Dodaj firmu

Sportski rodjendani Pobednik

Neka Vaš mališan uživa u jedinstvenoj proslavi rođendana, uz aktivnu igru i druženje sa drugarima.Kroz pažljivo osmišljene programe, sportski rođendani Pobednik pružaju zagarantovanu zabavu za sve mališane bez obzira na uzrast, ali i njihove roditelje.
Pročitaj više

Bulevar Vojvode Mišića 14, Sajam Hala 4
Savski venac, Beograd

Prostor za proslave Comuna caffe bar

Za proslavu svih važnih događaja u životu na raspolaganju Vam je prijatan ambijent i atraktivan Comuna caffe bar u zgradi Opštine Novi Beograd.
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 167
Novi Beograd, Beograd

Proslava rođendana - Klinac

Novootvorena igraonica u Borči za svakodnevno igranje i zabavu mališana.
Pročitaj više

Kosovska 10
Borča, Beograd

Proslava rođendana Al Vicolo Kids

Novootvorena igraonica u Borči namenjena deci svih uzrasta a posebno starijoj deci od 7 do 14 godina.
Pročitaj više

1.Maja 38
Borča, Beograd

Kids Club proslava rođendana

Više od igraonice u Vašem omilnenom delu Beogradu na vodi. Rođendani, čuvanje dece, produženi boravak, hotel za decu.
Pročitaj više

Hercegovacka 23
Savski venac, Beograd

Play escape room

Escape Room Play je novo zabavno mesto za sve koji su stariji od 12 godina. Escape Room Play nalazi se u Borči i nudi nekoliko opcija za nezaboravnu avanturu.
Pročitaj više

Bratstva i jedinstva 2g
Borča, Beograd

Srećica igraonica i proslava rođendana

Novootvorena igraonica na Novom Beogradu kod starog Merkatora, koja se prostire na čak 400 m2, sa zabavnim sadržajem za decu i odvojenim delom za roditelje.
Pročitaj više

Palmira Toljatija 5
Novi Beograd, Beograd

Bambi Play igraonica i proslava rođendana

Novootvorena igraonica za mališane na Čukarici. Proslave rođendana, različiti paketi, all inclusive i drugi paketi. Oprema, konobari i animatori obezbeđeni.
Pročitaj više

Braće Vučković 27
Čukarica, Beograd

Čuvaonica Paun

Čuvaonica Paun idealna je za dnevno čuvanje dece. Nalazi se na Banjici, a možete dovesti svoje dete na sat vremena, pola dana ili ceo dan.
Pročitaj više

Zlatka Šnajdera 11, Banjica
Voždovac, Beograd

Predator laser tag

Predator Laser tag nalazi se u beogradskom naselju Mirijevo. U pitanju je nova i veoma dinamična igra koja podiže adrenalin. Laser tag je namenjen kako deci, tako i odraslima, uz mnošto fantastičnih vizuelnih efekata, mnogo akcije i dobre zabave
Pročitaj više

Koste Nađa 12d, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Laser Tag dečiji rođendani

Laser tag je odličan izbor za proslavu dečijeg rođendana. Nalazimo se na Novom Beogradu i imamo najbolji prostor za organizaciju laser tag igre kao i Airsoft poligona.
Pročitaj više

Nehruova 51a
Novi Beograd, Beograd

Proslava rođendana Patuljak Radionica za dekoracije proslava

Ukoliko Vam je potrebna dekoracija za proslave, rođendane, venčanja, pozovite nas. Mogućnost dostave za celu Srbiju, kao i dekoracija prostora na dogovorenoj adresi.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Sweet & Salty proslava rođendana

Sweet & Salty rođendaonica nalazi se lokaciji, na Novom Beogradu u ulici Antifašističke borbe 23d. U svom sklopu pored vrhunskog restorana poseduje dve igraonice za najmlađe koja je namenjena proslavama prvenstveno dečijih rođendana ali i ostalih slavlja
Pročitaj više

Antifašističke borbe 23d
Novi Beograd, Beograd

Dečija igraonica Sweet & Salty

Dečija igraonica Sweet & Salty je omiljeno mesto svih roditelja, klinaca i klinceza, koji žele samo najzabavniji provod, najukusniju hranu i jedan kompletni doživljaj za sva čula. Nalazi se na Novom Beogradu u ulici Antifašističke borbe 23d
Pročitaj više

