Dodaj firmu

Rođendanske kapice su prva asocijacija na deciji rodjendana. Kada se posle mnogo godina budete prisetili svog rođendana, kada ste bili dete, biće vam drago da vidite fotografiju na kojoj gasite svećice, a oko vas su vaši drugari, roditelji i drugi članovi porodice, a svima je zajednička jedna stvar – imaju osmeh na licu i svi nose rođendanske kapice!

Jednu rođendansku zabavu čini mnogo toga, kao što je torta, svećice, neizostavna dekoracija sale – prostora u kome se odvija zabava, ali i razni propratni efekti kao što je vatromet na torti, baloni, konfete...

Rođendanske kape

Ne bi bilo baš zanimljivo da rođendansku kapu nosi samo slavljenik, već je štos baš u tome da kapice imaju svi. To znači da su svi srećni i zadovoljni što su deo proslave, tog velikog Divnog dana, pa se na taj način daje važnost ovom događaju, i na najbolji način se simbolizuje veselje.

Rođendaske kape su obavezne i za mame i za tate, bake i deke, kao i za sve drugare. Noseći ove simpatične kapice, svi pokazuju da im je čast što su deo zabave, dok se slavljenik oseća izuzetno važnim, posebnim i srećnim.

Deca će uživati u tome da na svojim glavicama ponesu šarene kapice, pa tako devojčice vole lepo ukrašene krunice na primer, dok je naročito zadovoljstvo što na kraju proslave, mogu da ih ponesu svojoj kući.

Sada se postavlja pitanje, kakva kapica bi bila idealna za vaše dete, vas i sve ostale goste? Rođendanske kapice spadaju pod dekoraciju rođendana i mogu se izraditi prema vašim željama. To bi značilo da će biti sasvim jedinstvene i unikatne, onako kako je vaše dete zamislilo.

U suštini to i jeste najvažnije za decu – da se mašta pretvori u realnost, makar to jedno veče, kada se slavi Divan dan.

Dakle, od čega mogu biti izrađene rođendanske kapice? Mogu da budu odštampane u dezenu koji želite, urađene od penastog papira ili jednobojnog kartona. Pažnju bi trebalo posebno obratiti na vrh kapice, koji ne sme biti sasvim običan, pa se baš zbog toga stavlja satenska mašna, papirna ćubica ili od vunice, ili cvet od organdina. Roditelji se često odlučuju za razne kombinacije spomenutih materijala.

Obično se kapa slavljenika na određen način izdvaja od ostalih, tako da se pravi posebna kapica koja je ukrašena sa mnoštvom detalja. Naravno, ovde glavnu reč vodi vaše dete, koje bi trebalo da izrazi svoje želje, po pitanju boja, oblika, materijala...

Roditelji često žele da sve izgleda kao u najlepšoj bajci, pa se tako odlučuju za razne tijare i krune, koje se prave od sjajnog pena papira. Vaša devojčica će biti sasvim jedinstvena jer je ovakva kapica ukrašena cirkonima ili bisernim perlicama. Na taj način, ona zaista postaje princeza iz bajke, barem to jedno veliko veče.

Deci je posebno zanimljivo da se na kapicu stavi njihovo ime, kao i broj godina. Osim toga, postoji mogućnost da se uradi neka zanimljiva šara ili lik koji je glavna tema rođendana – na primer Štrumpfovi ili Spajdermen, Miki Maus ili Pepa Prase i slično.

Vaša najbolja odluka je da se obratite firmama koje se bave izradom i prodajom rođendanskih kapica, i da se posavetujete i dogovorite šta bi to bio najbolji izbor, uz praćenje želja vašeg mališana-slavljenika.

Rođendanske kapice – cena:

Cena rođendanskih kapa zavisi od toga da li želite unikatan model, koji se izrađuje prema vašim željama, ili je u pitanju gotova kapa. U tom smislu, cene se kreću od 400 dinara pa naviše.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Idi na vrh strane