Dodaj firmu

Kreativna radionica - Klinac

Novootvorena igraonica u Borči za svakodnevno igranje i zabavu mališana.
Pročitaj više

Kosovska 10
Borča, Beograd

Odgajanje sa muzikom - Kreativna radionica

Muzički program i radionice za bebe i decu do 6 godina. Kreativni stimulativni časovi i upoznavanje sa muzikom na Vračaru.
Pročitaj više

Petrogradska 15
Vračar, Beograd

Kreativna radionica Al Vicolo Kids

Novootvorena igraonica u Borči namenjena deci svih uzrasta a posebno starijoj deci od 7 do 14 godina.
Pročitaj više

1.Maja 38
Borča, Beograd

Kreativna radionica Robbo Club Srbija

Osnove robotike, projektovanje i štampanje 3D modela, program za decu od 5-15 godina na Vračaru.
Pročitaj više

Nebojšina 49a
Vračar, Beograd

Mind Up Edukativni Centar kreativna radionica

Kroz radionice u edukativnom centru u Rakovici koje su namenjene deci i mladima, naučićemo kako da kd njih razvijemo sve njihove intelektualne i socijalne potencijale.
Pročitaj više

Oplenačka 33d
Rakovica, Beograd

Fibula edukativni centar kreativna radionica

Edukativni centar za decu i mlade gde razvijaju umeće grafomotorike, aritmetike, pažnje, koncentracije, socijalizacije i mnogo drugih veština na Vračaru.
Pročitaj više

Sazonova 2
Vračar, Beograd

Kids Club igraonica i kreativna radionica

Više od igraonice u Vašem omilnenom delu Beogradu na vodi. Rođendani, čuvanje dece, produženi boravak, hotel za decu.
Pročitaj više

Hercegovacka 23
Savski venac, Beograd

Stvaralica produženi boravak i kreativna radionica

Produženi boravak na Ceraku, sa brojnim radionicama, za decu od 1 do 4. razreda.
Pročitaj više

Lipa 8
Čukarica, Beograd

Kreativna radionica Sol Ray

Edukativne dečije radionice na Novom beogradu, zasnovane na modelu Design Thinking-a odnosno pronalaženje životnih kreativnih rešenja kroz introspekciju i rad sa decom
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10a, lok 8 (VP), YUBC
Novi Beograd, Beograd

Kreativna radionica Kefalo Centar za edukaciju

Kefalo Centar edukativni centar nalazi se na Paliluli. U osnovi edukativni centar funkcioniše kao produženi boravak uz mogućnost pohađanja i savlađivanja korisnih tehnika učenja i pamćenja, kao što su mape uma, brzo čitanje, logopedske vežbe, kreativne radionice.
Pročitaj više

Miroslava Radojčića 1
Palilula, Beograd

Kreativna radionica Laru Edukativni centar

Laru edukativni centar nalazi se u Zemunu. Laru edukativni centar pruža puno opcija za decu školskog i predškolskog uzrasta kao podrška njihovom obrazovanju kroz online i klasični dečiji boravak, kreativne i obrazovne radionice.
Pročitaj više

Dositejeva 14
Zemun, Beograd

Dečiji kreativni hub KidHub

KidHub je kreativni dečiji centar za decu od 7 do 16 godina, nalazi se u srcu Beograda i pruža deci kvalitetnu edukaciju kroz različite inovativne IT kurseve, kurseve robotike, elektronike i kreiranja video igara. U skladu sa novonastalom situacijom pojedini kursevi kao što su Scratch i Python održavaju se online radi veće bezbednosti Vaše dece.
Pročitaj više

Trenutno onlajn nastava
Stari grad, Beograd

Kreativna radionica Kamerton - studio za muzičke umetnosti

Kamerton studio za muzičke umetnosti sadana još jednoj lokaciji u Rakovici. Ukoliko Vaše dete voli da svira, peva i igra, dođite da se upoznamo sa muzikom i da naučimo da sviramo osnovne muzičke instrumente.
Pročitaj više

Hasanaginice 17a
Rakovica, Beograd

Teatar produženi boravak

Ukoliko ste mama ili tata sa previše obaveza tokom dana, a želite da o Vašem detetu brinu oni koji će ih voleti kao Vi i brinuti o njemu sa mnogo stručnosti, strpljenja i ljubavi dođite kod nas.
Pročitaj više

Svetozara Markovića 45
Vračar, Beograd

Kreativna Radionica Vijuganje

Ukoliko želite da Vaše dete kreativno provodi svoje slobodno vreme, razvija maštu i logičko mišljenje, kreativna radionica Vijuganje je pravi izbor. Kroz igru i različite sadržaje deca predškolskog i školskog uzrasta imaju priliku da steknu nova i praktična znanja.
Pročitaj više

Vespučijeva 22
Novi Beograd, Beograd

Kreativna radionica Crtuljko

Ukoliko primećujete da Vaše dete ima talenat za crtanje i slikanje, škola CRTULJKO je prava adresa za decu predškolskog i školskog uzrasta. Naša škola postoji 11 godina, a časove drži akademska slikarka Mina Todosijević.
Pročitaj više

Ulofa Palmea 4b (Mirijevo), Čelopečka 5
Zvezdara, Beograd

Radionice na engleskom Quite A Sqool

Radionice na engleskom u Studiju za edukaciju QUITE A SQOOL zapravo koriste engleski jezik kao medijum za sveobuhvatan rad s decom uz multidisciplinarni pristup
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10a, VP lok 9
Novi Beograd, Beograd

Simpsons - Kreativna radionica

Igraonica u Borči za decu svih uzrasta. Igraonica ima odvojeni deo za roditelje, kafić i otvorena je za igranje celog dana.
Pročitaj više

Bratstva i jedinstva 64
Borča, Beograd

Holi Kids kreativne radionice za decu

Kreativne radionice za decu i roditelje prilagođene kreativnom kapacitetu i uzrastu u Starom Gradu.
Pročitaj više

Kneginje Ljubice 12
Stari grad, Beograd

MOJ DNEVNIK Dnevni boravak dece

Dnevni boravak dece MOJ DNEVNIK organizuje brojne aktivnosti i edukativne tematske radionice namenjene deci osnovnoškolskog uzrasta. Uz pomoć učitelja sa iskustvom, deca uče i rade domaće zadatke, igraju se i druže sa vršnjacima.
Pročitaj više

Prelivačka 2a
Borča, Beograd

Kreativnost je jedna od najlepših osobina i zbog toga bi je trebalo razvijati od najranijeg detinjstva, a u tome pomaze kreativna radionica. Mališani su sami po sebi već maštoviti, i svedoci smo toga da kreativnost prvo ispoljavaju kroz pevanje i crtanje, i to mnogo ranije no što napišu slovo A, na primer.

Mašta može svašta, a da je to i zaista istina, uverićete se ako svoje dete upišete u neku od kreativnih radionica gde se razvijaju i komunikativne i socijalne veštine najmlađih.

Kreativna radionica za decu

To su mesta koja će vrlo brzo postati omiljena klincima i klincezama, jer će osećati pravu kućnu atmosferu i da su deo jedne velike porodice. Ono što će im naročito biti interesantno jeste što će biti u mogućnosti da se igraju lutkicama i ostalim igračkama koje su napravili potpuno sami, svojim rukama.

Ono što odlikuje svaku kreativnu radionicu je puno smeha, zabave, crtanja, pevanja, kao i igranje tradicionalnih dečijih igrica...- i to je naravno, samo deo celokupnog sadržaja!

Kreativne radionice

Ukoliko upišete dete u kreativnu radionicu, ono će postati pravi mali istraživač prirode i sveta koji ga okružuju, vođeno rukom stručnih vaspitača, koji pružaju mališanima puno ljubavi i podstiču njihovu radoznalost za novim saznanjima.

Kreativne radionice imaju svoj program, koji može da se izvodi svakoga dana i to u trajanju od deset časova. Naravno, to se odnosi na decu predškolskog uzrasta, tako da ovakvi programi u celosti zadovoljavaju interesovanja i potrebe mališana.

Kreativne radionice za decu

Svakom detetu je potrebno da se razvija najpre fizički, a potom i intelektualno i socio-emotivno. S obzirom na to da najmlađi učestvuju u mnoštvu aktivnosti i u stalnom su kontaktu sa vršnjacima i vaspitačima, oni konstantno razvijaju veštinu kominikacije, samopouzdanje, kao i svoju kreativnost.

Boravkom svakoga dana u kreativnoj radionici, dete širi svoja znanja o životu, drugima i o sebi.

Šta može moje dete da nauči u kreativnoj radionici?

U dosadašnjem tekstu smo već naveli mnoge prednosti kreativnih radionica, ali to je tek početak. Naime, psiholozi će reći da je za dete najvažnije da razvije svest o samom sebi kao i samopoštovanje. To bi značilo da će najmlađi postati svesni svojih kvaliteta i vrednosti, ali će isto tako naučiti da budu deo grupe i da poštuju i vrednuju tuđ trud i rad,   i rezultate istog.

Takođe, jako je važno da deca mogu da izraze ono što osećaju ili misle. To se postiže kroz razgovore, razne praktične primere i aktivnosti. Shvatiće da postoje deca drugačija od njih i biće sposobni da te razlike prihvate.

Akcenat se stavlja na vaspitanje i obrazovanje mališana, pa u tom smislu se naročita pažnja posvećuje fizičkom, likovnom i muzičkom vaspitanju, razvoju govora i učenju prvih i početnih pojmova iz matematike; deca se uče da upoznaju okolinu; takođe, učenje stranog jezika je vrlo bitno, pa se kroz svakodnevni rad pažnja obraća i na taj segment.  

Koje su prednosti kreativnih radionica?

Prednosti kreativnih radionica ima zaista mnogo, jer zamislite da dete to isto vreme provodi kod svoje kuće, bez vršanjaka, dok ga čuvaju baka ili deka? Ovom konstatacijom ne želimo ni u kom slučaju da umanjimo značaj „baka i deka servisa“, već da naglasimo značaj kreativnih radionica, odnosno njihovih programa i stručnih lica koja rade sa najmlađima.

Dete pre svega razvija svoj govor, što je odlična osnova za ceo budući život. Osim dobrih govornih veština, dete će naučiti osnove čitanja i pisanja. Kod govora se posebna pažnja obraća na dikciju, jer nije isto da li govorimo razgovetno i jasno, ili „sebi u bradu“.

U tom smislu deca uče brzalice, brojalice, ponavljanje i prepričavanje pesama, čime se obogaćuje vokabular.

Interesantno je i da deca vole da glume, pa se tako organizuju raznorazne mini-predstave u kojima deca iskazuju koliko su kreativna i sjajno se zabavljaju.

Gde je govor, čitanje i pisanje, tu je odmah i matematika. Kreativne radionice pomažu deci da razmišljaju na matematički način, pri čemu je potrebno da znaju da pokažu predmete i odrede njihov oblik, na primer – lopta, kocka, kupa... Takođe, bitna je i pozicija tih predmeta – gore, dole, levo, desno, kao i njihov broj.

Koji su programi kreativnih radionica?

Pored svega navedenog u dosadašnjem tekstu, deca uče i o društvu i prirodi koja ih okružuje. Ovi mali istraživači života, spoznaju svet oko sebe kroz pesmice i priče o životinjskom carstvu, o prirodnim pojavama, ali i o novim tehnologijama, za šta su posebno zainteresovani, kao i o saobraćaju i slično.

Spomenimo i strane jezike, za koje su deca naročito prijemčiva, i poznato je da ih mnogo lakše i brže usvajaju nego odrasli ljudi. Često se kaže da mališani strani jezik ne uče, već upijaju reči, fraze, gramatiku...

Najčešće je u kreativnim radionicama zastupljen engleski, uz francuski ili nemački jezik, gde se nastava izvodi grupno ili individualno, što sve predstavlja deo aktivnosti koje se obavljaju svakoga dana.

Muzičko vaspitanje u kreativnim radionicama

Muzika je jedna od najkreativnijih stvari na svetu, tako da predstavlja veoma bitan segment u životu svakog mališana. Uz pesme, tu je i pokret, odnosno igra, pa će uz pomoć vaspitača uspeti da nauče da pevaju uz pokret, kao i uz pratnju različitih instrumenata, ali i da savladaju tehnike pravilnog pevanja.

Likovno vaspitanje u kreativnim radionicama

Deca obožavaju da crtaju, i to je jedan od najboljih načina da opišu o čemu trenutno razmišljaju i kakvog su raspoloženja. Posebno im je zanimljivo da upotrebljavaju kolaž papir, da prave različite oblike i figurice od plastelina, a tu su naravno i obavezni flomasteri, drvene bojice, krede...

Deca se ovako uče i estetskom procenjivanju, što znači da će naučiti da ocene koliko je nešto lepo ili kako da učine svoj crtež ili oblik još kreativnijim i zanimljivijim.

Za koji uzrast je najpreporučljivije poslati dete u kreativnu radionicu?

Deca svoju kreativnost pokazuju već od treće godine života ili i ranije, i to najpre kroz pevanje, a potom i crtanje i na još mnogo načina. Porodicu kreativne radionice najčešće čine deca predškolskog uzrasta, a takođe i deca do četrnaest godina mogu pohađati umetničke kreativne radionice.

Da bi vaše dete razvijalo svoju ličnost, inteligenciju i emocije, kao i kreativnost na najbolji mogući način, naš savet je da iskoristite usluge kreativnih radionica, u kojima nikada nije dosadno, već je uvek zabavno i inspirativno, jer one predstavljaju nepresušan izvor novih saznanja o životu.

Kreativna radionica – cena:

Koliko ćete platiti za boravak deteta u kreativnoj radionici, zavisi od broja termina – na mesečnom nivou, to može biti 20 termina i tada je cena u proseku oko 9500 dinara, odnosno dnevno – 1 termin – od 500-600 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kreativne radionice koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane