OrthoExpert specijalistička ortopedska ordinacija

  • 1
5.00 | 17 ocena

O nama - ORTHOEXPERT SPECIJALISTIČKA ORTOPEDSKA ORDINACIJA


Specijalistička ortopedska ordinacija OrthoExpert svoj rad zasniva na jedinstvenom konceptu koji je na ove prostore preneo dr Srđan Živanović, ortopedski hirurg i traumatolog, subspecijalista hirurgije ramena i lakta, stalno zaposlen u Regionalnoj bolnici Viborg u Danskoj.

Okupivši vrhunski tim stručnjaka iz oblasti ortopedije i traumatologije na jednom mestu i uz primenu najsavremenije tehnologije, dr Živanović je želeo da pacijentima u Srbiji koji imaju problema sa bolovima u ramenu i laktu, omogući lečenje po svetskim standardima.

Zahvaljujući više od jedne decenije rada u inostranstvu, Dr Živanović može da se pohvali sa preko 2500 uspešno izvedenih operativnih zahvata u oblasti hirurgije ramena i lakta. Tokom bogate karijere kao saradnik je učestvovao u brojnim naučnim projektima. Takođe, aktivan je član Udruženja za rame i lakat Danske, kao i Udruženja za rame i lakat Srbije.

Vođen željom da svoje bogato iskustvo prenese na kolege u Srbiji, dr Živanović lično se angažuje kroz brojne aktivnosti na razvoju hirurgije ramena i lakta u našoj zemlji. S tim u vezi, redovno organizuje edukativne posete kolega iz Srbije Regionalnoj bolnici Viborg u Danskoj, gde imaju priliku da aktivno učestvuju u operacijama kao članovi njegovog tima. Na taj način naši stručnjaci imaju priliku da se lično upoznaju sa najnovijim dostignućima i metodama dijagnostike i lečenja iz oblasti hirurgije ramena i lakta.

Ukoliko Vas bolovi u ramenu ili laktu ometaju u obavljanju svakodnevnih aktivnosti, specijalistička ortopedska ordinacija OrthoExpert je prava adresa za Vas. Kombinacijom bogatog iskustva i najsavremenije tehnologije, nastojimo na našim pacijentima omogućimo da se što brže oporave i uživaju u aktivnom životu, bez bola.

Svaki slučaj u oblasti hirurgije ramena i lakta je različit, tako da zahteva posebnu pažnju i posvećenost. Predanim radom i individualnim odnosom prema pacijentu, nastojimo da izgradimo međusobno poverenje, što je jedan od najvažnijih preduslova za brz oporavak.

Pored uspešnih hiruških intervencija, misija ordinacije OrthoExpert jeste da aktivno doprinese edukaciji pacijenata i stručne javnosti u Srbiji, što je još jedna od ključnih stvari za razvoj hirurgije ramena i lakta u našoj zemlji.

Za aktivan život, bez bola!

OrthoExpert specijalistička ortopedska ordinacija, Svetog Save 32/8, Beograd

Iskustva i preporuke posetilaca

07.06.2019 01:48
Sunčica Bogojević

OrthoExpert specijalistička ortopedska ordinacija je mesto na koje sam odvela svoju majku, zbog problema sa kolenima. Naime, veoma se teško kretala i potrebna joj je bila pomoć. Ortopedija je nužna za starije ljude, jer kosti ponekad brzo propadaju, što utiče na kvalitet života... Preporuke za ovu ordinaciju od Sunčice iz Beograda!

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Zdravstvo Lekarske ordinacije
Osnovni proizvodi/usluge za firmu OrthoExpert specijalistička ortopedska ordinacija
  • OrthoExpert specijalistička ortopedska ordinacija,
  • OrthoExpert specijalistička ortopedska ordinacija Vračar,
  • ortopedska ordinacija na Vračaru,
  • ordinacija OrthoExpert Beograd,
  • OrthoExpert