Epilacija nausnica Beograd

Adresa: Vojvode Micka Krstića 1d, ( Dunavske terase, Karaburma )
Beograd
Adresa: Golubačka 11
Beograd
Adresa: Preradoviceva 9b
Beograd
Adresa: Kralja Aleksandra Obrenovića 77, stan 3
Beograd
Adresa: Bulevar Maršala Tolbuhina 2
Beograd
Adresa: Miloja Zakića 10, ( prilaz 2 ), Filmski grad
Beograd
Adresa: Terazije 29, ( II Sprat )
Beograd
Adresa: Kralja Petra 89
Beograd
Adresa: Štrosmajerova 9
Beograd
Adresa: Kosovska 34, Beograd
Beograd
Adresa: Kralja Milutina 53
Beograd
Adresa: Trnska 27
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14a, ( zgrada Neven, lokal 5 )
Beograd
Adresa: Pavla Jurišića Šturma 8b, Beograd
Beograd

Epilacija nausnica Novi Sad

Adresa: Železnička 11/36
Novi Sad
Adresa: Slovačka 17
Novi Sad
Adresa: Branka Ćopića 13
Novi Sad

Epilacija nausnica Kragujevac

Adresa: Dr Ilije Kolovića 64
Kragujevac
Adresa: Save Badnjevca 8
Kragujevac
Adresa: Crvenog Krsta 7, lokal 26, ispod ATD-a
Kragujevac
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija nausnica
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija nausnica

Brkovi nisu nešto što će ijednu ženu učiniti ženstvenom, zar ne? Ako se slažete sa ovom konstatacijom, a ne volite da trpite bol, koji ćete svakako doživeti ako nausnice sređujete pincetom ili čupate dlačice uz pomoć voska, za vas je kao stvorena – laserska epilacija nausnica.

Laserska epilacija nausnica

Ovo je metoda trajnog uklanjanja dlačica iznad vaših usana, pomoću intenzivne pulsne svetlosti. Svetlost emituje laserska sonda koja se blagim pritiskom oslanja na tretiranu regiju. Taman pigment apsorbuje svetlost pretvarajući je u toplotu. Vaše dlačice iznad usana biće uništene na principu toplotnog uništavanja korena dlake. 

Vaše nausnice biće idealne za lasersku epilaciju, ukoliko su dlačice na njima tamne a vaš ten svetao. Ukoliko su one plave ili riđe, moguće je da će malo slabije odreagovati na tretman. 

Epilacija nausnica – koliko traje?

O ovome zaista nemate razloga da brinete. Upravo iz razloga što veličina tretirane regije utiče na dužinu trajanja tretmana. Pošto su nausnice mala površina kože, posle izvesnih priprema, sama epilacija nausnica trajaće svega nekoliko minuta.

Pre tretmana, nemojte svoje lice izlagati suncu, niti ići u solarijum. Što je koža vašeg lica tamnija, utoliko su uslovi za dobar rezultat lošiji. Nemojte svoje nausnice depilirati voskom, jer tada epilacija laserom neće uspeti. Ukoliko ste ovo ipak, greškom, uradili, morate ostaviti dlačice na vašim nausnicama da rastu barem mesec dana pre nego što ponovo dođete na tretman laserske epilacije.

Epilacija nausnica – iskustva

Već nakon dva tretmana trajno nestane oko 60% dlačica. Na one dlačice koje su u fazi mirovanja, tretman epilacije ne utiče, i mora se sačekati da one ponovo počnu da rastu. Koreni dlačica na vašim nausnicama koji su uništeni – ne obnavljaju se, ali je ipak ponekad poželjno da se na 2-3 godine obavi kontrola i eventualno ponovi jedan tretman radi održavanja postignutog stanja.

Laserska epilacija nausnica – da li boli?

Bol se oseća minimalno, a ako ste preosetljivi može se naneti krema koja će sprečiti osećaj bola. Ako pitate dame koje su već obavile ovaj tretman, šta su tom prilikom osećale, opisaće vam, najčešće, da laserski pulsevi izazivaju blago peckanje, na koje se brzo naviknu. Ali, podsetimo se da se epilacija nausnica završi za svega par minuta, i onda zaista nemate razloga za brigu.

Epilacija nausnica – cene

Cene se kreću u rasponu od 950 dinara do 30 evra.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate salone ispod teksta.

