlake, više se ne obnavlja. Biće vam potrebno nekoliko tretmana, jer se laserom utiče samo na dlačice koje su u fazi rasta, a ne one koje su u stanju mirovanja. Malo po malo, i rešićete se svih dlačica, što je zaista najbezbolnije, najekonomičnije i što je najvažnije – trajno. 

Vreme koje je potrebno da protekne između dva tretmana je od 4 do 8 nedelja. Za to vreme smete koristiti brijač ili makazice, ali dlačice ne smete čupati iz korena. Da bi se laserski delovalo na dlaku, ona mora izvirivati barem jedan milimetar iz površine kože. 

Epilacija ruku – prednosti

Koristeći vosak do sada, vi ste morali ponavljati ovaj postupak na svakih 20 do 30 dana. Kada nanesete vosak, sačekate pa cimnete odjednom i iščupate sve dlačice – to boli, zar ne? Sa oko četiri tretmana laserom oslobađate se trajno ovih neželjnih dlačica na rukama. Od neprijatnih osećaja prilikom tretmana, možete osetiti samo blago peckanje.

Hajde da se malo pozabavimo matematikom: depilacija voskom jeste jeftinija, ali samo na prvi pogled. Zašto? Saberite koliko godišnje dajete novaca da bi vaše ruke bile glatke i nežne. Onda to pomnožite sa nizom godina koliko već koristite ovu metodu, i još dodajte godine u budućnosti u kojima ćete takođe depilirati svoje ruke voskom. Da li je sada trajna laserska epilacija skupa? Naravno da ne. Naprotiv, jeftina je. Neka prosta računica kaže da za dve godine stalnih depilacija potrošite više novca nego za sva četiri tretmana laserom koji će vas trajno osloboditi ovih dosadnih dlačica, i plus rešiti problem pojave uraslih dlaka.

Najveća prednost laserske epilacije ruku jeste što ne postoje nikakvi rizici. Kada ruke depilirate voskom, na primer, imate rizik od iritacije i infekcije kože, dok kod lasera taj rizik ne postoji.

Priuštite sebi zadovoljstvo, izgledajte lepše, uštedite vreme, uštedite novac, još danas zakažite prvi tretman trajne laserske epilacije ruku.

Epilacija ruku – cena

Cene se kreću u rasponu od 100 do 200 evra za žene i od 100 do 200 evra za muškarce, samo nadlaktice ili samo podlaktice.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

 

 

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i komentari posetilaca

Jovana Lukic
Moja supruga mi kaze da uglavnom vecina zena u danasnje vreme radi epilaciju ruku u estetskom centru Vlahovic, posto je to jedan centar koji u svom radu korisiti iskljucivo savremen uredjaje.
Petar Jankulovski
Mogu samo slobodno da kazem da je ovo ipak poseban jedan tretman koji nije ni malo jednostavan. Pri tome, on zaisat treba dobro da se plati.
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, osnovna stvar je u tome da epilacija ruku jednostavno mor adebelo da kosta.
Milen Jovanovic
Ipak mislim da je ovo posebna jdna vrsta epilacije. Ukolikose vec za nju odlcuite sigurno je samo da se necete pokajati.
Marina Zivkovic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da potrazite bas neko strucno mesto u koje ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.
Filip Milutinovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Jovana Milinkovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju dalje ne treba da brinete ako mene pitate.
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice epilacije ruku, da sam zensko nikada ovolike pare ne bih trosio na kozmeticke tretmane.
Lea Stankovic
Licno mislim da je najbolje ako vec imate problem sa dlakama na rukama, da posetite neko provereno mesto za etetsku hirurgiju u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
Todor Markovic
Po meni, ne samo da zene treba da vode racuna po pitanju epilacije ruku vec i muskraci ukoliko ima je stalo da higijene i fizickog izgleda.
Janko Zivanovic
Licno mislim da je ovo kod nas zaisat sve popularniji tretman, e sad koliko stvarno pomaze, to je vec posebno pitanje.
Simona Vucinic
Po pitanju epilacije ruku, mislim da je idealno resenje za vas da posetite mesto koje se zove Xenia. To je ordinacija za plasticnu hirurgiju u koju mozete da imate puno poverenje.
Marta Dencevic
Po pitanju kvalitetne epilacije ruku, zaista je najbolje resenje da posetite dr. Ristin i da zaista dalje vise nista ne brinete po tom pitanju.
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vec zelite da sredite ruke, onda je najbolje da to uradite laserskim putem i da se onda po tom pitanju posavetujete sa centrom Pandja i Maras.
Petar Jankovic
Po pitanju epilacije ruku samo pravac laserski centar DreamSkin i tamo cete dobiti sve neophodne informacije.
Nikolina Pantelic
epilacija ruku je zaista nesto sto moze da bude veoma kvalitetno i dobro uradjeno u naravno razlicitim kozmetickim salonima.
Ivan Stojanovic
Sa maljavoscu ruku i nogu u podjednakoj meri problem mogud a imaju kako muskarci tako i zene. Zbog toga ipak nema prevelikog razloga za briku posto se sve moze uradii na jedan kvalitetan nacin iskljuci primenom laserske metode i tehnike.
Marko Petrovic
Ukoliko vec imate potrebu da uradite kvalitetnu epilaciju ruku, onda je u svakom slucaju najboje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
Dusan Markovic
Moja supruga mi kaze da uglavnom vecina zena u danasnje vreme radi epilaciju ruku u estetskom centru Vlahovic, posto je to jedan centar koji u svom radu korisiti iskljucivo savremen uredjaje.
Jana Stankovic
Tako je. I ja sam cula da se kvalitetna epilacija ruku na jedan odlican i kvalitetan nacin moze obaviit u centru Vlahovic. To je ujedno i centar u koji mozete imati puno poverenje i koji mozete posetiti tokom radnog vremena i slobodno pitati sve sta vas zanima.
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite msto, gde biste mogli da izvrsite kvalitetnu epilaciju ruku, onda je svakako najbolje resenje za vas da posetite, neki proveren estetski centar Vlahovic. To su cene u koje se mozete uveriti ukoliko neki od centara posetite tokom radnog vremena i licno pitate sve sta vas zanima.
Ivana Petrovic
ovo je svakako kozmeticki i estetski metod koji je postao i vise nego potreban. Pre svega, ovo je metoda koja je veoma korisna sportistima ili u krajnjem slucaju svim ljudi koji imaju previse problema sa znojenjem.