Dodaj firmu

Odgajanje sa muzikom - Dečiji rođendani na otvorenom

Muzički program i radionice za bebe i decu do 6 godina. Kreativni stimulativni časovi i upoznavanje sa muzikom na Vračaru.
Pročitaj više

Petrogradska 15
Vračar, Beograd

Laser War Beograd

LaserWar je mnogo naprednija verzija Laser taga. Potpuno bezbolna igra sa originalnim replikama oružja, koju možete igrati na bilo kom mestu. Nalazimo se u Beogradu
Pročitaj više


Beograd

Dečija igraonica EXTRA DAR - MAR

Igraonica "Extra Dar Mar" nalazi se na Banovom brdu u ulici Nikolaja Gogolja broj 4. Dizajnirana je i uređena u skladu sa potrebama deteta za veselom i bezbrižnom igrom u sigurnom okruženju. Prostor od 250 m2 idealan je za nesmetanu igru velikog broja dece.
Pročitaj više

Nikolaja Gogolja 4
Čukarica, Beograd

Lindo igraonica

Igraonica Lindo se nalazi u samom srcu Vračara u Hadži Milentijevoj 80, i predstavlja pravu zelenu oazu, izolovanu od gradske buke i užurbanosti. Dođite da uživamo zajedno!
Pročitaj više

Hadži Milentijeva 80
Vračar, Beograd

Bambino Dolče Dečija Igraonica

Organizujte najslađu proslavu rođendana Vašeg mališana ili tinejdžera, izaberite igraonicu Bambino Dolce. Pored moderno opremljene unutrašnjosti sa dečijom igraonicom i kafeom za roditelje, posedujemo letnji kompleks koji obuhvata skoro 1000 m2.
Pročitaj više

Obrenovačka 2
Čukarica, Beograd

Dečiji rođendani na otvorenom Animator Nikolica Kornjačica


Zvezdara, Beograd

Dečiji rođendani na otvorenom A&J Dekoracije gift shop

Pinjate sa likom i dimenzijama po vašem izboru u Beogradu.Pinjate za dečije rođendane, ali i žurke iznenađenja, devojačke večeri, punjene slatkišima.
Pročitaj više


Voždovac, Beograd

Dečiji rođendani na otvorenom VICTORY KIDS

Victory Kids nudi jedinstvene sportske rođendane koji dečiji svet obogaćuju igrom i avanturom, pružajući roditeljima bezbrižnu organizaciju i finansijsku uštedu za neograničen broj gostiju…
Pročitaj više


Rakovica, Beograd

Dečiji rođendani na otvorenom Mađioničar Aleksandar

Mađioničarski šou za decu i odrasle. Misterije koje nikada nećete zaboraviti. Visoko profesionalne predstave sa : zekama, golubovima, papagajaima
Pročitaj više


Beograd

NormaReclamare

Ukoliko vam je potrabna izrada kvalitetnog web sajta, prodavnice, informacionog ili CMS sistema, uluge brendiranja, digitalnog marketinga, marketinga na društvenim mrežama, NormaReclamare je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 321
Voždovac, Beograd

NormaReclamare

Ukoliko vam je potrabna izrada kvalitetnog web sajta, prodavnice, informacionog ili CMS sistema, uluge brendiranja, digitalnog marketinga, marketinga na društvenim mrežama, NormaReclamare je prava adresa za Vas.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 321
Voždovac, Beograd

Svaki Divan dan je jednako važan, a deci posebno, zato su dečiji rođendani na otvorenom toliko poplarni. Oni se proslavi svog rođendana raduju nedeljama unapred, željno iščekujuću taj dan kada će se okupiti svi njihovi drugari, uz obaveznu kraljicu večeri a to je naravno – torta, i uz veselu atmosferu u kojoj jednako uživaju i mališani i njihovi roditelji.

Ukoliko je vaše dete rođeno u periodu od aprila do oktobra, možda je dobro da razmislite o varijanti da rođendan organizujete na otvorenom?

Rođendani na otvorenom

Šta bi to tačno značilo? Potrebno je da odaberete takvu igranionicu ili rođendaonicu koja ima dvorište ili baštu, gde će biti organizovana proslava. Pored ovog najvažnijeg detalja, roditelji obraćaju pažnju i na mnoge druge, na primer: raspitajte se da li prostor ima nadstrešnicu u slučaju da kiša odluči da pokvari slavlje, kao i da li, u tom slučaju, unutrašnje prostorije poseduju kapacitet da prime sve vaše odrasle zvanice.

Roditeljima je jako bitno da znaju da li sve vreme mogu imati direktan pogled na decu koja rođendan proslavljaju na otvorenom, ili su delovi u kojima borave odrasli i deca sasvim odvojeni?

Proslava rođendana na otvorenom

Svakako da će vaše dete biti oduševljeno ako bude bilo u mogućnosti da svoj Divan dan provede igrajući se u dvorištu igraonice, a ne u zatvorenom delu, dok je napolju lepo vreme. Otvoren prostor stvara sasvim drugačiju atmosferu, kao i mogućnosti za različitim igrarijama, deca nisu skučena u jednoj prostoriji, i slobodno možemo da kažemo da su rođendani organizovani na otvorenom življi i veseliji, sa mnogo više dečije aktivnosti.

Rođendan na otvorenom u dečijoj igraonici

Nema baš puno igraonica koje imaju dvorište ili baštu, odnosno igralište predviđeno za zabavu. A upravo su ovakvi prostori savršeni ako vaši klinci slave Divan dan u proleće, leto ili u ranu jesen.

Što se ostalog dela organizacije tiče, sve je manje-više isto kao i kod klasičnih rođendana, jer se na primer, organizuje švedski sto, na kome je prisutan slani i slatki ketering, pa se deca u svakom trenutku mogu poslužiti onim čim žele.

Takođe, ne zaboravlja se na dekoraciju, tako da su tu veseli šareni baloni, natpisi „Srećan rođendan“, sa imenom slavljenika, a bitan detalj je i iznošenje rođendanske torte i duvanje svećica napolju.

Rođendan na otvorenom u rođendaonici

Pored torte, sve više je popularna čokoladna fontana, koja pruža nezaboravan estetski doživljaj, kao i voćni švedski stolovi.

Naš predlog je da angažujete i animatore, a to su obično klovnovi i mađioničari, koji će ovaj dan učiniti sasvim nezaboravnim, kako za najmlađe, tako i za njihove roditelje. Takođe, uvek se obezbedite time da odabrana rođendaonica ima dovoljan kapacitet da sve vaše goste, male i velike, može da ugosti i unutra, jer se sa prognozama vremena nikada ne zna, a posebno ako se uzme u obzir da se proslave rođendana zakazuju i rezervišu nekoliko meseci unapred.

*Za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače na ovoj stranici.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane