Adresa: Kralja Aleksandra Obrenovića 77, stan 3
Beograd
Adresa: Miloja Zakića 10, ( prilaz 2 ), Filmski grad
Beograd
Adresa: Juga Grizelja 20b
Beograd
Adresa: Štrosmajerova 9
Beograd
Adresa: Terazije 29, ( II Sprat )
Beograd
Adresa: Kosovska 34, Beograd
Beograd
Adresa: Jurija Gagarina 14a, ( zgrada Neven, lokal 5 )
Beograd
Adresa: Kralja Petra 89
Beograd
Adresa: Pavla Jurišića Šturma 8b, Beograd
Beograd
Vaša firma se ne nalazi ovde?
Pomoći cemo Vam da vas uvek pronađu
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Epilacija ledja
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Laserska epilacija celog tela (Može i na osunčanu kožu!)

Akcija -45% 700 Eur
Laserska epilacija celog tela (Može i na osunčanu kožu!) - 700 evra! Laserska epilacija - Dora Centar!
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Epilacija ledja

Epilacija laserom predstavlja najsavremeniji način uklanjanja neželjene dlake sa određenih područja tela, na primer leđa muškaraca. Danas je epilacija laserom prihvaćena kao proverena i sigurna metoda u dermatološkoj praksi i ima veoma široku primenu. 

Epilacija leđa kod muškaraca

Za one muškarce, koji žele da se reše malja sa ovog dela tela i dobiju glatka, izvajana leđa, objasnićemo ukratko kako ova metoda deluje. 
Laserski zrak biva sproveden pigmentom do korena, odnosno folikula dlake. Na taj način, zrak toplotno oštećuje koren, koji više ne može stvarati dlaku istog kvaliteta kao do tada. Pošto će biti potrebno da ponavljate tretmane, ovo oštećenje će se povećavati, da bi se na kraju došlo do toga da dlaka prestaje da raste. 

Trajna epilacija leđa – iskustva

Broj tretmana koje ćete morati obaviti da biste uklonili i poslednju malju sa vaših leđa, zavisiće od nekoliko činilaca. Najpre, bitan je kvalitet dlake i prebojenost kože. Kao najbolji kandidati za ovaj tretman, smatraju se muškarci sa tamnom dlakom i svetlom kožom tela. 
Ono što je još bitno naglasiti, jeste da je za epilaciju leđa potrebno između 6 i 8 ponavljanja, mada je to individualno. Sama procedura nije bolna, ali se osećaj može definisati kao peckanje. Ako su vaša leđa osetljiva, dopušteno je nanošenje anestetik kreme 45 minuta pre tretmana.
Uspešnost svakog pojedinačnog tretmana je individualna, i kod osoba bez hormonskog disbalansa je do 95%. Pravilo je da se gotovo nikada ne dešava da efekat potpuno izostane. Posle ovih tretmana, možete računati da ste se rešili malja sa vaših leđa tako reći, za ceo život, možda će samo posle par godina biti potrebno da ponovite jedan tretman, radi održavanja postignutog efekta.

Laserska epilacija leđa – priprema za tretman

Kada dolazite na svoj tretman, bitno je da se upravo ne vraćate sa mora, na primer. Vaša leđa ne bi smela biti osunčana da bi se postigao efekat laserske epilacije. Potrebno je doći sa prirodnom prebojenošću kože. Ako boravite u prirodi, trebalo bi koristiti kreme sa zaštitnim faktorom većim od 30 i izbegavati duži boravak na suncu. 
Između tretmana, nema potrebe za drugim vrstama uklanjanja malja, što ovu metodu čini znatno komfornijom u odnosu na druge. 
U zavisnosti od osetljivosti kože, propratni efekti mogu biti manje ili više izraženi. Uglavnom to biva lagano crvenilo kože koje se povlači nakon nekoliko sati. 
Na kraju, recimo da na vrlo pouzdan, bezbolan, brz i efikasan način sebi možete priuštiti lepo telo bez neželjenih dlačica.

Epilacija leđa – cena

Cene se kreću u rasponu od 150 do 350 evra.
 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije ispod teksta.
 

Iskustva i komentari posetilaca

Zeljana Jeremic
Epilaciju ledja mogu samo da preporucim svim maljavim muskarcima. Ukoliko je nekada bilo popularno da muskarac bude sto vise maljav kako bi dokazao svoju muskost, danas to nije vise slucaj.
Petar Jankulovski
Koliko mi se samo cini, epilacija ledja je nesto u sta mozete da imate puno poverenje da vas nikada nece izneveriti. Sve drugo je manje vazno.
Stojance Ristovski
Bas mi zena kaze u Beogradu da su poprilicno nabili cene za epilaciju. Drugacije ipak ne moze da se prezivi od rada.
Milen Jovanovic
Koliko mi se samo cini, ovde je veoma vatno da znate da po tom pitanju samo treba da se odlucite za kvalitet.
Marina Zivkovic
U svakom slucaju su ledja jedan poseban deo. Moze da bude jos i posebni samo ako ga podvrgnete nekom losem i pogresnom tretmanu.
Filip Milutinovic
Ako mislite da vam ova opreracija bas onako uspe, onda svakako treba da potrazite neki bas onako provereni laserski centar.
Jovana Milinkovic
Posto ledja mogu da budu bas onako problematicno podrucke, onda je po meni najbolje da epilaciju uradite u nekom bas dobrom laserskom centru. Problem je gustina dlaka na ledjima.
Mihajlo Nastasovic
Ako vam je potrebna kvalitetna epilacija ledja, samo dzabe bacate pare. Treba da znate da je to ipak nesto sto svima zdravstveno moze da vam doprinese.
Lea Stankovic
Po pitanju epilacije ledja, samo mogu da kazem da je veoma bitno da svako radi epilaciju ledja ako vec ima problem sa viskom dlaka u tom delu, bez obzira na to da li se radi o osobama muskog ili zenskog pola.
Todor Markovic
Kada pricamo o kvalitetnoj epilaciji ledja, samo treba da budete svesni da bez nekog kvalitetnog laserskog centra, zaista nemate sta da trazite.
Simona Vucinic
Po pitanju epilacije ledja, samo treba da posetite ordinaciju za plasticnu hirurgiju MKM i ukoliko to budete uradili sigurno ne biste trebali da se pokajate.
Marta Dencevic
Smatram da je po pitnju epilacije ledja, on sto vam je u ovom trenutku najmanje bitno je to da gubite vreme i novac. Zato treba da posetite Studio lepote In i da se bas tamo uverite u kvalitet.
Ljubinka Sreckovic
Po pitanju epilacije ledja, ubedljivo je najbolje resenje da posetite ordinaciju dr. Milojevic u koju zaista mozete da imate i vise nego poverenje.
Janko Zivanovic
Epilacija lica je tretman koji moja zena cesto upraznjava. Bas mi je malo pre rekla kako uglavnom praktikuje da na sebi primeni epilaciju ledja u laserskom centru DreamSkin.
Nikolina Pantelic
Skoro sam bas uradila epilaciju ledja i bas sam bila i vise nego zadovoljna sa rezulatatima. Mislim da cu kada za to ponovo dodje vreme da ponovo uradim takav jedan tretman i tada se takodje sigurno necu ponovo pokajati.
Petar Jankovic
Epilacija ledja je nesto sto bih kao muskarac preporucio svakom drugom muskarcu koji specificnih takvih problema. U tom smislu je i estetski centar Vlahovic je jedno od boljih resenja.
Ivan Stojanovic
Koliko je meni poznato, zene nemaju neki preveliki problem po pitanju maljavosti u predelu ledja. To je problem koji je daleko vise izrazen kod muskaraca. Mada, ni muskarci vise oko toga nemaju razloga da budu zabrinuti posto se u danasnje vreme laserski sve moze otkloniti.
Marko Petrovic
Ukoliko imate potrebu da uradite kvalitetnu epilaciju, onda u svakom slucaju treba da se posavetujete sa nekim strucnim licem. Mislim, treba da shvatie da je ovo zaista estetski postupak koji nista ne boli a koji zaista puno toga moze da vam donese.
Dusan Markovic
Po pitaju kvalitetne epilacije ledja, u svakom slucaju mislim da biste trebali da posetite estetski centar Vlahovic. To je estetski centar u koji mozete imati puno poverenje ukoliko ga posetite tokom radnog vremena.
Jana Stankovic
Mislim da epilacija ledja, kod ljudi koji inace imaju problem sa maljavoscu, treba da se sredina upravo kroz epilaciju ledja. Mozda zbog povrsine, takva jedna epilacija jeste nesto skuplja ali sam siguran da se u tom pogledu svaki dinar isplati.
Biljana Brankovic
Posto su u principu ledja, deo tela kod coveka koji zauzima veliku povrsinu. Onda je u svakom slucaju najbolje da od samog pocetka dobro proracunate svoje troskove. Ukoliko to planirate da uradite, onda svakako treba da budete svesni da je u proseku to neki trosak koji iznosi od 150 eura pa na vise. Sve naravno zavisi od kozmetickog salona u kojem se radi.
Ivana Petrovic
Epilaciju ledja mogu samo da preporucim svim maljavim muskarcima. Ukoliko je nekada bilo popularno da muskarac bude sto vise maljav kako bi dokazao svoju muskost, danas to nije vise slucaj.