 

Iskustva i komentari posetilaca

Andriajana Simic
Radila sam epilaciju lica, konkretno nausnica. Mogu samo reci da sam veoma zadovoljna. Nisam vise nikada imala neki slican problem. Mogu samo da za profesionalnost i strucnost pohvalim laser centar DreamSkin.
Kristina Milojevic
Ukoliko vam je potreban kvalitetna epilacija nausnica mislim da je ubedljivo najbolje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozte da imate puno poverenje.
Stojance Ristovski
Sto se nausnica tice, veoma je vazno da se na vreme odlucite za kvalitet. Sve van toga moze da bude u totalno drugom planu.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, epilacija je nesto sto veoma puno kosta. To je nazalost surova realnost.
Filip Milutinovic
Sto se mene licno tiec, veoma je vazno da samo treba da se odlicite za kvalitet.
Marina Zivkovic
Ako se vec opredelite za epilaciju nausnica, onda u svakom slucaju treba da vodite racuna o tome da se ona uradi na kvalitetan nacin.
Mihajlo Nastasovic
Sto se ovoga tice samo treba da se opredelite za kvalitet i vise se po tom pitanju ne trebate pokajati.
Jovana Milinkovic
Ako vec mene pitate, samo traba da od pocetka da znate da nema kvalitetne epilacije bez primene odredjene laserske metode.
Todor Markovic
Po ovom pitanju samo da znate da ni jedan tretman, u bilo kojoj ordinacija ne zanci da ce vam od njega nuzno biti bolje.
Lea Stankovic
Koliko je meni poznato, nausnice bas mogu da budu osetljive i bas iz tog razloga je bitno da se oko njih posavetujete sa nekim strucnim licem.
Janko Zivanovic
Ako mene licno pitate, po pitanju epilacije nausnica, ubedljivo je najbolje resenje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje zapravo mozete da imate puno poverenje.
Simona Vucinic
Po pitanju epilacije nausnica, samo treba da posetite mesto koje se zove st. Medica i ukoliko to budete uradili sigurno se necete pokajati.
Marta Dencevic
Ukoliko vam je vec potrebna kvalitetan epilacija nausnica, u svakom slucaju je onda najbolje da posetite laserski centar Sofija Malbasa.
Ljubinka Sreckovic
Epilacija nausnica je nesto sto se u danasnje vreme radi laserskim putem i nozem i zbog toga spada u oblast estetske hirurgije. Zbog toga treba da posetite i svoje poverenje ukazete dr. Milan Jovanovic.
Petar Jankovic
Ja kao muskarac zaista nemam neke velike potrebe da uradim epilaciju lica ali u svakom slucaju imam potrebu da vidim neku lepu zenu.
Nikolina Pantelic
Ovo je kozmeticki treman nakon kojeg se ja licno osecam veoma lepo. Pri tome, to je jedan vrsta tretmana u koju mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti po pitanju olaksanja odredjenih trenutnih tegoba.
Petar Jankovic
Po pitanju veoma kvalitetne epilacije nausnica, cuo sam da estetski centar Vlahovic predstavlja jedno veoma pouzdano mesto po tom pitanju.
Ivan Stojanovic
Na prvom mestu mogu da istaknem da kada govorimo o epilaciji nausnica, govorimo o ipicnom estetskom zahvatu. To je zahvat koji mozete bez problema da uradite uz primenu laserske tehnologije.
Marko Petrovic
Ukoliko vam je potreban kvalitetna epilacija nausnica mislim da je ubedljivo najbolje resnje za vas da se posavetujete sa nekim strucnim licem u koje mozte da imate puno poverenje.
Dusan Markovic
Nekako mi se cini da je za vecino ovih problem jedan od kljucnih elemenata upornost. Jednostavno u danasnje vreme ne postoji nekakvo lagano i brzo resenje.
Jana Stankovic
Zbog toga sto je potrebno odredjeno vreme da se rese odredjeni problemi/problem i psotoje razliciti kozmeticki tretmani. U svakom slucaju, to su tretmani koje je potrebno ponavljati nekoliko puta kako bi urodili plodom i kako bi se problem na najbolji nacin resio.
Biljana Brankovic
To je fantasticno ukoliko si na uspesan nacin upela da resis taj problem. U svakom slucaju nekako mi se cini da u kozmetici ili dermatoloskim problemima u vek mora da prodje dosta vremena kako bi se neki problem resio. Ukoliko vec imate problem sa nausnicama i smatrate da vam je za resenje tog problema potreban neko strucan onda je najbolje da pronadjete neki poznat kozmeticki studio.
Ivana Petrovic
Radila sam epilaciju lica, konkretno nausnica. Mogu samo reci da sam veoma zadovoljna. Nisam vise nikada imala neki slican problem. Mogu samo da za profesionalnost i strucnost pohvalim laser centar DreamSkin.