Dodaj firmu

Mali Čičak igraonica

Neka i mašta Vaše dece postane stvarnost u veselom ambijentu dečije igraonice Mali Čičak u Učiteljskom naselju. Veliki broj sadržaja za decu različitog uzrasta, kao i moderan kutak za roditelje, učiniće Vaš boravak u igraonici prijatnim i zabavnim.
Pročitaj više

Dragutina Milutinovića 1
Zvezdara, Beograd

Dečija igraonica i diskoteka MI-MI LAND

Ako ste u Železniku, Žarkovu ili Belim vodama, novootvorena dečija igraonica MI-MI LAND je pravi izbor za igru, ali i organizaciju svih vrsta proslava. U maštovito uređenom prostoru mališanima svih uzrasta na raspolaganju su brojni sadržaji za zabavu.
Pročitaj više

Vodovodska 175e, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Diskoteka za decu Scooby doo

Diskoteka Scooby Doo organizuje proslave rođendana za decu tinejdžerskog uzrasta u pravoj disco atmosferi. Profesionalno ozvučenje i rasveta, dim mašina, karaoke, XBOX sa preko 70 igrica, laseri, učiniće nezaboravnom proslavu rođendana Vašeg deteta.
Pročitaj više

Smederevski put 23d, između Matijevića i Sunca, Mali Mokri Lug
Zvezdara, Beograd

Srećica igraonica i diskoteka za rođendane

Novootvorena igraonica na Novom Beogradu kod starog Merkatora, koja se prostire na čak 400 m2, sa zabavnim sadržajem za decu i odvojenim delom za roditelje.
Pročitaj više

Palmira Toljatija 5
Novi Beograd, Beograd

Dečija igraonica Lucky Star

Dečija igraonica i rođendaonica Lucky Star nalazi se na Voždovcu i predstavlja idealno mesto za zabavu mališana svih uzrasta. U prelepom prostoru naše igraonice organizujemo proslave rođendana iz snova, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4, Kumodraž
Voždovac, Beograd

Diskoteka za rođendane JUHU

Igronica Juhu je jedna od najekskluzivnijih u gradu. Nalazi se na odličnoj lokaciji pored Novog Merkatora sa obezbeđenim parkingom za vozila. Deca koja su boravila u njoj imaju jako lepe uspomene i sećanja.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 94 (blok 30, kod Novog Merkatora)
Novi Beograd, Beograd

Diskoteka za rođendane je verovatno najbolji izbor pri organizaciji rodjendana. Ako vaš mališan, sutradan u školi bude rekao drugarima – Slavio sam rođendan u diskoteci! – osećaće se da je veliki, odrastao, drugačiji i originalan u odnosu na svoje vršnjake.

Sasvim mala deca slave rođendan kod svoje kuće ili u dečijim igraonicama, ali u nekom trenutku se oseti potreba da se pređe na nešto drugo, u skladu sa uzrastom mališana. Pravo rešenje su diskoteke koje organizuju proslave rođendana.

Proslava rođendana u diskoteci

Deca od deset do šesnaest godina, na primer, još nisu dovoljno zrela za večernje izlaske, a sa pravom smatraju da nisu više mali da bi se igrali raznih igara u klasičnim igraonicama. Roditeljima je posebno važno da znaju, da deca na zabavi nisu prepuštena samima sebi, već se nalaze pod budnim okom animatora.

Za sve to vreme, dok zabava traje, roditelji su prisutni, ali odvojeni u zasebnoj prostoriji, što im svakako odgovara, jer udaljeni od dečije buke, muzike i graje, mogu na miru da popiju kafu ili piće i da porazgovaraju, za šta verovatno inače nemaju vremena.

Naravno, rođendan podrazumeva posebnu tortu, ali i sokove, picu, sendviče i sve ostalo što deca u tom uzrastu vole. Ako se odlučite za paket koji sve uključuje, ili all inclusive, tada možete da računate na neograničenu konzumaciju sokova (Coca Cola, Sprite, Fanta, Nestea, đus, prirodni sok jabuke i dr), upotrebu escajga i posuđa, pribora za tortu (viljuškice i tanjirići), kao i salveta.

Ceo događaj uveličaće konobari, šankeri, a po vašoj želji mogu biti angažovani mađioničari, klovnovi i razni programi koje osmišljava animator u dogovoru sa tinejdžerima.

Spomenimo da možete da računate i na usluge profesionalnih fotografa, koji će celu zabavu uslikati i snimiti kamerom, tako da po završetku proslave imate snimljen materijal na CD-u koji će vam u godinama koje dolaze, biti veoma lepa uspomena.

Diskoteka za rođendane iskustva

Ipak, u diskoteku svi idemo da se dobro provedemo, u smislu da slušamo muziku koju volimo i da đuskamo. To je verovatno i najlepši način da se proslavi rođendan jednog deteta u pubertetu. U tom smislu, prostori za ovu namenu su opremljeni posebnim svetlosnim efektima, kao i video bimom, a organizuju se i DJ žurke kao i karaoke, ispunjavanje muzičkih želja...

Ukoliko deca tako žele, moguće je da se održi nadmetanje u pevanju, plesovima i slično, što će sve uveličati doživljaj.

Proslava obično počinje pet minuta ranije, a završava se u dogovoreno vreme. Određeni prostori za proslave nude mogućnost zakupa celokupnog prostora ili pojedinačnih sala. Vreme trajanja proslave je obično od dva i po do tri sata.

Diskoteka za rođendane – cene:

Koliko ćete novca izdvojiti za organizovanje žurke ili rođendanske proslave u diskoteci, zavisi od više faktora – veličina prostora koji se zakupljuje, termin (pre podne, posle podne ili uveče, radni dan ili vikend), broj animatora, kao i koje sve usluge su uključene u program zabave (mađioničar, klovnovi i sl) ...

Potrebno je platiti kaparu u iznosu od pedeset posto od zakupa prostora, čime ste izvršili rezervaciju. Cene se kreću u rasponu od 12000 din. do 30000 dinara.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice i dečije igraonice koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane