Vratite se na mobilnu verziju sajta
Dnevni boravak dece Dnevni boravak dece - ovde mozete pronaci veliki broj ovlascenih vrtica i igraonica gde mozete ostaviti dete preko dana na cuvanje. Saznajte na sta treba da obratite paznju prilikom odabira dnevnog boravka za Vase dete, kao i cene i akcije za dnevni boravak dece. www.navidiku.rs Dnevni boravak deceDNEVNI BORAVAK DECE Beograd, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Šabac, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Novi Sad, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Novi Beograd, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Čukarica, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Palilula, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Savski venac, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Voždovac, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Vračar, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Zemun, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Zvezdara, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Surčin, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Kragujevac, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Borča, Cuvanje dece, cena DNEVNI BORAVAK DECE Rakovica, Cuvanje dece, cena

Dnevni boravak dece

Potreba da deca provode vreme u dnevnom boravku izraženija je nego ikada pre. Razlog možete veoma lako pogoditi i sami: roditelji uglavnom imaju nezgodno radno vreme od devet do pet, koje se često i produži, a pored toga treba završiti još brdo obaveza...
 
 
Kada uzemo u obzir da u Srbiji često rade oba roditelja, neophodnost dnevnih boravaka za decu je sasvim jasna.

Dnevni smeštaj dece 

Vrlo je važno, da kada ostavljate dete, budete sasvim sigurni da će sve njegove potrebe biti zadovoljene. To znači da će dete imati ručak i užinu, potom druženje sa svojim vršnjacima, ali i učenje kroz igru i sticanje novih znanja. 
Sa decom rade vaspitači i pedagozi, koji osmišljavaju programe i sadržaje tako da vreme provedeno u dnevnom smeštaju bude kvalitetno ispunjeno.
Zašto biste angažovali baka-servis, kada su bake i deke umorne, jer na kraju krajeva, njihova uloga je u tome da priskoče ponekad u pomoć, a ne da budu prisutni svakoga dana. Sa druge strane, uz dužno poštovanje, deke i bake obično iz prevelike ljubavi razmaze decu, tako što im stalno udovoljavaju, pa dete kasnije pokušava da se tako ponaša i pred roditeljima, što izaziva zbrku, jer oni to ne dozvoljavaju. 
Mišljenje mnogih roditelja je isto, a to je da je otvaranje dnevnih boravaka i značajno i neophodno. Sam boravak se organizuje u prijatnom prostoru, gde deca vole da borave, i obezbeđen je sav potreban materijal za igru i učenje. Mališani obožavaju da crtaju, da vajaju, da se šetaju... 
Sama suština dnevnog boravka je stručna briga o deci, i sa druge strane, olakšavanje roditeljima koji znaju da su njihova deca u sigurnim rukama. Veoma je bitno da deca svoje vreme provode kreativno i kvalitetno, a ne da budu usamljena i da im bude dosadno. 

Čuvanje dece u toku dana

Važno je da najmlađi svoje vreme provode aktivno, a roditelje će obradovati činjenica da deca veoma rado prihvataju ostajanje u dnevnom boravku, jer tu uče kroz igru, nema ocenjivanja, ima puno zanimljivih novih drugara i dosta zabave.
 
 
Pored predškolske dece, i učenici od prvog do četvrtog razreda mogu provoditi vreme u dnevnom boravku, nakon što završe sa svojim redovnim nastavnim aktivnostima. Smisao je da su deca uvek okupirana nečim, kako bi se smanjio potencijalan štetan uticaj okoline. 
U svakom trenutku, roditelji znaju gde su im deca kao i šta rade, jer im je program rada dostupan. 
Uz stručan nadzor i u veselom prostoru, deca produbljuju interesovanja, lakše savladavaju gradivo, rade domaće zadatke, stiču radne navike, a sve to zajedno, sa ostalim svojim vršnjacima. A poznato je da je u društvu sve lepše i lakše!
Još neke od usluga koje mogu biti ponuđene su individualni rad sa detetom, škola engleskog jezika, kreativne radionice, vežbanje inteligencije uz mozgalice i igrice... 
Na kraju meseca, roditelji mogu zahtevati stručno mišljenje pedagoga kao i smernice za vaspitanje i razvoj deteta. Do tih saznanja dolaze stručna lica tako što posmatraju pokazana interesovanja i potrebe mališana. 
Deca će u dnevnom boravku postati samostalnija u radu i preuzimanju obaveza. Zato, nemojte dozvoliti da vam deca budu sama, ili da se upuste u loše društvo, kada dnevni smeštaj nudi suprotno od toga – učenje, druženje, igru, jednom rečju - kvalitetno i sadržajno provedeno vreme.

Dnevni boravak dece – cena:

Dnevni smeštaj dece možete platiti za jedan dan, kada je cena u proseku 700 dinara, i odnosi se na termin od pola devet do pola pet. Takođe, povoljnije varijante su na nedeljnom nivou, kada je cena u proseku 3000 dinara, i na mesečnom nivou, prosečno 12500 din. 
*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate dnevne boravke za predškolsku i školsku decu. 

Autor:
Ako Vam se svideo tekst podržite nas:

Izaberite nekog od ovlašćenih pedagoga, igraonica ili vrtica za DNEVNI BORAVAK DECE

Dnevni boravak dece :
Dnevni boravak dece Beograd:

AKCIJE koje možete iskoristiti za POPUST na DNEVNI BORAVAK DECE

Boravak u vrtiću ponedeljak - petak (troškovi roditelja za mesec dana) po SUPER ceni!

popust 17%

Boravak u vrtiću ponedeljak - petak (troškovi roditelja za mesec dana) po SUPER ceni!

Boravak u vrtiću ponedeljak - petak (troškovi roditelja za mesec dana) po...Pročitajte više

Cena kupona: 6.700din./5.590din.

Firma: Predškolska ustanova Šapica
Nušićeva 4,

46d:22h:36m

BESPLATNA proslava rodjendana otvorenog tipa radim danima od 16h - 18.30h!

popust 100%

BESPLATNA proslava rodjendana otvorenog tipa radim danima od 16h - 18.30h!

BESPLATNA proslava rođendana otvorenog tipa radim danima od 16h - 18.30h! Dečija...Pročitajte više

Cena kupona: 3.000din./0din.

Firma: Dečija igraonica Juhu Big Fashion
Višnjička 84,

31d:22h:36m

BESPLATNA proslava rodjendana otvorenog tipa radim danima od 19h - 21.30h!

popust 100%

BESPLATNA proslava rodjendana otvorenog tipa radim danima od 19h - 21.30h!

BESPLATNA proslava rođendana otvorenog tipa radim danima od 19h - 21.30h! Dečija...Pročitajte više

Cena kupona: 6.000din./0din.

Firma: Dečija igraonica Juhu Big Fashion
Višnjička 84,

31d:22h:36m

Proverite ponudu i cene za DNEVNI BORAVAK DECE

Vaši utisci, mišljenja i pitanja na temu Dnevni boravak dece
Napišite komentar:
Marina Dakic

Subota, 15.09.2018. 12:32

Ukoliko vam je poteban kvalitetan dnevin boravak, onda biste sa svojim detetom svakako trebali da posetite deciju igrainicu Juhu. Cene su i vise nego povoljne i kvalitet usluge vrhunski.

Ivana Petrovic

Ponedeljak, 07.08.2017. 02:40

U Beogradu je dnevni boravak dece postao zaista nesto sto je sve unosniji posao za koji se sve veci broj mladih ljudi odlucuje. Pri tome, svi gledaju da u svom dnevnom boravku ponude nesto sto je generalno drugacije.

Marina Zivkovic

Subota, 13.05.2017. 10:07

U svakom slucaju nije on ni malo jeftina stvar, kako god da okrenete. Sve drugo je samo gubljenje vremena.

Petar Jankulovski

Sreda, 10.05.2017. 07:14

Sto se mene licno tice, svaki dnevni boravak je nesto sto bi posebnok trebalo da se plati. Sve ostalo je samo gubljenje vremena i nista vise od toga.

Jovana Milinkovic

Utorak, 25.04.2017. 09:00

Po meni je sigurno samo to da svaki dnevni boravak moze da se posebno plati. Sve drugo je samo gubljenje vremena i nista vise sem toga.

Stojance Ristovski

Sreda, 12.04.2017. 09:21

Po pravilu, sto se tice dnevnog boravka dece sigurno se necete pokajati.

Lea Stankovic

Utorak, 28.03.2017. 10:13

Po mom misljenju, on u svakom slucaju mora da debelo kosta.

Milen Jovanovic

Ponedeljak, 13.03.2017. 12:31

Naravno da treba strogo da vodite racuna kome ostavljate svoje dete.

Simona Vucinic

Sreda, 22.02.2017. 09:50

U svakom slucaju je ovo boravak koji je zaista nesto posebno. Ukoliko se vec za njega odlucite, sigurno je samo to da se nikako necete pokajati.

Filip Milutinovic

Sreda, 22.02.2017. 07:40

Koliko mi se samo cini, ovo je nesto sto je relativno skoro izmisljeno i sto u svakom slucaju treba dabelo da se isplati.

Marta Dencevic

Petak, 03.02.2017. 02:01

osnovni je problem. To ipak po meni nije bas normalno.

Mihajlo Nastasovic

Sreda, 25.01.2017. 07:36

Sto se mene licno tice, veoma je vazno da se po svakom od ovih pitanja odlucite samo za kvalitet. Sve drugo je manje vazno.

Ljubinka Sreckovic

Sreda, 25.01.2017. 07:09

Koliko mi se samo cini, ovde je najvaznije da dnevni boravak dece bude bas onako kvalitetno sredjen i opremljen.

Todor Markovic

Petak, 06.01.2017. 09:23

Dnevni borava dece uvek mora da se plati ako mislite da usloga bude na bas nekom zavidnom nivou.

Nikolina Pantelic

Ponedeljak, 19.12.2016. 08:55

Po ovom pitanju je najbolje kada biste od neke osobe koju poznajete dobili bas neku dobru preporuku.

Janko Zivanovic

Četvrtak, 01.12.2016. 09:12

Licno smatram da po pitanju dnevnog boravka dece treba da vodite racuna o tome kome svoje dete prepustate. Samo ako to budete uradili moci cete da budete potpuno sigurni u to kome ste svoje dete prepustili.

Petar Jankovic

Sreda, 30.11.2016. 02:07

Po pitanju dnevnog boravka dece, veoma je vazno da vodite racuna o tome kome svoje dete prepustate.

Jana Stankovic

Sreda, 16.11.2016. 10:11

Po pitanju dnevnog boravka dece, ubedljivo je najbolje da posetite predskolsku ustanovu Happy Kids u ciji kvalitet mozete i sami da se uverite.

Biljana Brankovic

Utorak, 15.11.2016. 12:28

Ukoliko vam je vec potreban kvalitetna dnevni boravak dece, onda biste svakako trebali da posetite igraonicu Arena No1.

Ivan Stojanovic

Utorak, 25.10.2016. 01:35

za savremene i za mlade roditelej koji su rastrzani od svojih dnevnih obaveza, smatram da su dnevni boravci definitvno idealno resenje i da se nikada nece pokajati ukoliko svoje dete ostavite na par sati u jedan od njih.

Marko Petrovic

Petak, 26.08.2016. 07:10

Ukoliko planirate da ostavite dete na nekoliko sati u neki dnevni boravak, potrebno je da imate na umu da to nije u pitanju vrtic. Mozda je najbolje da zbog toga posetite deciju igraonicu Juhu Ada i da se sami uverite u kvalitet.

Dusan Markovic

Četvrtak, 21.07.2016. 12:13

Ukoliko vam je poteban kvalitetan dnevin boravak, onda biste sa svojim detetom svakako trebali da posetite deciju igrainicu Juhu. Cene su i vise nego povoljne i kvalitet usluge vrhunski.