Dodaj firmu

Diskoteka za decu Scooby doo

Diskoteka Scooby Doo organizuje proslave rođendana za decu tinejdžerskog uzrasta u pravoj disco atmosferi. Profesionalno ozvučenje i rasveta, dim mašina, karaoke, XBOX sa preko 70 igrica, laseri, učiniće nezaboravnom proslavu rođendana Vašeg deteta.
Pročitaj više

Smederevski put 23d, između Matijevića i Sunca, Mali Mokri Lug
Zvezdara, Beograd

MI-MI Land rođendaonica i diskoteka

Ako ste u Železniku, Žarkovu ili Belim vodama, rođendaonica MI-MI LAND je pravi izbor za igru, ali i organizaciju svih vrsta proslava. U maštovito uređenom prostoru mališanima svih uzrasta na raspolaganju su brojni sadržaji za zabavu.
Pročitaj više

Vodovodska 175e, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Dečija igraonica i diskoteka MI-MI LAND

Ako ste u Železniku, Žarkovu ili Belim vodama, novootvorena dečija igraonica MI-MI LAND je pravi izbor za igru, ali i organizaciju svih vrsta proslava. U maštovito uređenom prostoru mališanima svih uzrasta na raspolaganju su brojni sadržaji za zabavu.
Pročitaj više

Vodovodska 175e, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Diskoteka za tinejdžere JUHU

Igronica Juhu je jedna od najekskluzivnijih u gradu. Nalazi se na odličnoj lokaciji pored Novog Merkatora sa obezbeđenim parkingom za vozila. Deca koja su boravila u njoj imaju jako lepe uspomene i sećanja.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 94 (blok 30, kod Novog Merkatora)
Novi Beograd, Beograd

Dečija igraonica EXTRA DAR - MAR

Igraonica "Extra Dar Mar" nalazi se na Banovom brdu u ulici Nikolaja Gogolja broj 4. Dizajnirana je i uređena u skladu sa potrebama deteta za veselom i bezbrižnom igrom u sigurnom okruženju. Prostor od 250 m2 idealan je za nesmetanu igru velikog broja dece.
Pročitaj više

Nikolaja Gogolja 4
Čukarica, Beograd

Dečija igraonica Lucky Star

Dečija igraonica i rođendaonica Lucky Star nalazi se na Voždovcu i predstavlja idealno mesto za zabavu mališana svih uzrasta. U prelepom prostoru naše igraonice organizujemo proslave rođendana iz snova, po najpovoljnijim cenama.
Pročitaj više

Dušana Jovanovića 4, Kumodraž
Voždovac, Beograd

Sta je to diskoteka za tinejdžere? Kada imate sasvim malo dete, onda je sve veoma jednostavno – nabavićete zanimljivu tortu, recimo u obliku aždaje ili Pepa Praseta, dekorisaćete kuću balonima, obezbedićete brdo bombona, sokića, poklona i uz vesele drugare, slavlje može da počne. Ipak, sve se to menja kada vaše dete odraste i postane tinejdžer.

Ko ima dete u pubertetu, zna da je to veoma osetljiv i nezgodan period, kada budući mladi ljudi žele da se osećaju drugačijim od drugih, da budu stariji i zreliji u odnosu na svoje vršnjake, da budu originalni... Sada dolazi važan datum rođendana vašeg malog-velikog deteta i vi se pitate koji je najbolji način da isti proslavite?

Rođendani u diskoteci za tinejdžere

Razumljivo je da su deca u ovom uzrastu odavno prerasla klasične dečije igraonice, ali takođe je važno uzeti u obzir da nisu zrela za samostalne večernje izlaske. Tada postoje dva rešenja – ili ćete žurku za svog tinejdžera organizovati u kućnoj režiji, ili ćete se odlučiti za neki teen-klub koji nudi sjajan program.

Najpre da vam kažemo, da je i za prvu i za drugu soluciju neophodan novac, pa kada ćete već potrošiti, potrošite na način da možete i vi, kao roditelji, da uživate. Naime, ako pravite žurku u svojoj kući ili stanu, osim što ćete neprestano brinuti da li će se nešto oštetiti, polomiti, razbiti, izgrebati i slično, ostaje vam onaj glavni posao, a to je priprema hrane i dekoracija, a nakon završene lude zabave, sledi pospremanje nereda.

Nama se čini kao sasvim razumno rešenje da se žurka održi u prostoru koji je za to upravo i namenjen, a ako pitate vašeg tinejdžera, sasvim smo sigurni da će se i on složiti.

Diskoteka za tinejdžere – iskustva

Možda do sada niste organizovali rođendan svog deteta na ovaj način, pa vas zanima kako sve to izgleda. Prostori u kojima se organizuju žurke su i do 500 metara kvadratnih, dok sam kafić-diskoteka poseduje video bim. Redovno se organizuju karaoke i DJ žurke, a po želji mogu se uvrstiti u program i nadmetanja u pevanju ili plesovima.

Ovakve diskoteke su namenjene deci od deset do šesnaest godina, a roditelji mogu biti fizički odvojeni u drugoj prostoriji, tako da im ne smeta dečija graja ni buka.

Ceo doživljaj uveličavaju usluge konobara, šankera, animatora, a po želji se mogu pozvati mađioničari ili klovnovi. Događaj će uslikati i snimiti kamerom profesionalni fotograf, pa ćete nakon žurke dobiti snimljeni materijal na CD-u što će svima služiti kao lepa uspomena na lud provod.

Roditelji mogu da biraju all inclusive paket, koji uključuje trajanje rođendana od tri sata, neograničeno piće (Coca Cola, Sprite, Fanta, Nestea, prirodni sok od jabuke, đus...), obezbeđeni su pribor za tortu, posuđe i escajg, salvete. U ovaj paket je moguće uključiti i picu, koju tinejdžeri posebno obožavaju.

Sve što je potrebno, jeste da rezervišete termin na vreme, tako što ćete uplatiti kaparu koja iznosi pedeset posto od cene zakupa prostora. Posle toga, ostaje vam da sačekate taj veliki datum i da uživate sa svojim tinejdžerima!

Diskoteka za tinejdžere – cene:

Cene rođendana za tinejdžere u diskotekama se kreću od 12000 din. do 30000 dinara, u zavisnosti od toga da li se proslava održava radnim danima ili vikendom, u kom terminu, kao i šta je sve uključeno u samu cenu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice i dečije igraonice koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane