Dodaj firmu

Srećica igraonica i diskoteka za decu

Novootvorena igraonica na Novom Beogradu kod starog Merkatora, koja se prostire na čak 400 m2, sa zabavnim sadržajem za decu i odvojenim delom za roditelje.
Pročitaj više

Palmira Toljatija 5
Novi Beograd, Beograd

Diskoteka za decu Scooby doo

Diskoteka Scooby Doo organizuje proslave rođendana za decu tinejdžerskog uzrasta u pravoj disco atmosferi. Profesionalno ozvučenje i rasveta, dim mašina, karaoke, XBOX sa preko 70 igrica, laseri, učiniće nezaboravnom proslavu rođendana Vašeg...
Pročitaj više

Smederevski put 23d, između Matijevića i Sunca, Mali Mokri Lug
Zvezdara, Beograd

Mali Čičak igraonica

Neka i mašta Vaše dece postane stvarnost u veselom ambijentu dečije igraonice Mali Čičak u Učiteljskom naselju. Veliki broj sadržaja za decu različitog uzrasta, kao i moderan kutak za roditelje, učiniće Vaš boravak u igraonici prijatnim i za...
Pročitaj više

Dragutina Milutinovića 1
Zvezdara, Beograd

MI-MI Land rođendaonica i diskoteka

Ako ste u Železniku, Žarkovu ili Belim vodama, rođendaonica MI-MI LAND je pravi izbor za igru, ali i organizaciju svih vrsta proslava. U maštovito uređenom prostoru mališanima svih uzrasta na raspolaganju su brojni sadržaji za zabavu.
Pročitaj više

Vodovodska 175e, Žarkovo
Čukarica, Beograd

Dečija igraonica ZEMKIDS

Dečija igraonica ZEMKIDS Vašoj dečici nudi igraonicu za igru, druženje, kao i za proslave rođendana i raznih drugih dečijih radosti.
Pročitaj više

Senski trg 5, (preko puta NIS pumpe)
Zemun, Beograd

Diskoteka za decu JUHU

Igronica Juhu je jedna od najekskluzivnijih u gradu. Nalazi se na odličnoj lokaciji pored Novog Merkatora sa obezbeđenim parkingom za vozila. Deca koja su boravila u njoj imaju jako lepe uspomene i sećanja.
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 94 (blok 30, kod Novog Merkatora)
Novi Beograd, Beograd

Dečija igraonica EXTRA DAR - MAR

Igraonica "Extra Dar Mar" nalazi se na Banovom brdu u ulici Nikolaja Gogolja broj 4. Dizajnirana je i uređena u skladu sa potrebama deteta za veselom i bezbrižnom igrom u sigurnom okruženju. Prostor od 250 m2 idealan je za nesmetanu igru ve...
Pročitaj više

Nikolaja Gogolja 4
Čukarica, Beograd

Diskoteka za decu je cest izbor pri proslavi rodjendana. Slavljenička kapa, neobična torta i svećice, gomila slatkiša, šareni baloni, igračke i nasmejani drugari – to je sve što je bilo potrebno da vaše dete bude srećno, ali samo dok je imalo tri ili pet godina... Kako vreme prolazi, potrebe mališana se menjaju, oni žele da budu kao veliki, tako da je neophodno uslišiti njihove želje i proslavu sledećeg rođendana održati u diskoteci, na primer.

Proslava rođendana u diskoteci za decu

Može se reći da je uzrast od sedam-osam do četrnaest godina veoma nezgodan, jer ti mališani još nisu spremni za klasične večernje izlaske, a sa druge strane, dosadile su im obične dečije igraonice.

Zapitajte sebe – da li vi, kao roditelj, zaista želite diskoteku u svojoj kući? Verujemo da je odgovor NE, jer osim toga što ceo prostor morate da dekorišete, postavite odgovarajuću rasvetu, pripremite hranu i sokove... – neophodno je i da niste prisutni da bi deca mogla da se zabavljaju, a ne da imaju osećaj da ih non-stop promatraju mama ili tata, a oni se osećaju već velikim!

Čak i da sve ovo sredite, ostaje vam, nakon odlaska dece, gomila sudova za pranje, čaša, izduvanih balona, i ostalog nereda koji je potrebno srediti da bi kuća bila čista i uredna. Mi mislimo da ovo nije dobra ideja, i da ćete uživati na pravi način, i vi i vaše dete (što je najvažnije), ako odaberete određen prostor u gradu, koji je namenjen za razne proslave dece.

Diskoteke za decu mogu imati odvojen deo gde ćete vi, roditelji, moći da se izrazgovarate u kaficu i piće, za šta verovatno inače ni nemate vremena. Sa druge strane, znate da su vaša deca na sigurnom, jer nisu sama, već pod budnim okom animatora.

Diskoteka za decu – iskustva

Pošto je u pitanju diskoteka, jasno je da su deca došla da đuskaju, slušaju omiljene domaće i svetske hitove, ali i da uživaju uz karaoke, DJ-a, šankere, konobare, specijalnu rasvetu i efekte... Da bi sve ostalo u najlepšem sećaju, događaj se može fotografisati i snimiti od strane profesionalaca, tako da na kraju zabave dobijate CD sa snimljenim materijalom.

Vaše dete će imati istinski osećaj da se nalazi na prvoj velikoj žurci u životu, a vrlo je važno istaći i ulogu animatora, koji za decu organizuje različite igrice, po programu ili po dogovoru.

Primera radi, deca uživaju u muzičkoj stolici, različitim kvizovima, limbo dance-u... Kao što smo već napomenuli, za sve to vreme, roditelji su u zasebnoj prostoriji fizički odvojeni od buke i dece.

Najmlađi će se posebno radovati kada čuju da je moguće dovesti klovnove, mađioničare, a veoma popularno je organizovanje raznih nadmetanja u pevanju, ispunjavanje muzičkih želja, plesovi, pantomima, izbor najlepših manekena koje bira stručan dečiji žiri...

Ovakva zabava traje obično od dva i po do tri sata, nakon koje će svi, i roditelji i deca i animatori, poneti najlepše uspomene.

Diskoteka za decu – cene:

Cene organizovanja dečijih rođendana u diskotekama se kreću od 12000 din. do 30000 dinara, u zavisnosti od toga da li se proslava održava radnim danima ili vikendom, u kom terminu, kao i šta je sve uključeno u samu cenu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice i dečije igraonice koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane