Dodaj firmu

Kids Academy dnevni boravak dece

Potpuno jedinstveno mesto Kids Academy istovremeno predstavlja vrtić, day care, rođendaonicu i didaktički edukativni centar. Nalazimo se u ulici Stevana Mokranjca 29 i sa ponosom predstavljamo sve ono što naš centar čini zaista posebnim mestom za decu.
Pročitaj više

Stevana Mokranjca 29
Novi Sad

Dnevni boravak dece Amplituda

Proslavite rođendan o kojem će zaista da se priča, na jedinstven i originalan način, jer dobra zabava je zagarantovana svima koji se odluče da svoj ili rođendan svog deteta provedu u trambolina centru Amplituda.
Pročitaj više

Primorska 3
Novi Sad

Dnevni boravak dece Igraonica Amplituda

Fantastična i jedinstvena zabava namenjena svim uzrastima, ali kojoj se deca najviše raduju, dostupna Vam je u Novom Sadu u Trambolina centru Amplituda.
Pročitaj više

Primorska 3
Novi Sad

Kids Club 021

Igraonica i rođendaonica za vaše i naše najmlađe od 1 do 11 godina.
Pročitaj više

Branka Bajića 9ž
Novi Sad

Vrtić Delfin

U centru Novog Sada ljubazno smo otvorili vrata akreditovanog i licenciranog privatnog vrtića “Delfin”.
Pročitaj više

Petra Drapšina 40
Novi Sad

Zabavni Park Starli Dečija Igraonica

Zabavni park Starli postoji od 2009. godine na Novom naselju u Novom Sadu i čini ga tim posvećenih ljudi - pedagoga i vaspitača.
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Stepe 56
Novi Sad

Edukativni centar Školarko

Edukativni centar Školarko je najbolji drug mališana predškolskog i školskog uzrasta koji im pomaže u učenju, ali i značajan oslonac roditeljima u vaspitanju dece. Kroz razne edukativne i zabavne aktivnosti doprinosi se potpunom intelektualnom razvoju dece.
Pročitaj više

Bulevar Cara Lazara 41
Novi Sad

Produženi boravak Mali Genijalac

Ukoliko želite da Vaše dete stekne nova znanja i iskustva, uči i druži se sa vršnjacima, Mali Genijalac je prava adresa za sve učenike od I do IV razreda. Ono po čemu se naš boravak izdvaja jeste PROSTOR BEZ INTERNETA I MOBILNIH TELEFONA.
Pročitaj više

Futoška 74
Novi Sad

Produženi boravak Odrastalište

Produženi boravak Odrastalište nudi idealne uslove za čuvanje i srećno odrastanje dece školskog uzrasta u Novom Sadu. Pored rešavanja domaćih zadataka pod nadzorom visokostručnih profesora, deca su uključena u različite kreativne, sportske i zabavne aktivnosti.
Pročitaj više

Kisačka 47
Novi Sad

Edukativni centar LogikoNS

Edukativni centar LogikoNS je kuća u kojoj se logički uči, igra i brine o deci uzrasta od 7 do 11 godina. U prijatnom ambijentu realizuju se kreativne radionice, časovi engleskog jezika i popularne STEM radionice od strane stručnjaka sa dugogodišnjim iskustvom.
Pročitaj više

Sestara Ninković 2a
Novi Sad

Predškolska ustanova Dream Land

Privatna predškolska ustanova DreamLand nalazi se u Novom Sadu i licencirana je od strane Ministarstva prosvete. Naš jedinstveni program zasnovan je na konceptu bilingvalnog učenja, tj. nastava se odvija na srpskom i engleskom jeziku paralelno.
Pročitaj više

Marka Miljanova 8, Karađorđeva 14
Novi Sad

Iskra Znanja edukativni centar

Znanje jeste moć i to moć koja im omogućava napredak, mnogo samopouzdanja i siguran uspeh! Porazgovarajte sa svojom decom i javite nam se što pre. Mi smo edukativni centar „Iskra znanja“ i kod nas osmaci mogu pohađati pripremnu nastavu za polaganje male mature iz svih sedam predmeta (srpski jezik, matematika, istorija, geografija, fizika, biologija i hemija).
Pročitaj više

Bulevar Evrope 13
Novi Sad

Dečija luka Dnevni boravak

Osnovni program Dečije luke namenjen je prvenstveno sadašnjim i budućim školarcima uzrasta od 1. do 4. razreda, kako bismo im omogućili lakše savladavanje gradiva, pomoć pri izradi domaćih zadataka, ali i kvalitetno provedeno vreme sa vršnjacima, uz stručan nadzor.
Pročitaj više

Janka Čmelika 5
Novi Sad
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane