Dodaj firmu

Play escape room

Escape Room Play je novo zabavno mesto za sve koji su stariji od 12 godina. Escape Room Play nalazi se u Borči i nudi nekoliko opcija za nezaboravnu avanturu.
Pročitaj više

Bratstva i jedinstva 2g
Borča, Beograd

Srećica igraonica rođendani za tinejdžere

Novootvorena igraonica na Novom Beogradu kod starog Merkatora, koja se prostire na čak 400 m2, sa zabavnim sadržajem za decu i odvojenim delom za roditelje.
Pročitaj više

Palmira Toljatija 5
Novi Beograd, Beograd

Laser War Beograd

LaserWar je mnogo naprednija verzija Laser taga. Potpuno bezbolna igra sa originalnim replikama oružja, koju možete igrati na bilo kom mestu. Nalazimo se u Beogradu
Pročitaj više


Beograd

Predator laser tag

Predator Laser tag nalazi se u beogradskom naselju Mirijevo. U pitanju je nova i veoma dinamična igra koja podiže adrenalin. Laser tag je namenjen kako deci, tako i odraslima, uz mnošto fantastičnih vizuelnih efekata, mnogo akcije i dobre ...
Pročitaj više

Koste Nađa 12d, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Laser Tag dečiji rođendani

Laser tag je odličan izbor za proslavu dečijeg rođendana. Nalazimo se na Novom Beogradu i imamo najbolji prostor za organizaciju laser tag igre kao i Airsoft poligona.
Pročitaj više

Nehruova 51a
Novi Beograd, Beograd

Rođendani za tinejdžere Patuljak Radionica za dekoracije proslava

Ukoliko Vam je potrebna dekoracija za proslave, rođendane, venčanja, pozovite nas. Mogućnost dostave za celu Srbiju, kao i dekoracija prostora na dogovorenoj adresi.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Confetti s Ljubavlju

Obojite Vašu proslavu radošću i veseljem, uz jedinstvene i originalne dekoracije Confetti. Sa mnogo ljubavi i pažnje, ručno izrađujemo pinjate, dekoracije za slatki sto i personalizovane poklon paketiće za rođendane i druge vrste proslava p...
Pročitaj više

Paunova 24, lokal 43, TC Banjica
Voždovac, Beograd

MI-MI Land rođendaonica i diskoteka

Ako ste u Železniku, Žarkovu ili Belim vodama, rođendaonica MI-MI LAND je pravi izbor za igru, ali i organizaciju svih vrsta proslava. U maštovito uređenom prostoru mališanima svih uzrasta na raspolaganju su brojni sadržaji za zabavu.
Pročitaj više

Vodovodska 175e, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Profesional

Idealno mesto za proslavu rođendana, diplomiranje, organizovanje žurki ili nezaboravan sportski dan za vaš kolektiv, jeste Bilijar klub Profesional u srcu Zvezdare.
Pročitaj više

Preševska 40
Zvezdara, Beograd

Rođendani za tinejdžere JUHU

Igronica Juhu je jedna od najekskluzivnijih u gradu. Nalazi se na odličnoj lokaciji pored Novog Merkatora sa obezbeđenim parkingom za vozila. Deca koja su boravila u njoj imaju jako lepe uspomene i sećanja.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 94 (blok 30, kod Novog Merkatora)
Novi Beograd, Beograd

Dečija igraonica EXTRA DAR - MAR

Igraonica "Extra Dar Mar" nalazi se na Banovom brdu u ulici Nikolaja Gogolja broj 4. Dizajnirana je i uređena u skladu sa potrebama deteta za veselom i bezbrižnom igrom u sigurnom okruženju. Prostor od 250 m2 idealan je za nesmetanu igru ve...
Pročitaj više

Nikolaja Gogolja 4
Čukarica, Beograd

Dečija igraonica Lucky Star

Dečija igraonica i rođendaonica Lucky Star nalazi se na Voždovcu i predstavlja idealno mesto za zabavu mališana svih uzrasta. U prelepom prostoru naše igraonice organizujemo proslave rođendana iz snova, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4, Kumodraž
Voždovac, Beograd

Rođendani za tinejdžere mogu biti jako zahtevni za organizaciju. Proslava rođendana starijeg deteta, ili tinejdžera, često predstavlja pravu glavobolju za roditelje. Oni se sa nostalgijom prisećaju vremena kada je bila dovoljna neobična torta, more slatkiša, sokića i bombona, igračaka, balona i naravno, veselih drugara i poklona, pa je slavljenik bio srećan i zadovoljan.

Ipak, sve se menja kako vaše dete raste, jer su njegove potrebe drugačije. Ako u kući imate tinejdžera, onda znate da je on prerastao dečije igraonice, ali isto tako ne želi ni da slavi rođendan kod svoje kuće. Na kraju, priznajte sebi – to ne želite ni vi, jer osim što morate da snosite sav posao oko pripreme hrane i dekorisanja prostora, posle zabave vam ostaje brdo tanjira, čaša, probušenih balona i svakakvog drugog nereda koji je potrebno srediti...

Proslava rođendana za tinejdžere

Ako pogledamo kako razmišlja vaše dete videćemo da i ono želi da se zabavi na zanimljivijem mestu, u prostoru koji nalikuje klubu, na primer. Tinejdžeri žele da izgledaju kao da su stariji, pa u skladu s tim imaju potrebu da rođendanska žurka bude originalna, drugačija, jednostavno – događaj o kome će se dugo pričati u društvu, u školi...  

Svakako ćete i vi biti srećniji ako udovoljite vašem odraslom mališanu, a i sebi ćete olakšati, jer nećete morati da prionete na ogroman posao. U tom smislu, postoje moderni i pristupačni prostori koji nude zanimljive sadržaje i mogućnosti.

Potrebno je imati na umu da deci koja ulaze u pubertet veoma imponuje da svoj rođendan proslave u klupskoj atmosferi, jer se na taj način osećaju starije i ozbiljnije u odnosu na ostale vršnjake.

Rođendani za tinejdžere iskustva

Posebni klubovi ili diskoteke koji se bave organizovanjem rođendana za tinejdžere, nude sadržaje koji su primereni deci tog uzrasta i to u namenski opremljenim prostorima na atraktivnim lokacijama.

Prostori mogu biti veličine i od 500 metara kvadratnih, u okviru kojih se nalaze: kafić-diskoteka sa velikim video bimom, pa mogu biti organizovane karaoke ili DJ žurke; bilijar sala, namenjena starijim dečacima i devojčicama koji vole ovu vrstu zabave; PC room; u okviru prostora može postojati teren za stoni tenis, stoni fudbal, air hockey, streeet basket, PS3, X-BOX (na video bimu) i još mnogo toga...

Kao što vidimo, zahvaljujući celokupnoj ponudi, dobar provod je sasvim zagarantovan, a o rođendanu će se još dugo pričati. Diskoteka je prilagođena deci uzrasta od deset do šesnaest godina.

Ako vas zanima koliko je trajanje jedne žurke, radnim danima možete računati na tri sata. Na raspolaganju vam stoje all-inclusive paketi, a trebalo bi znati da je neophodno rezervisati termine na vreme. U tom smislu, uplaćuje se kapara koja je obično pedeset posto od zakupa prostora.

Nakon toga ćete dobiti pozivnice u onom broju koji vam je neophodan, a postoji mogućnost da promenite termin u vremenu koje je slobodno.

Rođendani za tinejdžere cene:

Cene rođendana za tinejdžere se kreću od 12000 din. do 30000 dinara, u zavisnosti od toga da li se proslava održava radnim danima ili vikendom, kao i šta je sve uključeno u samu cenu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice i dečije igraonice koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane