Dodaj firmu

U Krugu Podrške centar za razvoj dece likovna radionica

Centar za razvoj dece, boravak i čuvanje dece, kreativne radionice, predškolski program na Novom Beogradu
Pročitaj više

Bulevar Zorana Đinđića 211
Novi Beograd, Beograd

Stvaralica produženi boravak i likovna radionica

Produženi boravak na Ceraku, sa brojnim radionicama, za decu od 1 do 4. razreda.
Pročitaj više

Lipa 8
Čukarica, Beograd

Kreativna Radionica Vijuganje

Ukoliko želite da Vaše dete kreativno provodi svoje slobodno vreme, razvija maštu i logičko mišljenje, kreativna radionica Vijuganje je pravi izbor. Kroz igru i različite sadržaje deca predškolskog i školskog uzrasta imaju priliku da steknu nova i praktična znanja.
Pročitaj više

Vespučijeva 22
Novi Beograd, Beograd

Likovna radionica Crtuljko

Ukoliko primećujete da Vaše dete ima talenat za crtanje i slikanje, škola CRTULJKO je prava adresa za decu predškolskog i školskog uzrasta. Naša škola postoji 11 godina, a časove drži akademska slikarka Mina Todosijević.
Pročitaj više

Ulofa Palmea 4b (Mirijevo), Čelopečka 5
Zvezdara, Beograd

MOJ DNEVNIK Dnevni boravak dece

Dnevni boravak dece MOJ DNEVNIK organizuje brojne aktivnosti i edukativne tematske radionice namenjene deci osnovnoškolskog uzrasta. Uz pomoć učitelja sa iskustvom, deca uče i rade domaće zadatke, igraju se i druže sa vršnjacima.
Pročitaj više

Prelivačka 2a
Borča, Beograd

Likovna radionica Kreatopolis Art Studio

Dečije radionice Kreatopolis pokrenute su sa idejom da deci (ali i odraslima) omoguće umetnički razvoj kroz individualni pristup, rad u malim grupama i opuštenoj atmosferi.
Pročitaj više

Brsjačka 8
Zvezdara, Beograd

Čupoglavci edukativni centar

Čupolgavci edukativni centar je edukativni centar sa mngobrojnim sadržajem za decu. U ponudi su različite kreativne, likovne, nauče radonice. STEM i lego radionice i još mnogo toga u našem centru na Voždovcu.
Pročitaj više

Konstantina Filozofa 6
Voždovac, Beograd

Likovna radionica je pravo mesto za sve male slikare. Želite i vi da budete vešti sa kičicom? Verujte, nije važno koliko godina imate, jer ako u vama oduvek postoji ljubav ka raznim oblicima, komponovanju boja, prema linijama i površinama, onda je pravi trenutak da razmišljate da upišete časove u likovnoj radionici.

Polaznici likovnih radionica su  najčešće najmlađi, ali to ne znači da i ukoliko ste u penziji da ne možete da usavršite svoj omiljeni hobi.

Likovne radionice

Postoje i različiti kursevi na kojima se obavlja priprema za upis u srednje umetničke škole i fakultete. Tako da, osim mališana, veliki broj polaznika ovakvih radionica čine učenici koji se pripremaju za upis u srednju umetničku školu, dizajnersku, primenjenu i likovnu akademiju ili na Arhitektonski fakultet, na primer.

Mladi ljudi su svesni toga da moraju ulagati u sebe, i na taj način usavršavati talente i veštine, kako bi upisali željenu školu ili fakultete, na kojima je tradicionalno veliko interesovanje i konkurencija.

U likovnim radionicama se radi u malim grupama, koje broje od šest do deset polaznika, upravo iz razloga da se svakome može posvetiti jednaka pažnja. Grupe se formiraju na osnovu uzrasta, što znači predškolci, deca školskog uzrasta i do četrnaest godina; đaci koji se pripremaju za polaganje prijemnog ispita; odrasli zainteresovani polaznici, kao i penzioneri koji žele da se bave likovnom umetnošću iz hobija.

Likovne radionice imaju posebno osmišljene programe za decu sa oštećenim sluhom.

Likovne radionice za decu

Deca prvo nauče da crtaju i vajaju, pa tek onda nauče da pišu. Stalno smo u prilici da posmatramo mališane kako prave prve nevešte oblike ili vajaju razne figurice od plastelina i to mnogo ranije nego što napišu slovo A. Sve je to iz razloga što su deca maštovita i što im je kreativnost urođena.

Ukoliko kod vašeg deteta primetite naglašen talenat i ljubav ka crtanju, slikanju ili vajanju, dobra odluka je da ga upišete u likovnu radionicu. Najmlađi razvijaju motoriku, percepciju, radoznalost i stvaralačke kvalitete, kao i poverenje u vlastite sposobnosti kada uvide rezultate svojih napora i rada.

Likovna radionica – iskustva

Ako vam je naš tekst pružio korisne informacije i ukoliko razmišljate da se sami priključite ili da upišete svoje dete, verovatno vas zanima dinamika održavanja nastave. Obično je to jednom nedeljno, na primer, subotom a čas je u trajanju od devedeset minuta (dvočas). Vaš izbor može biti i dolazak dva puta nedeljno, gde jedan čas traje šezdeset minuta.

Kroz pohađanje časova u likovnoj radionici stiču se znanja o estetici i vizuelnoj kulturi, pa se tako na pravi način vrednuje umetnost. Crtanje, slikanje, vajanje... – lepi su načini da se iskaže kreativnost, i umetnička crta za koju možda nismo ni znali da je posedujemo.

Kada je reč o priboru, obično je potrebno da nabavite blok za crtanje, dok je ostalo obezbeđeno u radionici, ali je najbolje da se konsultujete oko ovih detalja sa osobljem likovne radionice za koju ste se odlučili.

Likovna radionica – cene:

Za časove u likovnoj radionici potrebno je platiti od 70 do 350 evra, što sve zavisi od fonda časova.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane