Dnevni boravak dece Beograd

Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Dnevni boravak dece
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Dan igranja za dete + poklon sokić

Akcija -43% 170 Din.
Dan igranja za dete + poklon sokić - 170 din! Dečija Igraonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Proslava rođendana 2,5 h vikendom

Akcija -42% 4900 Din.
Proslava rođendana 2,5 h vikendom - 4.900 din! Dečija Igraonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Mini all inclusive ponuda za 20 odraslih i do 15 dece radnim danima

Akcija -23% 22900 Din.
Mini all inclusive ponuda za 20 odraslih i do 15 dece radnim danima - 22.900 din! Dečija Igraonica 3 Mačkice!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Dnevni boravak dece

Potreba da deca provode vreme u dnevnom boravku izraženija je nego ikada pre. Razlog možete veoma lako pogoditi i sami: roditelji uglavnom imaju nezgodno radno vreme od devet do pet, koje se često i produži, a pored toga treba završiti još brdo obaveza...

 

 

Kada uzemo u obzir da u Srbiji često rade oba roditelja, neophodnost dnevnih boravaka za decu je sasvim jasna.

Dnevni smeštaj dece 

Vrlo je važno, da kada ostavljate dete, budete sasvim sigurni da će sve njegove potrebe biti zadovoljene. To znači da će dete imati ručak i užinu, potom druženje sa svojim vršnjacima, ali i učenje kroz igru i sticanje novih znanja. 

Sa decom rade vaspitači i pedagozi, koji osmišljavaju programe i sadržaje tako da vreme provedeno u dnevnom smeštaju bude kvalitetno ispunjeno.

Zašto biste angažovali baka-servis, kada su bake i deke umorne, jer na kraju krajeva, njihova uloga je u tome da priskoče ponekad u pomoć, a ne da budu prisutni svakoga dana. Sa druge strane, uz dužno poštovanje, deke i bake obično iz prevelike ljubavi razmaze decu, tako što im stalno udovoljavaju, pa dete kasnije pokušava da se tako ponaša i pred roditeljima, što izaziva zbrku, jer oni to ne dozvoljavaju. 

Mišljenje mnogih roditelja je isto, a to je da je otvaranje dnevnih boravaka i značajno i neophodno. Sam boravak se organizuje u prijatnom prostoru, gde deca vole da borave, i obezbeđen je sav potreban materijal za igru i učenje. Mališani obožavaju da crtaju, da vajaju, da se šetaju... 

Sama suština dnevnog boravka je stručna briga o deci, i sa druge strane, olakšavanje roditeljima koji znaju da su njihova deca u sigurnim rukama. Veoma je bitno da deca svoje vreme provode kreativno i kvalitetno, a ne da budu usamljena i da im bude dosadno. 

Čuvanje dece u toku dana

Važno je da najmlađi svoje vreme provode aktivno, a roditelje će obradovati činjenica da deca veoma rado prihvataju ostajanje u dnevnom boravku, jer tu uče kroz igru, nema ocenjivanja, ima puno zanimljivih novih drugara i dosta zabave.

 

 

Pored predškolske dece, i učenici od prvog do četvrtog razreda mogu provoditi vreme u dnevnom boravku, nakon što završe sa svojim redovnim nastavnim aktivnostima. Smisao je da su deca uvek okupirana nečim, kako bi se smanjio potencijalan štetan uticaj okoline. 

U svakom trenutku, roditelji znaju gde su im deca kao i šta rade, jer im je program rada dostupan. 

Uz stručan nadzor i u veselom prostoru, deca produbljuju interesovanja, lakše savladavaju gradivo, rade domaće zadatke, stiču radne navike, a sve to zajedno, sa ostalim svojim vršnjacima. A poznato je da je u društvu sve lepše i lakše!

Još neke od usluga koje mogu biti ponuđene su individualni rad sa detetom, škola engleskog jezika, kreativne radionice, vežbanje inteligencije uz mozgalice i igrice... 

Na kraju meseca, roditelji mogu zahtevati stručno mišljenje pedagoga kao i smernice za vaspitanje i razvoj deteta. Do tih saznanja dolaze stručna lica tako što posmatraju pokazana interesovanja i potrebe mališana. 

Deca će u dnevnom boravku postati samostalnija u radu i preuzimanju obaveza. Zato, nemojte dozvoliti da vam deca budu sama, ili da se upuste u loše društvo, kada dnevni smeštaj nudi suprotno od toga – učenje, druženje, igru, jednom rečju - kvalitetno i sadržajno provedeno vreme.

Dnevni boravak dece – cena:

Dnevni smeštaj dece možete platiti za jedan dan, kada je cena u proseku 700 dinara, i odnosi se na termin od pola devet do pola pet. Takođe, povoljnije varijante su na nedeljnom nivou, kada je cena u proseku 3000 dinara, i na mesečnom nivou, prosečno 12500 din. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate dnevne boravke za predškolsku i školsku decu. 

All inclusive proslava rođendana za 30 odraslih i 25 dece + POKLON TORTA od 3 kg!

Akcija -15% 33900 Din.
All inclusive proslava rođendana za 30 odraslih i 25 dece + POKLON TORTA od 3 kg! - 33.900 din! Dečija Igraonica 3 Mački...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Besplatna dnevna karta za dečiju igraonicu

0 Din.
Besplatna dnevna karta za dečiju igraonicu! Dečija igraonica ZEMKIDS!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Iskustva i preporuke posetilaca

15.09.2018
Marina Dakic
Ukoliko vam je poteban kvalitetan dnevin boravak, onda biste sa svojim detetom svakako trebali da posetite deciju igrainicu Juhu. Cene su i vise nego povoljne i kvalitet usluge vrhunski.
07.08.2017
Ivana Petrovic
U Beogradu je dnevni boravak dece postao zaista nesto sto je sve unosniji posao za koji se sve veci broj mladih ljudi odlucuje. Pri tome, svi gledaju da u svom dnevnom boravku ponude nesto sto je generalno drugacije.
13.05.2017
Marina Zivkovic
U svakom slucaju nije on ni malo jeftina stvar, kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena.
10.05.2017
Petar Jankulovski
Sto se mene licno tice, svaki dnevni boravak je nesto sto bi posebnok trebalo da se plati. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.
25.04.2017
Jovana Milinkovic
Po meni je sigurno samo to da svaki dnevni boravak moze da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.
12.04.2017
Stojance Ristovski
Po pravilu, sto se tice dnevnog boravka dece sigurno se necete pokajati.
28.03.2017
Lea Stankovic
Po mom misljenju, on u svakom slucaju mora da debelo kosta.
13.03.2017
Milen Jovanovic
Naravno da treba strogo da vodite racuna kome ostavljate svoje dete.
22.02.2017
Simona Vucinic
U svakom slucaju je ovo boravak koji je zaista nesto posebno. Ukoliko se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.
22.02.2017
Filip Milutinovic
Koliko mi se samo cini, ovo je nesto sto je relativno skoro izmisljeno i sto u svakom slucaju treba dabelo da se isplati.
03.02.2017
Marta Dencevic
osnovni je problem. To ipak po meni nije bas normalno.
25.01.2017
Mihajlo Nastasovic
Sto se mene licno tice, veoma je vazno da se po svakom od ovih pitanja odlucite samo za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.
25.01.2017
Ljubinka Sreckovic
Koliko mi se samo cini, ovde je najvaznije da dnevni boravak dece bude bas onako kvalitetno sredjen i opremljen.
06.01.2017
Todor Markovic
Dnevni borava dece uvek mora da se plati ako mislite da usloga bude na bas nekom zavidnom nivou.
19.12.2016
Nikolina Pantelic
Po ovom pitanju je najbolje kada biste od neke osobe koju poznajete dobili bas neku dobru preporuku.
01.12.2016
Janko Zivanovic
Licno smatram da po pitanju dnevnog boravka dece treba da vodite racuna o tome kome svoje dete prepustate. Samo ako to budete uradili moci cete da budete potpuno sigurni u to kome ste svoje dete prepustili.
30.11.2016
Petar Jankovic
Po pitanju dnevnog boravka dece, veoma je vazno da vodite racuna o tome kome svoje dete prepustate.
16.11.2016
Jana Stankovic
Po pitanju dnevnog boravka dece, ubedljivo je najbolje da posetite predskolsku ustanovu Happy Kids u ciji kvalitet mozete i sami da se uverite.
15.11.2016
Biljana Brankovic
Ukoliko vam je vec potreban kvalitetna dnevni boravak dece, onda biste svakako trebali da posetite igraonicu Arena No1.
25.10.2016
Ivan Stojanovic
za savremene i za mlade roditelej koji su rastrzani od svojih dnevnih obaveza, smatram da su dnevni boravci definitvno idealno resenje i da se nikada nece pokajati ukoliko svoje dete ostavite na par sati u jedan od njih.
26.08.2016
Marko Petrovic
Ukoliko planirate da ostavite dete na nekoliko sati u neki dnevni boravak, potrebno je da imate na umu da to nije u pitanju vrtic. Mozda je najbolje da zbog toga posetite deciju igraonicu Juhu Ada i da se sami uverite u kvalitet.
21.07.2016
Dusan Markovic
Ukoliko vam je poteban kvalitetan dnevin boravak, onda biste sa svojim detetom svakako trebali da posetite deciju igrainicu Juhu. Cene su i vise nego povoljne i kvalitet usluge vrhunski.