Dodaj firmu

Sportski rodjendani Pobednik

Neka Vaš mališan uživa u jedinstvenoj proslavi rođendana, uz aktivnu igru i druženje sa drugarima. Kroz pažljivo osmišljene programe, sportski rođendani Pobednik pružaju zagarantovanu zabavu za sve mališane bez obzira na uzrast, ali i njihove...
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 14, Sajam Hala 4
Savski venac, Beograd

Play escape room

Escape Room Play je novo zabavno mesto za sve koji su stariji od 12 godina. Escape Room Play nalazi se u Borči i nudi nekoliko opcija za nezaboravnu avanturu.
Pročitaj više

Bratstva i jedinstva 2g
Borča, Beograd

Laser War Beograd

LaserWar je mnogo naprednija verzija Laser taga. Potpuno bezbolna igra sa originalnim replikama oružja, koju možete igrati na bilo kom mestu. Nalazimo se u Beogradu
Pročitaj više


Beograd

Predator laser tag

Predator Laser tag nalazi se u beogradskom naselju Mirijevo. U pitanju je nova i veoma dinamična igra koja podiže adrenalin. Laser tag je namenjen kako deci, tako i odraslima, uz mnošto fantastičnih vizuelnih efekata, mnogo akcije i dobre ...
Pročitaj više

Koste Nađa 12d, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Laser Tag dečiji rođendani

Laser tag je odličan izbor za proslavu dečijeg rođendana. Nalazimo se na Novom Beogradu i imamo najbolji prostor za organizaciju laser tag igre kao i Airsoft poligona.
Pročitaj više

Nehruova 51a
Novi Beograd, Beograd

Fudbalski Sportski rodjendani SC Gladijator

Priredite Vašem mališanu nezaboravnu proslavu rođendana koja će potpuno razdrmati sve njegove drugare. Fudbalski sportski rođendani namenjeni su dečacima i devojčicama uzrasta do 12 godina, a organizuju se u balonu sportskog centra Gladijato...
Pročitaj više

Oslobođenja bb
Rakovica, Beograd

Dečija Rodjendaonica Vijuganje

Kreativna radionica Vijuganje je pažljivo osmišljen projekat sa ciljem da zadovolji radoznalost dece predškolskog i školskog uzrasta. Kod nas sva deca imaju priliku da samostalno istražuju, otkrivaju, zapitkuju i na taj način dođu do odgovor...
Pročitaj više

Vespučijeva 22
Novi Beograd, Beograd

Dečija Igraonica Vijuganje

Kreativna radionica Vijuganje okuplja decu predškolskog i školskog uzrasta koji žele da kreativno provedu svoje slobodno vreme. Kombinacijom raznovrsnih sadržaja, naša radionica ima za cilj da probudi maštu, unapredi veštine i sposobnosti sv...
Pročitaj više

Vespučijeva 22
Novi Beograd, Beograd

Sportski rođendani Novi Beograd

Proslava sportskih rođendana na Novom Beogradu. Animatori, profesionalni sportisti, zabavna i aktivna proslava rođendana.
Pročitaj više

Goce Delčeva 38
Novi Beograd, Beograd

Arena Fun Factory dečija igraonica

Priredite Vašem mališanu najzabavniju proslavu rođendana u gradu, izaberite dečiju igraonicu Arena Fun Factory. U našoj maloj fabrici zabave očekuju Vas brojni sportski i zabavni sadržaji za aktivnu, sportsku proslavu rođendana, koja će oduš...
Pročitaj više

Stefana Prvovenčanog 28
Voždovac, Beograd

Gimnastički klub Pobednik - Braće Jerković

Posvetite se rastu i razvoju Vaših mališana na vreme, opredelite se za sport. Gimnastika je jedan od bazičnih sportova preporučljiva i potrebna za pravilan razvoj dece. Jedna od lokacija kluba Pobednik je na Voždovcu u naselju Braće Jerkovi...
Pročitaj više

Meštrovićeva 19, (Oš Djuro Daničić)
Voždovac, Beograd

Gimnastički klub Pobednik Zvezdara

Vezbanjem sportske gimnastike u Gimnastickom klubu Pobednik Mirijevo, učiniće da deca od najranijeg doba nauče da koriste svoju snagu, steknu spretnost i fleksibilnost organizma, koja im je potrebna za adekvatan razvoj tela.
Pročitaj više

Šejkina 21а, VII Beogradska gimnazija
Zvezdara, Beograd

Sportski rođendani su postali pravi hit, novina koja je veoma lako našla svoje pristalice. To nije klasična proslava, već način da vaše dete na zdrav i kreativan način, uz aktivno druženje, takmičenje i igru, obeleži svoj veliki dan.

Na primer, sportski rođendani mogu biti organizovani u košarkaškom balonu, koji može biti odvojen prozorima od kafića, i na taj način roditelji uživaju u posluženju, pri čemu sve vreme imaju uvid u ludu zabavu koja je organizovana za njihovu decu.

Šta obuhvata proslava sportskog rođendana?

Možda vas je zaintrigirala ovakva ideja proslave, jer imate dete koje je u uzrastu osnovne škole i koje poseduje timski i takmičarski duh. Kada odaberete ovu vrstu zabave, u uslugu će biti uključeno korišćenje spoljašnjeg i unutrašnjeg prostora objekta, upotreba sportskih rekvizita uz poseban zabavno rekreativni program, pri čemu se sportske rekreativne dečije igre odvijaju uz nadzor rekreatora – animatora. 

Svakako, pošto je ovo svojevrsno takmičenje, za učesnike su obezbeđene adekvatne nagrade. 

Roditelji često žele da ni o čemu ne razmišljaju, već da celokupnu organizaciju prepuste profesionalnom timu, što bi značilo korišćenje kompletne usluge. U tome i jeste smisao proslave rođendana – vaša deca i vi treba da uživate i da se zabavite, a neko drugi da se pobrine za sve.  

To bi značilo da vi imate samo jednu obavezu, a to je da pozovete goste. Sve ostalo je na organizatorima, oni će pribaviti piće, hranu, animatore i uslugu. Pri tome čak ne morate razmišljati ni o kupovini pozivnica, jer ćete i njih odabrati iz bogate ponude. 

Sportski rođendani – iskustva

Rođendan može trajati dva sata, uz prisustvo dva trenera. Pri tome, ovakva vrsta proslave pruža deci razvijanje kolektivizma, jačanje sportskog i takmičarskog duha, i usmerava decu na kvalitetno i lepo navijanje. Sve se to odvija uz lepo osmišljene i umerene fizičke aktivnosti, dok je smisao u tome da slavljenik i svi gosti budu aktivni učesnici u proslavi rođendana, i da se lepo zabave kroz sportske igre. 

Da biste bili sigurni da će sve proteći u najboljem redu, potrebno je da znate da su za održavanje rođendana zaduženi licencirani treneri koji imaju dugogodišnje iskustvo u radu sa decom, kao i pri organizovanju sportskih manifestacija i takmičenja. 

Teme sportskih rođendana

Možda imate dečaka ili devojčicu koji vole tenis, odbojku, košarku ili fudbal? To bi značilo da temu sportskog rođendana bira vaše dete, a to da li će sama zabava i takmičenje biti na otvorenom ili u zatvorenom prostoru, najpre zavisi od vremenskih prilika. Kada je topliji period u godini, za roditelje je obezbeđena letnja bašta, tako da mogu aktivno pratiti učešće svoje dece u sportskim igrama i zabavi. 

Poznato je da fizičke aktivnosti, kada su pravilno osmišljene, stvaraju osećaj zadovoljstva, razonode i opuštanja, što je veoma važno za zdravo odrastanje dece. Da biste svoje dete obradovali na način na koji svakako ne očekuje, rezervišite proslavu sportskog rođendana, što sve možete učiniti lično ili putem telefona. 

Sportski rođendani – cena:

U ponudi se nalaze različiti paketi, čija cena varira od broja dece u grupi, kao i od toga da li se sportski rođendan organizuje radnim danom ili vikendom. Tako se cena kreće od 400 do 500 dinara po detetu, ili od 40 do 50 evra, što zavisi od toga da li u grupi ima manje ili više od 20-oro dece. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane