Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija brade
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Happy Lady Kozmetički Salon!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Laserska epilacija celog tela

Akcija -80% 6950 Din.
Laserska epilacija celog tela - 6.950 din! Laser Centar Happy Lady!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija brade

Neželjene dlačice na bradi su svakako nešto sa čim mnogobrojne pripadnice lepšeg pola vode borbu, jer glatka i nežna koža lica, svakako je jedno od oličenja ženstvenosti. Međutim, epilaciju brade poželeće i muškarci. Kako trajno rešiti ovaj problem?

Trajna epilacija se vrši po metodi emitovanja svetlosti. To bi značilo da uništeni folikuli više nikada u vašem životu neće proizvoditi dlaku. Tretman je potrebno ponoviti nekoliko puta, iz razloga što se laserskom epilacijom deluje samo na one dlačice koje su u fazi rasta. Krajnji rezultat biće – 80 do 90 posto trajno eliminisanih dlačica sa vaše brade. 

Najbolji rezultati se postižu ako imate svetlu kožu lica, a tamne dlačice. Lošiji kandidati za lasersku epilaciju su osobe sa svetlim, odnosno, plavim, riđim ili sedim dlačicama. 

Epilacija brade – iskustva

Po jednom tretmanu, moguće je odstraniti najviše od 20 do 30% malja, jer svi folikuli ne prime dovoljnu količinu toplotne energije da bi bili uništeni. 

Malje sa vaše brade ispadaće u narednih 7 do 30 dana, tokom kojih će izgledati kao da malje nastavljaju da rastu. Ovo je sasvim normalno, i dešava se iz razloga zato što je potrebno neko vreme da koža odbaci mrtve dlačice. 

Nakon svakog pojedinačnog tretmana sledi period u kome nema dlaka na tretiranoj površini, u ovom slučaju, na vašoj bradi. Dužina tog perioda zavisi od tretirane regije, a kako je lice regija čije dlačice brzo rastu, ovaj period se u početku neće ni primećivati.

Naravno, kasnije dolazi do pojave nove faze, odnosno novih malja. Ono što je sada potrebno jeste da se tretman ponovi sve dok se ne dobiju željeni rezultati. To je iskustveno preporučeni minimalni period – ukoliko se malje pojave ranije u većem obimu, ili vam smetaju – što je čest slučaj sa dlačicama na licu, odnosno bradi, tretman može i ranije da se ponovi. 

Sa druge strane, neki maksimalni period, takođe ne postoji. To bi značilo da se može napraviti pauza a bez bojazni da će biti ugroženi rezultati koji su se već postigli. Razlog je jednostavan, a to je da folikuli koji su uništeni više nikada neće proizvoditi dlaku.

Epilacija brade kod muškaraca

Za postizanje zadovoljavajućih rezultata, često je potrebno uraditi daleko više tretmana od standardno preporučenih 4 do 8. 

Za odstranjivanje gustih i jakih dlaka, može da bude potrebno čak 15 tretmana pa i više. 

Ali, budite strpljivi, krajnji rezultati svakako će vas učiniti veoma zadovoljnim.

Epilacija brade – cena

Cene se kreću u rasponu od 30 do 50 evra za žene, i od 100 do 200 evra za trajnu epilaciju celog lica i vrata za muškarce.

 

*Cene su prikazane orijentaciono, za precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

19.09.2018
Jovana Stefanovic
Koliko je meni poznato epilacija brade kosta oko 50 eura. Nisam sigurna koliko je ovaj metod trajan i neinvazivan. U danasnje vreme u Beogradu postoji veliki broj salona gde se ova tehnika moze kvaliteno uraditi.
02.02.2017
Petar Jankulovski
Kod epilacije brade je veoma vazno da se odlucite za kvalitet. Sve drugo je daleko manje vazno.
27.01.2017
Stojance Ristovski
Sto se ove vrste epilacije tice, odmah treba da znate da po tom pitanju treba bas onako dosta para da date a da pri tome nije bas sigurno kakav je tacno potencijalni rezultat.
20.01.2017
Milen Jovanovic
Moje je licno misljenje da ovi tretmani estetske hirurgije zaprvo nista posebno ne mogu da vam pomognu.
10.01.2017
Marina Zivkovic
u svakom slucaju epilacija je nesto sto mora posebno da se plati. Naravno, sve je to u funkciji vaseg zdravlja i lepote.
04.01.2017
Filip Milutinovic
Moje licno misljenje je da po ovom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet.
21.12.2016
Jovana Milinkovic
Definitivno vam je onda po ovom pitanju poreban neki dobar i kvalitetan laserski centar.
20.12.2016
Mihajlo Nastasovic
Ako mene licno pitate, po pitanju epilacije brade, samo trebad a potrazite neko provereno i strucno mesto u ciji kvalitet zaista ne treba da sumnjate.
14.12.2016
Lea Stankovic
Po pitanju epilacije brade, samo treba da znate da je najbolje da se po tom pitanju posavetujete sa nekim strucnim licem u koje po mom misljenju mozete da imate puno poverenje.
05.12.2016
Todor Markovic
Ako pricamo o epilaciji brade, samo po tom pitanju treba da se odlucite da posetite neko provereno i kvalitetno mesto. Ukoliko se budete odlucili da bas to uradite, siguran sam da se u tom slucaju necete pokajati.
29.11.2016
Simona Vucinic
Kada pricamo o epilaciji brade, samo treba da posetite ordinaciju za plasticno hirurgiju MK i u tom smislu se sigurno onda necete pokajati. Stvar je u tome da svoje poverenje ukazete nekom proverenom mestu.
18.11.2016
Marta Dencevic
Po pitanju, epilacije brade samo treba da posetite dr. Sofiju Malbasu i zaista vise nista oko toga ne biste trebali da se brinete. Zaista je onda po tom pitnjau najbolje da se opredelite iskljucivo za kvalitet.
10.11.2016
Ljubinka Sreckovic
Kada pricamo ilipisemo o kvalitentoj epilaciji brade, onda je ubedljivo najbolje resenje da posetite ordinaciju Opal u koju jednostavno mozete da imate puno poverenje.
28.10.2016
Janko Zivanovic
Moja mi zena kaze da svima treba da preporucim centar Dr. Vajs kao mesto gde na veoma kvalitetan nacin mozete da uradite epilaciju brade.
27.10.2016
Nikolina Pantelic
Ovo su sve veoma osetljivi tretmani u koje mozete da budete sigurni da ce proci u najboljoj mogucoj meri bez nekih vecih problema i pitanja.
21.09.2016
Petar Jankovic
Epilacija brade mora da poprilicno kosta. Siguran sam da je cene par stotina eura bez problema.
02.09.2016
Ivan Stojanovic
Zahvaljujuci primeni iskljucivo laserske metode i thenike, situacija se na neki nacin popirlicno promenila u poseldnje vreme. Epilacija brade zbog toga vise nije toliko tesk ai zahtevna kao sto je to pre bio slucaj.
01.09.2016
Marko Petrovic
Smatram da ovo svaka zena koja drzi do sebe treba i mora da uradi. Pri tome, to je estetski poduhvat koji zaista nista ne boli i na koji mozete u potpunosti da se oslonite.
18.08.2016
Dusan Markovic
Mislim da se generalno muskarci retko odlucju za ovu vrstu tretmana. Takodje, ovo je za odredjene zene koje imaju nesto izrazenije muske hormone svakako jedno od najboljih resenja.
28.07.2016
Jana Stankovic
Mislim da se sve veci broj muskaraca opredeljuje za ovu metodu. Ukoliko se odlucite da ovu metodu primenite opnda u svakom lsucaju trebad a budete spremni da je i dobro platite, odnosno zaista posto ona predstavlja dugorocno resenje treba vodite racuna o svom izledu i da novac ne zalite.
27.07.2016
Biljana Brankovic
Sigurno da epilacija brade predstavlja trajno resenje za odredjene ljude. Pre svega sam misljenja da muskarci ne bi trebali toliko da se opterecuju svojim izgledom, narocito ukoliko zele da budu maco tipovi. Sa druge strane, svaka zena bi trebala da posveti dosta vremena svojoj lepoti.
28.06.2016
Ivana Petrovic
Koliko je meni poznato epilacija brade kosta oko 50 eura. Nisam sigurna koliko je ovaj metod trajan i neinvazivan. U danasnje vreme u Beogradu postoji veliki broj salona gde se ova tehnika moze kvaliteno uraditi.