Antifašističke borbe 23d
Novi Beograd, Beograd

Fudbalski Sportski rodjendani SC Gladijator

Priredite Vašem mališanu nezaboravnu proslavu rođendana koja će potpuno razdrmati sve njegove drugare. Fudbalski sportski rođendani namenjeni su dečacima i devojčicama uzrasta do 12 godina, a organizuju se u balonu sportskog centra Gladijator u Rakovici.
Pročitaj više

Oslobođenja bb
Rakovica, Beograd

Leut dečija igraonica

Leut Dečija igraonica idealno mesto za igranje i zabavu vaših mališana tokom cele nedelje!Deci starijeg uzrasta na raspolaganju je sony playstation sa velikim izborom igrica, veliki ekran za gledanje crtanih filmova.
Pročitaj više

Timočka 10
Vračar, Beograd

Bambino Dolče Dečija Igraonica

Organizujte najslađu proslavu rođendana Vašeg mališana ili tinejdžera, izaberite igraonicu Bambino Dolce. Pored moderno opremljene unutrašnjosti sa dečijom igraonicom i kafeom za roditelje, posedujemo letnji kompleks koji obuhvata skoro 1000 m2.
Pročitaj više

Obrenovačka 2
Čukarica, Beograd

Kocka Kockica igraonica

Otkrijte najbolju igru, zabavu i druženje koji Vas očekuju u dečijoj igraonici Kocka Kockica. Pred velikog i kreativno uređenog prostora koji je rezervisan za drugare, u sklopu objekta nalaze se kafić i prostor za roditelje sa odvojenim pušačkim i nepušačkim delom.
Pročitaj više

Gocka 53b
Rakovica, Beograd

Igralištance na Adi

Igralištance na Adi predstavlja jedinstven koncept zabave za decu svih uzrasta u prelepom ambijentu Savskog jezera. Brojni rekviziti za igru, kreativne radionice i animacije garantuju nezaboravni provod na obali “beogradskog mora”.
Pročitaj više

Ada Ciganlija bb, kafić Time Out
Čukarica, Beograd

Mali Čičak igraonica

Neka i mašta Vaše dece postane stvarnost u veselom ambijentu dečije igraonice Mali Čičak u Učiteljskom naselju. Veliki broj sadržaja za decu različitog uzrasta, kao i moderan kutak za roditelje, učiniće Vaš boravak u igraonici prijatnim i zabavnim.
Pročitaj više

Dragutina Milutinovića 1
Zvezdara, Beograd

Proslava rođendana jako je vazna stavka u zivotu svakog deteta. Da li je rođendan prvi ili osamnaesti, peti ili jedanaesti, svaki je jednako važan, jer je detinjstvo najlepši period u životu svakog čoveka. Roditelji su i sami nekada bili deca, pa po tome znaju koliko je njihovim mališanima bitno da dan u godini koji pripada samo njima obeleže na pravi način.

Mnogo veselih drugara, rođendanske kape, torta, klovnovi, mađioničari, baloni i konfete, muzika, igra i zabava - da, to je to što čini proslave dečijih rođendana nezaboravnim!

Proslava rođendana Beograd

Za savremene, fensi klince, danas deluje prilično „retro“ ako slave rođendan kod kuće, uz par najbližih drugara, sa sendvičima i Coca Colom, i okruglom tortom sa svećicama koja broji godine. 

Oni žele nešto više od toga, da budu u korak sa vremenom i ostalim vršnjacima, pa se roditelji trude na sve načine, uprkos krizi i nedostatku para, da im to i priušte. Stručnjaci savetuju da je najvažnije da se deca osećaju opušteno, prijatno, da se druže, budu radosna, i da se nadaju ispunjenju rođendanskih želja. 

Do treće godine, rođendane uglavnom organizuju roditelji, prema svom nahođenju, dok uloga roditelja treba da se smanjuje proporcionalno sa uzrastom deteta. Recimo, kod predškolskog i nižeg školskog uzrasta, vaše dete treba aktivno da učestvuje u sastavljanju liste gostiju, izboru posluženja, torte i nekih rođendanskih aktivnosti. Roditelji su tu da sve isfinansiraju, a u tom smislu ćemo reći da je najvažnije naći zlatnu sredinu između mogućnosti roditelja i želja deteta.

Igraonice, odnosno rođendaonice su definitivno u modi. To su prostori u kojima se mališani osećaju prijatno, a ono što je roditeljima jako važno, jeste da se sva briga oko posluženja, zabave za decu, i raznih atrakcija, događa upravo u režiji same rođendaonice.

Na taj način, vi ste lišeni svih muka oko eventualnog pravljenja torte, sendviča, nabavke sokova, a ne zaboravimo da ako sve organizujete u svojoj režiji i kod kuće, posle odlaska mase dece i njihovih roditelja, moraćete da sređujete haos od zabave narednih nekoliko dana.

Proslava rođendana - iskustva

Ako se odlučite da se sve završi u režiji igraonice koja organizuje proslavu dečijeg rođendana, vi ćete biti mirni, i sve što vam ostaje jeste da uživate sa drugim roditeljima, u ciki, vrisci i smehu vaših najmlađih. E, to je tek pravi provod u kome će svi uživati i o kome će se pričati!

Roditelji često vole da upotpune slavlje predivnim vatrometom, pa rođendaonice izlaze u susret i ovim zahtevima. Na taj način, veliki dan vašeg klinca ili klinceze, ostaje svima duboko urezan u sećanju. 

Posebno su zanimljivi takozvani letnji paketi, koji podrazumevaju organizovanje „igara bez granica“ u bazenu sa specijalnim spasiocem. Ponekad roditelji imaju želju da im decu zabavaljaju poznati glumci.

Česti gosti u rođendaonicama su klovnovi ili mađioničari, koje deca posebno vole. Atmosferu ponekad upotpunjava živa muzika, ili spektakularan vatromet iz bazena. Cela igraonica može biti ispunjena helijumskim balonima, a roditelji i zvanice mogu ispiti litre i litre šampanjca u žaru slavlja...

Poseban hit su tematski rođendani, kao na primer „Anđelina balerina“, pa je kompletno slavlje ukrašeno likom ove mišice, a devojčice dobijaju pozivnice u kojima se naglašava dres-kod: suknje sa tilom.

Za razliku od devojčica, dečaci vole takmičenja, pa su za njih hit sportski rođendani. 

Zakup dečijih rođendaonica u Beogradu

Kada zakupite prostor, dobićete u toj ceni konobare, šankere, animatore, dekoraciju prostora, tanjiriće, salvete, čaše i pribor. Dobra opcija je izbor igraonica u kojima deca za vreme proslave mogu besplatno da igraju kompjuterske igrice. 

Po dogovoru, može se naručiti specijalna torta, sokovi za decu i piće za roditelje, kao i hrana koju će konzumirati svi.

Rezervacija rođendaonica za proslavu rodjendana

Pošto su proslave rođendana u igraonicama koje su namenjene za to, veoma popularne, ponekad je potrebno izvršiti rezervaciju čak nekoliko meseci unapred. To važi za igraonice koje su na atraktivnim lokacijama, ili na veoma dobrom glasu, pa iste imaju veliku zauzetost i potražnju. 

Iz tog razloga je dobro da rezervišete prostor na vreme, da biste slavili baš tog dana kada je i detetu rođendan, a ne da pomerate za dan-dva.

Za roditelje koji su pušači, obezbeđena je terasa ili takozvana “pušačka zona“, a takođe i parking. Ne zaboravimo i usluge profesionalnog fotografa, koji će na najbolji mogući način ovekovečiti nezaboravne dečije trenutke, pa ćete već na kraju proslave dobiti fotografije u elektronskom obliku.

Proslava rođendana - cene:

U zavisnosti od toga za koju rođendaonicu se odlučite, potrebno je izdvojiti za zakup prostora od 50 do 250 evra, u proseku 80 evra košta dolazak mađioničara, 40 evra prosečno treba odvojiti za dolazak klovna, a 30 evra je oslikavanje lica. 

*Cene su informativnog karaktera, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate rođendaonice ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane