Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Uklanjanje bora oko očiju
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Botoks - 3 regije

Akcija -50% 200 Din.
Botoks - 3 regije - 200 evra! Estetska i plastična hirurgija Medic Hill!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Uklanjanje bora oko očiju

Ukoliko ste u zrelom dobu, tada svakako imate bore oko očiju. To je, pre svega, estetski problem, koji čini da izgledate starije, narušavaju prirodni izgled vaših očiju, šminkanje čine težim i smanjuju izražajnost oka.

uklanjanje bora oko ociju

 

U našem tekstu saznajte više o tome kako da rešite ovaj neugodan problem i da svom licu povratite mladalački izgled.

Uklanjanje bora oko očiju iskustva

Postavlja se pitanje, od čega nastaju bore u predelu očiju? Za utehu, ne postoji niko ko je u godinama iznad 30, a da nema bar jednu boru, jer to je prirodan proces starenja, a takođe na pojavu tih ružnih crtica utiču i genetske predispozicije, stres, uticaji sredine (pre svega, sunce), dehidracija, pušenje, prirodno pokretanje očnog mišića tokom čitavog života...

Jasno je da se na sve ove faktore ne može uticati preventivno, ali se mogu ublažiti njihove posledice.

Uklanjanje bora ispod očiju

Određena osoba može da ne poseduje nikakve bore na licu, ali je velika verovatnoća da će se one pojaviti najpre u predelu očiju. Razlog za to je pre svega, struktura tog dela lica i kože. Pored svega što smo naveli, ljudi često trljaju oči, koriste veoma jake preparate u regiji oka, pripadnice lepšeg pola stavljaju šminku, pa čak i samo skidanje šminke zna da negativno utiče na zdravlje i lepotu kože u predelu oka.

Zatezanje bora oko očiju

Nemojte čekati da zađete u neke pozne godine i da bore oko očiju budu izražene i previše vidljive, već na vreme povedite računa o svom izgledu lica. Dobro je da se sa tretmanima krene već od tridesete godine. Kod zatezanja bora oko očiju, često se paralelelno radi i podizanje kapaka, zbog čega će vaše lice delovat znatno mlađe.

uklanjanje bora oko ociju cena

 

Uklanjanje bora oko očiju laserom

Primena lasera kod uklanjanja bora oko očiju je jedna neinvazivna metoda, i ne radi se ni o kakvoj operaciji. Radi se tako što se na predo oko očiju nanese lokalni anestetik koji je u vidu kreme, nakon čega se sačeka da anestetik krene da deluje. Potom se počinje sa laserskim tretiranjem bora i to tako što se prave mikrotačkice koje skupljaju površinu kože koja se nalazi oko očnih kapaka i samog oka.

Uspešno uklanjenje bora oko očiju

Dobro je znati da postoji zaista dosta metoda kojima se bore uspešno uklanjaju, i klijenti su zadovoljni rezultatima. Efekti su veoma brzo vidljivi, a da bi se postigao optimalan rezultat, neophodno je da se tretman ponovi par puta. Na koliko ćete tretmana doći, zavisi pre svega, od stanja u kojem se nalazi koža i od vaših godina.

Između tretmana se pravi pauza od šest nedelja, a u najvećem broju slučajeva je dovoljno uraditi od dva do četiri tretmana. Korisno je znati da je uklanjanje bora laserom metoda koja daje najbolje rezultate u čitavom svetu, tako da je moguće da se primeni i na drugim delovima lica, kao što su usne ili čelo, na primer.

Uklanjanje bora oko očiju cena

Cena uklanjanja bora oko očiju zavisi pre svega od vrste tretmana koji će biti primenjivan. U tom smislu, potrebno je platiti od 2500 din. u proseku po jednom tretmanu, do par stotina evra za tretmane koji se izvode uz pomoć lasera, i gde se pored predela oko očiju, može podmladiti i celo lice i vrat.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kozmetičke salone i lekarske ordinacije koji su oglašeni na stranici koju upravo čitate.