O nama - LARU EDUKATIVNI CENTAR

LaRu kulturno edukativni centar osmišljen je tako da bude stalna podrška dečijem obrazovanju, pomoć roditeljima u sve većim obavezama i način kako da vaše dete uspešno prođe kroz školovanje, otkrije i razvije svoje potencijale i talente.

Svedoci smo trenutnog menjanja školskog sistema, roditelji su očajni a deca zbunjena čestim promenama i uskraćena za druženje sa vršnjacima.

LaRu kulturno edukativni centar prati aktuelne događaje i organizovao je pored standardnog dečijeg boravka, koji već godinama uspešno sprovodi i ONLINE DEČIJI BORAVAK.

LaRu kulturno edukativni centar svim školarcima nudi produženi boravak i ONLINE produženi boravak u zavisnosti kako se situacija u vezi sa pandemijom bude odvijala tokom narednih meseci.

PRODUŽENI BORAVAK:

Do sada uspešno smo radili u okviru klasičnog produženog boravka koji deci i roditeljima pruža mnogo više od samog boravka: priliku da ispolje kreativnost i ostvare ne samo školske zadatke i obaveze, već i sve svoje potencijale i talente na kojima radi iskusni tim učitelja, pedagoga, nastavnika, glumaca, umetnika.

Deca imaju mnogo mogućnosti i različitih aktivnosti gde u potpunosti ispunjavaju svoje vreme ne samo kroz domaće zadatke već i kroz radionice uče o svetu i svojoj okolini na maštovit i originalan način.

Klasičan dečiji boravak podrazumeva:

 • Rad sa učiteljem;
 • Konverzacijski engleski;
 • Kreativnu matematiku koja povremeno ustupa mesto časovima informatike i programiranja;
 • Sport sa posebnim osvrtom na prevenciju deformiteta;
 • Asertivnu komunikaciju uz pomoć dečijeg psihologa, sa ciljem rešavanja svih “velikih” problema koji muče naše najmlađe;
 • EKO kutak u saradnji Ecco school međunarodnim projektom, sa ciljem podizanja svesti najmlađih o odgovornom ponašanju o svetu koji nas okružuje, uz dodatne elemente umetnosti i kreativnosti koje koristimo dok planiramo i uređujemo prostor za naš prelepi, šareni, biljni svet;
 • Konsultacije sa logopedom po potrebi;
 • Najbolji ketering u gradu
 • Osiguranje učenika 24/7.

ONLINE PRODUŽENI BORAVAK:

Promene su neizostavni deo obrazovnog sistema i našeg napretka kao civilizacije. Svetska pandemija nametnula je da se obrazovanje, posao ali mnoge druge aktivnosti promene i obavljaju na bezbedniji način.

Online produženi boravak je nešto što smo osmislili sa timom stručnih ljudi u želji da pomognemo deci i roditeljima da što lakše prođu kroz pandemiju i krizu.

ONLINE produženi boravak podrazumeva nastavu u virtuelnoj učinoci, gde samo uz pomoć telefona i interneta vaše dete se jednim klikom teleportuje u klasično školsko okruženje sa pravim nastavnicima i drugarima. Nastava je interaktivna i dete je u stalnoj komunikaciji sa profesorom koji se nalazi učionici i putem aplikacije prati sva predavanja i instrukcije sa table.

U našem boravku nastavnici strogo vode računa da je dete aktivno i usresređeno na čas. Sve je isto kao i u normalnom boravku samo što je vaše dete bezbednije i sigurnije. Učitelji sa vašim detetom prolaze kroz gradivo, zajedno rešavaju domaće zadatke i prpremaju se za sutrašnji dan.

ONLINE boravak namenjen je deci od 7-11 godina. Pored školskih obaveza on se sastoji i od niza kvalitetnih radionica koje se rade po NTC i Montesori metodama:

 • Konverzacijski engleski: podrazumeva učenje funkcionalnog engleskog jezika. Bavimo se načinom na koji dete usvaja jezik i učimo ga da uči. Konverzacijskim engleskim osposobljavamo vaše dete da se sutra snađe u svakoj situaciji kada je potrebno da komunicira na engleskom; na poslu, u stranoj zemlji, na fakultetu.
 • Kreativna matematika: Na kreativan, logički način rešavamo zadatke prilagođene uzrastu deteta. Sa posebno talentovanom decom radimo dodatno i pripremamo ih za najprestižnija takmičenja za decu kao što su Kengur, Misliša I 2x2 rusko takmičenje.
 • Kreativan kutak: Gde kroz razne vrste radionica dete razvija i upoznaje svoje talente, kao što su interaktivne pozorišne predstave,eko radionice, gitara, gluma, klavir, zabavno programiranje.

Interaktivne predstave:

Interaktivne predstave su deo našeg boravka. Organizujemo ih svakog vikenda. Za decu iz našeg boravka one su besplatne i još jedan poklon njima, kao i naš doprinos njihovom odrastanju i kreativnom razvoju.

Pored naše dece iz boravka i sva druga deca su dobrodošla da budu deo naše interaktivne predstave.
Pozivamo sve roditelje da dovedu svoju decu na interaktivnu predstavu jer je ona ponos našeg boravka. Verujemo da ćete biti oduševljeni i da ćete poželeti da i vaš mališan otkrije sve svoje talente i potencijale.

Interaktivne predstave održavaju se vikendom i sastoje se od tri segmenta:

 • Interaktivne predstave, gde su i deca uključena u kreiranje predstave zajedno sa profesionalnim glumcima i balerinama.
 • Radionica kreativne matematike- gde deca logičkim razmišljanjem rešavaju zadatke i uče da ih razumeju.
 • Umetnička radionica- gde kroz slikanje, vajanje, ručni rad upoznajemo svoj kreativni potencijal.

Pripremna nastava

Pored boravka ponosni smo na našu pripremnu nastavu za osnovce za prijemni za srednju školu iz srpskog i matematike, gde ostvarujemo fantastične rezultate!

U zavisnosti od situacije prilagodićemo naćin pripreme kroz klasične ili online časove. Bezbednost je na prvom mestu.

Više o nama pročitajte na našem sajtu, gde možete pratiti sve novosti i mogućnosti koje nudimo!

Radno vreme:

Svakog dana od 7-21h

Iskustva i preporuke posetilaca

22.11.2020 00:22
Neregistrovan korisnik

Za svaku preporuku...

10.09.2020 21:58
Neregistrovan korisnik

Za svaku preporuku.Kvalitetan tim profesora,prijatno okruženje,u samom centru Zemuna.

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Škole Edukativni centar
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Laru Edukativni centar
 • Laru Edukativni centar,
 • Laru Edukativni centar Zemun,
 • Laru Edukativni centar Beograd,
 • Laru Edukativni centar radno vreme