Dodaj firmu

Dnevni boravak dece Privatni vrtić IZVRNUTA TORTA

U srcu Novog Beograda, sa direktnim izlazom na prostrani park, privatna predškolska ustanova IZVRNUTA TORTA (vrtić + jaslice) nudi idealne uslove za kreativno, zdravo i bezbedno odrastanje dece. U okviru vaspitno obrazovnog programa koji primenjujemo u vrtiću, oslanjamo se i na NTC sistem učenja koji kroz istraživanje i igru, podstiče razvoj kreativnosti i funkcionalnog znanja dece.
Pročitaj više

Milutina Milankovića 110
Novi Beograd, Beograd

Bubamarac školarac produženi boravak

Bubamarac školarac je produženi boravak na Bežanijskoj Kosi u blizini škola O.Š “Borislav Pekić” i “Dragan Lukić”. Kvalitetan rad sa decom podrška pri učenju i obavljanju školskih zadataka, radionice, izleti.
Pročitaj više

Trajka Rajkovića 5
Novi Beograd, Beograd

Dnevni boravak dece Predškolska ustanova RSD Bajka

Dečiji vrtić na Novom Beogradu na dve lokacije Đorđa Stanojevića 14 ( Belgrade Office Park ) i Milutina Milankovića 1ž ( poslovna zgrada Navigator ). Težimo da u našim vrtićima pružimo ono što je najbolje za Vaše dete. Predškolska ustanova RSD Bajka na Novom Beogradu, drugari dođite da se držimo.
Pročitaj više

Đorđa Stanojevića 14, Milutina Milankovića 1ž
Novi Beograd, Beograd

Privatna predškolska ustanova "Naša druga kućica"

Shvatajući igru kao vodeću aktivnost u razvoju deteta, naš svakodnevni program je koncipiran tako da omogućava deci da razvijaju svoju stvaralačku sposobnost, pokazuju intuiciju i proširuju svoja iskustva. Naš program rada uvažava i podstiče celokupan razvoj deteta i njegovih individualnih potencijala.
Pročitaj više

Antifašističke Borbe 23ž, lok.br.13
Novi Beograd, Beograd

Dnevni boravak dece Dečija kuća Bubamarica

Mi smo dečija kuća „Bubamarica“. U našoj kući svako dete ima prostor za lični razvoj, u skladu sa sopstvenim sposobnostima, potrebama i interesovanjima. „Bubamarica“ je mesto gde dete uči da razume sebe, druge, i svet koji ga okružuje.
Pročitaj više

Trajka Rajkovića 4
Novi Beograd, Beograd

Privatni vrtic Žan Žak

Rastemo u okolini Sava Centra, u Bulevaru Zorana Đinđića 6a, na prvom spratu u stanu od 140 m2, koji smo pažljivo opremali po brojnim dečjim predlozima, brinući o bezbednosti, estetici i prijatnoj atmosferi.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 6a
Novi Beograd, Beograd

Predškolska ustanova Loptica

Dr. Ivana RIbara 146, Milana Vujaklije 10 Bežanijska Kosa (iza Maxi-ja)
Novi Beograd, Beograd

Dnevni boravak dece Privatni vrtić Kuća Mašte

Privatni vrtić Kuća Mašte nalazi se u naselju Bežanijska kosa u opštini Novi Beograd u tri kuće sa prelepim dvorištem za igru
Pročitaj više

Generala Mihajla Nedeljkovića 153
Novi Beograd, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane