Dodaj firmu

Laser War Beograd

LaserWar je mnogo naprednija verzija Laser taga. Potpuno bezbolna igra sa originalnim replikama oružja, koju možete igrati na bilo kom mestu. Nalazimo se u Beogradu
Pročitaj više


Beograd

Rođendan u prirodi Patuljak Radionica za dekoracije proslava

Ukoliko Vam je potrebna dekoracija za proslave, rođendane, venčanja, pozovite nas. Mogućnost dostave za celu Srbiju, kao i dekoracija prostora na dogovorenoj adresi.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Fudbalski Sportski rodjendani SC Gladijator

Priredite Vašem mališanu nezaboravnu proslavu rođendana koja će potpuno razdrmati sve njegove drugare. Fudbalski sportski rođendani namenjeni su dečacima i devojčicama uzrasta do 12 godina, a organizuju se u balonu sportskog centra Gladijato...
Pročitaj više

Oslobođenja bb
Rakovica, Beograd

Rođendan u prirodi Mađioničar Aleksandar

Mađioničarski šou za decu i odrasle. Misterije koje nikada nećete zaboraviti. Visoko profesionalne predstave sa : zekama, golubovima, papagajaima
Pročitaj više


Beograd

Rođendan u prirodi je sa razlogom cest izbor. Nekada davno, dečiji rođendani su se slavili kod kuće, a onda su na red došle igraonice i rođendaonice. Sada je i to pomalo postalo demode, jer primat sve više uzimaju proslave Divnog dana na otvorenom, u prirodi.

Kada je lepo vreme, u periodu od aprila do oktobra, na primer, prava je šteta da decu zatvorite u zagušljivi prostor, kada su igrališta, bašte i dvorišta, odnosno, priroda – prava stvar! I ne samo da će deci biti lepše, nego ćete se i vi, roditelji, osećati daleko ugodnije, prijatnije i bolje.

Rođendani u prirodi

Postoji samo jedna caka koja može da utiče na to da vam pokvari raspoloženje, a to je – loše vreme. Međutim, i na ovim prostorima zaživljava izreka da „nema lošeg vremena već samo neadekvatne garderobe“, tako da za sve postoji rešenje.

Naime, teško je pogoditi prognozu nekoliko meseci unapred, kako se obično zakazuju rođendani, i tada rizikujete da će zaista pasti kiša, što može da bude problem ako se nalazite u prirodi. Upravo zbog toga je savet da Divan dan u prirodi organizujete tek par dana ranije, jer su tada prognoze preciznije, i daleko je manja šansa da ćete se neprijatno iznenaditi.

Proslava rođendana u prirodi

Dakle, pošto ste se informisali o vremenu, sada na red dolaze sve ostale stavke, koje su na dnevnom redu kao i kod klasičnih rođendana, a to su – kojim aktivnostima će deca biti zaokupljena, da li su potrebni animatori, koju tortu odabrati, da li se odlučiti za roštiljanje (s obzirom da se nalazimo u prirodi), itd.

Najlepše proslave dečijih rođendana u prirodi

Svaki roditelj želi da Divan dan bude nešto što će njegovo dete pamtiti dugo meseci, sve dok se ponovo ne približi novi rođendan i sve tako. Međutim, ako poslušate klince i njihove utiske nakon zabave, većina će vam reći da su se najbolje proveli kada su slavili rođendan u prirodi.

Odgovor je jasan – otvoren prostor pruža mnogo više mogućnosti za fizičke i sportske aktivnosti, atmosfera je sasvim drugačija nego što je to u zatvorenom prostoru, deca su razigranija i veselija... pri tome, roditelji se nalaze u blizini i uvek mogu da nadgledaju šta mališani rade, a naravno da svaki rođendan ima i animatore koji brinu o bezbednosti najmlađih i o tome da zabava bude što veselija.

Ovakvi rođendani su predviđeni za decu od pet do petnaest godina, ali mogu doći u obzir i stariji. Proslave se obično odvijaju u gradskim šumama i parkovima, koji se smatraju najidealnijim mestima. Vreme trajanja proslave rođendana je oko sat i po vremena. Važno je znati da roditelji sami biraju lokaciju, datum i vreme održavanja proslave, a ako ste u dilemi, biće vam predložene top destinacije kao što su – Košutnjak, Ada Ciganlija, Zvezdarska šuma, Park Šumice, Zemunski kej, Topčiderski park, Park prijateljstva, Kalemegdan, Avala, Park Ušće, Hajd park, Bajfordova šuma...

Bitno je da se napomene roditeljima da svojoj deci pripreme rančiće za vodu i launch paketiće, jer deca će obožavati da svoju klopu smažu u prirodi, dok će organizatori proslave rođendana to da iskoriste za edukativni pristup deci, koji je posvećen prirodi, naravno.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane