Dodaj firmu

Noćni Bljesak pirotehnika

Noćni Bljesak pirotehnika bavi se maloprodajom svih vrsta vatrometnih sredstava za sve važne događaje, rođendane, venčanja, korporativna proslave u Beogradu
Pročitaj više

Milorada Ćirića 1, Železnik
Čukarica, Beograd

Vatromet za torte Patuljak Radionica za dekoracije proslava

Ukoliko Vam je potrebna dekoracija za proslave, rođendane, venčanja, pozovite nas. Mogućnost dostave za celu Srbiju, kao i dekoracija prostora na dogovorenoj adresi.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Baš domaće poslastičarnica

“Baš domaće” poslastičarnica nalazi se na Voždovcu. Od drugih se izdvaja po baš domaćim sastojcima koje spaja u predivne slatke i slane delikatese. Ručno pravljenje torte, domaći kolači ali i slana peciva razlog su zašto im se ljubitelji domaćih ukusa uvek vračaju.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 264/1
Voždovac, Beograd

Palago - Figurice i ukrasi za tortu

Veleprodaja i maloprodaja sirovina i alata za proizvodnju i pakovanje torti i kolača.
Pročitaj više

Stanka Tišme 31b, ( Batajnica )
Zemun, Beograd

Ballonino

Nabavite najbolje balone, dekoracije i party program u gradu, posetite Ballonino. Naša firma bavi se prodajom balona i dekoracijom različitih vrsta proslava, kao što su rođendani, venčanja, devojačke večeri, korporativne proslave, balonima po Vašoj želji.
Pročitaj više

Gornjogradska 9, lokal br. 8, naselje Sava Kovačević
Zemun, Beograd

Poslastičarnica Dessert

Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Beograd
Voždovac, Beograd

Vatromet za torte predstavlja sam vrhunac veceri. Svaki Divan dan u životu je važan, bilo da se radi o jubilarnom, kao što je punoletstvo, dvadeset petom ili pedesetom, ili je reč o bilo kom drugom rođendanu kada punimo jednu godinu više. Ipak, svi znamo da najveću pažnju svom Divnom danu posvećuju upravo najmlađi, i to tako što se raduju nedeljama unapred.

Baš iz razloga što to znate, i što želite da ovaj dan ostane u nezaboravnom sećanju, potrebno je da se potrudite da sve izgleda savršeno. Jedan od tih detalja, koji će uveličati proslavu je svakako vatromet na torti.

Vatromet za torte – prodaja

Jedno rođendansko slavlje čini mnogo toga, počevši od dekoracije sale, odnosno prostora u kome se zabava odvija. Uobičajeno je da zateknemo mnogo šarenih balona, konfeta, ukrasnih traka i slično.

Ipak, kraljica svake proslave rođendana je torta. Ona mora svojim izgledom, dekoracijom i ukusom, da zadovolji sve prisutne goste, a najviše slavljenika. Deca obično žele da torta ima oblik nekog njihovog omiljenog junaka kao što je Miki Maus, Pepa Prase, Štrumpfovi, Spajdermen, Hello Kitty, Nodi i slično. Dečaci se često odlučuju za torte u obliku fudbalske lopte, stadiona, teniskog reketa ili sportskih automobila, dok devojčice vole romantične zamkove, torte u obliku princeza, srca...

Mališanima i roditeljima je veoma važno da torta bude u tri dimenzije, jer je na taj način maštovitija i lepša. Kada je reč o ukusu, poznato je da neka deca vole čokoladne ukuse, dok druga preferiraju voćne arome. Možete da se poslužite trikom, to jest da odaberete tortu na dva sprata, pri čemu donji sprat ima jedan, a gornji sprat drugi ukus. Zahvaljujući tome, svi će uživati, i u ukusu i u izgledu rođendanske torte.

Najsvečaniji trenutak proslave rođendana je svakako gašenje svećica. To je momenat kada se gase svetla u prostoru-sali, i kada slaveljnik treba da zatvori oči i da pomisli želju, a onda da sve svećice oduva.

Dobra odluka je da izaberete vatromet za torte, koji će uveličati vaše slavlje. Verovatno ne postoji nijedno dete a ni odrastao čovek koji se ne raduje vatrometu u svečanim prilikama. Naš predlog je da upotpunite slavlje tim posebnim, čarobnim iskricama, koje će se svima urezati u pamćenje, i stvoriti odličnu atmosferu.

Vatromet za torte spada u dekorativnu opremu za rođendane i možete isti pronaći na sajtovima firmi koje se bave tom delatnošću. Na njihovim lepo osmišljenim web prezentacijama, nalazi se prikazana oprema za Divan dan, koja je predstavljena u slici i reči, sa cenama.

Prednost ovakve vrste naručivanja jeste što možete sve da završite od kuće, i da ne morate da lutate gradom, pošto imate celokupan izbor predstavljen na jednom mestu. Osim vatrometa za torte, možete da pogledate i svu drugu opremu, kao što su tanjirići, tacne, čaše, viljuškice, nožići, salvete... Pored toga, bogat je izbor dekoracije za rođendanske stolove, kao i balona, konfeta, zastavica, ali i rođendanskih kapica...

Dakle, sve je na jednom mestu, dovoljno je da posetite web prezentacije i da odaberete željenu dekoraciju. Svakako da će pri toj odluci glavnu reč voditi vaše dete, pošto je to ipak njegov veliki Divan dan, a vi ste tu da ispunite sve želje.

Vatromet za torte je sa veoma pristupačnom cenom, tako da se možete odlučiti za vatromet u tubi od 40 ili 30 centimetara, sa papirnim konfetama, kao i za vatromet od 15 cm, u pakovanju od šest komada.

Vatromet za torte – cena:

Cena vatrometa za torte je oko 200 dinara za 6 komada u jednom pakovanju.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane