Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija ruku
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Laserska epilacija ruku

Akcija -40% 3000 Din.
Laserska epilacija ruku po ceni od 3.000 din samo u Kozmetičkom salonu Impressio!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija ruku

Maljave ruke su nešto što nijedna pripadnica lepšeg pola ne voli da ima na sebi, a metode kao što su depilacija voskom, prilično su bolne. Da ne spominjemo upotrebu brijača, gde bi koren dlake postajao sve jači, i vaše ruke vremenom sve maljavije, pa se time izaziva kontraefekat. 

Epilacija ruku laserom, jeste trajno rešenje da imate nežnu, glatku kožu ruku, i da zaboravite na te dosadne, periodične obaveze oko depilacije.

Laserska epilacija ruku – iskustva

Poznato je da se laserskom epilacijom zapravo uništava koren dlake toplotnim dejstvom. Ovako uništen koren dlake, više se ne obnavlja. Biće vam potrebno nekoliko tretmana, jer se laserom utiče samo na dlačice koje su u fazi rasta, a ne one koje su u stanju mirovanja. Malo po malo, i rešićete se svih dlačica, što je zaista najbezbolnije, najekonomičnije i što je najvažnije – trajno. 

Vreme koje je potrebno da protekne između dva tretmana je od 4 do 8 nedelja. Za to vreme smete koristiti brijač ili makazice, ali dlačice ne smete čupati iz korena. Da bi se laserski delovalo na dlaku, ona mora izvirivati barem jedan milimetar iz površine kože. 

Epilacija ruku – prednosti

Koristeći vosak do sada, vi ste morali ponavljati ovaj postupak na svakih 20 do 30 dana. Kada nanesete vosak, sačekate pa cimnete odjednom i iščupate sve dlačice – to boli, zar ne? Sa oko četiri tretmana laserom oslobađate se trajno ovih neželjnih dlačica na rukama. Od neprijatnih osećaja prilikom tretmana, možete osetiti samo blago peckanje.

Hajde da se malo pozabavimo matematikom: depilacija voskom jeste jeftinija, ali samo na prvi pogled. Zašto? Saberite koliko godišnje dajete novaca da bi vaše ruke bile glatke i nežne. Onda to pomnožite sa nizom godina koliko već koristite ovu metodu, i još dodajte godine u budućnosti u kojima ćete takođe depilirati svoje ruke voskom. Da li je sada trajna laserska epilacija skupa? Naravno da ne. Naprotiv, jeftina je. Neka prosta računica kaže da za dve godine stalnih depilacija potrošite više novca nego za sva četiri tretmana laserom koji će vas trajno osloboditi ovih dosadnih dlačica, i plus rešiti problem pojave uraslih dlaka.

Najveća prednost laserske epilacije ruku jeste što ne postoje nikakvi rizici. Kada ruke depilirate voskom, na primer, imate rizik od iritacije i infekcije kože, dok kod lasera taj rizik ne postoji.

Priuštite sebi zadovoljstvo, izgledajte lepše, uštedite vreme, uštedite novac, još danas zakažite prvi tretman trajne laserske epilacije ruku.

Epilacija ruku – cena

Cene se kreću u rasponu od 100 do 200 evra za žene i od 100 do 200 evra za muškarce, samo nadlaktice ili samo podlaktice.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

 

 

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija SHR tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh

Akcija -72% 13990 Din.
Laserska epilacija SHF tehnologijom noge + prepone + ruke + pazuh po ceni od 13.990 din samo u Beauty Lounge Klinici!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija celih nogu sa plitkim preponama + epilacija celih ruku diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana

Akcija -30% 350 Eur
Epilacija celih nogu sa plitkim preponama + epilacija celih ruku diodnim laserom sa tri talasne dužine - 6 tretmana - 35...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

20.09.2018
Jovana Lukic
Moja supruga mi kaze da uglavnom vecina zena u danasnje vreme radi epilaciju ruku u estetskom centru Vlahovic, posto je to jedan centar koji u svom radu korisiti iskljucivo savremen uredjaje.
02.02.2017
Petar Jankulovski
Mogu samo slobodno da kazem da je ovo ipak poseban jedan tretman koji nije ni malo jednostavan. Pri tome, on zaisat treba dobro da se plati.
27.01.2017
Stojance Ristovski
Koliko mi se samo cini, osnovna stvar je u tome da epilacija ruku jednostavno mor adebelo da kosta.
20.01.2017
Milen Jovanovic
Ipak mislim da je ovo posebna jdna vrsta epilacije. Ukolikose vec za nju odlcuite sigurno je samo da se necete pokajati.
10.01.2017
Marina Zivkovic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da potrazite bas neko strucno mesto u koje ako mene pitate, mozete da imate puno poverenje.
04.01.2017
Filip Milutinovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet. Ako to budete uradili sigurno se necete pokajati.
21.12.2016
Jovana Milinkovic
Po ovom pitanju samo treba da se opredelite za kvalitet i vise nista po tom pitanju dalje ne treba da brinete ako mene pitate.
20.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Sto se tice epilacije ruku, da sam zensko nikada ovolike pare ne bih trosio na kozmeticke tretmane.
15.12.2016
Lea Stankovic
Licno mislim da je najbolje ako vec imate problem sa dlakama na rukama, da posetite neko provereno mesto za etetsku hirurgiju u koje zaista mozete da imate puno poverenje.
05.12.2016
Todor Markovic
Po meni, ne samo da zene treba da vode racuna po pitanju epilacije ruku vec i muskraci ukoliko ima je stalo da higijene i fizickog izgleda.
02.12.2016
Janko Zivanovic
Licno mislim da je ovo kod nas zaisat sve popularniji tretman, e sad koliko stvarno pomaze, to je vec posebno pitanje.
29.11.2016
Simona Vucinic
Po pitanju epilacije ruku, mislim da je idealno resenje za vas da posetite mesto koje se zove Xenia. To je ordinacija za plasticnu hirurgiju u koju mozete da imate puno poverenje.
18.11.2016
Marta Dencevic
Po pitanju kvalitetne epilacije ruku, zaista je najbolje resenje da posetite dr. Ristin i da zaista dalje vise nista ne brinete po tom pitanju.
10.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Ukoliko vec zelite da sredite ruke, onda je najbolje da to uradite laserskim putem i da se onda po tom pitanju posavetujete sa centrom Pandja i Maras.
28.10.2016
Petar Jankovic
Po pitanju epilacije ruku samo pravac laserski centar DreamSkin i tamo cete dobiti sve neophodne informacije.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
epilacija ruku je zaista nesto sto moze da bude veoma kvalitetno i dobro uradjeno u naravno razlicitim kozmetickim salonima.
02.09.2016
Ivan Stojanovic
Sa maljavoscu ruku i nogu u podjednakoj meri problem mogud a imaju kako muskarci tako i zene. Zbog toga ipak nema prevelikog razloga za briku posto se sve moze uradii na jedan kvalitetan nacin iskljuci primenom laserske metode i tehnike.
01.09.2016
Marko Petrovic
Ukoliko vec imate potrebu da uradite kvalitetnu epilaciju ruku, onda je u svakom slucaju najboje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem.
18.08.2016
Dusan Markovic
Moja supruga mi kaze da uglavnom vecina zena u danasnje vreme radi epilaciju ruku u estetskom centru Vlahovic, posto je to jedan centar koji u svom radu korisiti iskljucivo savremen uredjaje.
28.07.2016
Jana Stankovic
Tako je. I ja sam cula da se kvalitetna epilacija ruku na jedan odlican i kvalitetan nacin moze obaviit u centru Vlahovic. To je ujedno i centar u koji mozete imati puno poverenje i koji mozete posetiti tokom radnog vremena i slobodno pitati sve sta vas zanima.
27.07.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko trazite msto, gde biste mogli da izvrsite kvalitetnu epilaciju ruku, onda je svakako najbolje resenje za vas da posetite, neki proveren estetski centar Vlahovic. To su cene u koje se mozete uveriti ukoliko neki od centara posetite tokom radnog vremena i licno pitate sve sta vas zanima.
28.06.2016
Ivana Petrovic
ovo je svakako kozmeticki i estetski metod koji je postao i vise nego potreban. Pre svega, ovo je metoda koja je veoma korisna sportistima ili u krajnjem slucaju svim ljudi koji imaju previse problema sa znojenjem.