Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić

 • 2
 • %
5.00 | 2 ocena

O nama - CENTAR ZA ESTETIKU DR DINA KLEVERNIĆ


U blizini Tašmajdanskog parka, u Bulevaru kralja Aleksandra 82 nalazi se Centar za estetiku Dr Dina Klevernić.

Zašto su preventivni pregledi i briga o zdravlju očiju važni, ali i koje su najnovije nehirurške metode korekcija kože lica - intervju sa oftalmologom Dinom Klevernić pogledajte OVDE.


Dr Dina Klevernić je diplomirala na Medicinskom fakultetu IM Sečenova Univerziteta u Moskvi 1998. godine. Specijalizaciju iz oftalmologije je završila na VMA u Beogradu 2004. godine. Kao doktor specijalista oftalmologije radila je u istaknutim institucijama.

Inovativne tehnologije kako u svrhe lečenja, tako i u svrhu poboljšanja estetskog izgleda očne regije privukle su njenu pažnju. Specijalizaciju iz estetske medicine završila je 2018. godine na jednom od najboljih italijanskih univerziteta - Univerzitetu Kamerino u Rimu pod mentorstvom eminentnog oftalmohirurga dr Sotirisa Tsioumasa, pionira i svetskog stručnjaka estetske medicine u oblasti periokularne regije.

Centar za estetiku Dr Dina Klevernić svojim klijentima nudi sledeće usluge:

 • Plexr - nehirurška korekcija kapaka i podočnjaka,
 • Plexr - nehirurško uklanjanje promena na koži kapaka,
 • Botoks,
 • Hijaluron fileri.

Plexr je alternativna metoda hirurškim procedurama za korekciju i podizanje kapaka i korekciju podočnjaka. Koristi se i za popunjavanje bora, nehirurški lifting, korekciju ožiljaka od akni, ublažavanju strija, za uklanjanje bradavica, papiloma, hiperkeratotičnih promena. Ovo je neinvanzivna i bezbolna metoda, bez rezova, krvi i ušivanja.

Plexr aparat ima 3 sonde različite jačine. Prilikom intervencije sonde ne dodiruju kožu, već se između njih pojavljuje međuprostor u kome dolazi do jonizacije gasova. Formira se Plazma koja izaziva sublimaciju tkiva, potom i do zatezanja kože.

Aparat je odobren za upotrebu od strane nadležnog Ministarstva Republike Srbije.

Ukoliko se radi korekcija kapaka, sam tretman plexr aparatom traje 10 minuta. Plexr aparat je pogodan za sve tipove kože. Nakon intervencije aparatom rezultati su vidljivi odmah, mada je potrebno da prođe oko 3 nedelje da se nakon oporavka tretirane regije vidi potpuni efekat.

Botoks je protein koji proizvode bakterije clostridium botulinum. U medicini se koristi već skoro 40 godina pri lečenju spastičnih poremećaja u neurologiji, a u estetskoj i plastičnoj hirurgiji – za uklanjanje bora, više od 30 godina.

Sama procedura veoma kratko traje. Lekar u malim dozama ubrizgava botoks u specifične mišiće što dovodi do onemogućavanja nastajanja bora na mestima gde su najizraženije, a uz to ublažava već postojeće bore. Najčešće se na botoks odlučuju klijenti između 30 i 70 godina starosti.

Botoks daje odlične rezultate kada želite da sprečite nastanak dubokih bora, uklonite bore oko očiju, ispravite asimetričnost obrva ili kapaka, uklonite vertikalne bore na čelu, uklonite bore na nosu i oko nosa, na vratu, iznad gornje usne...

Hijaluronski fileri predstavljaju hijaluronsku kiselinu u gelu koja je spremna za ubrizgavanje. Fileri omogućavaju koži da bude hidrirana, da se koži vrati punoća tj. popravi volumen i popune bore.
Hijaluronskim filerima možete tretirati bore na čelu, bore oko očiju, bore oko usana, bore na vratu, modelirati usane, jagodice, podočnjake...

Postupak traje oko 10-ak minuta nakon čega se možete vratiti svojim svakodnevnim obavezama.

Cenovnik za Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić pogledajte OVDE.

Radno vreme: 10 – 18 h

Centar za estetiku Dr Dina Klevernić
Bulevar kralja Aleksandra 82, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Nega lica i tela Estetika
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić
 • Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić,
 • Centar Za Estetiku Vračar,
 • Centar Za Estetiku Beograd,
 • Dina Centar Za Estetiku,
 • Centar Za Estetiku Dr Dina Klevernić radno vreme,