Dodaj firmu

Dnevni boravak dece Laru Edukativni centar

Laru edukativni centar nalazi se u Zemunu. Laru edukativni centar pruža puno opcija za decu školskog i predškolskog uzrasta kao podrška njihovom obrazovanju kroz online i klasični dečiji boravak, kreativne i obrazovne radionice.
Pročitaj više

Dositejeva 14
Zemun, Beograd

Predškolska ustanova Zemlja Čuda

Predškolska ustanova Zemlja Čuda nalazi se u Zemunu i radi po programu koji je odobren od strane Ministarstva prosvete, nauke i tehnološkog razvoja. Još jedna prednost boravka u našem vrtiću jesu male grupe dece i visokokvalifikovani vaspitači sa iskustvom.
Pročitaj više

Borhesova 21
Zemun, Beograd

Privatna predškolska ustanova Igralište

Privatna predškolska ustanova "Igralište" je jedina predškolska ustanova u Zemunu koja je licencirana za sprovođenje programa NTC.
Pročitaj više

Novogradska 13
Zemun, Beograd

Predškolska ustanova Sadko

Neka i Vaše dete bude deo jedinog srpsko-ruskog vrtića koji se nalazi u mirnom kraju Zemuna. U našem vrtiću spojena su dva predškolska programa – srpski i ruski, koji sprovode vaspitači sa pedagoškim obrazovanjem i dugogodišnjim iskustvom stečenim u Srbiji i Rusiji.
Pročitaj više

Inženjera Atanackovića 12
Zemun, Beograd

Vrtić Različak

UPIS U TOKU!Vrtić „Različak“ nalazi se na nekoliko metara od prostranog i lepo uređenog parka u kući specifične arhitekture 140m2. Kapacitet vrtića je 25oro dece u tri uzrasne grupe: jaslice, vrtić i pripremni predškolski programa.
Pročitaj više

Vukova 4
Zemun, Beograd

Predškolska ustanova Naše Čedo

U prelepom ambijentu kuće od 200 m2, funkcionalno opremljen prostor i uređeno dvorište od 6 ari. / Kuća Paje Radosavljevića, prvog srpskog pedagoga i psihologa /
Pročitaj više

Dubrovačka 20
Zemun, Beograd

Predškolska ustanova, vrtić i jasle Čudesno carstvo

Novootvoreni vrtić i predškolska ustanova “Čudesno carstvo” nastao je sa ciljem podsticanja i negovanja dečijeg stvaralaštva, koristeći ono čime deca vole da se bave. Kao verifikovana ustanova realizujemo pripremni predškolski program koji je deo obaveznog obrazovanja
Pročitaj više

Cara Dušana 98
Zemun, Beograd

Vrtić Mala Oaza

Vrtić Mala Oaza nalazi se u predivnom, mirnom ambijentu kuće od 300 m2, koja je sa velikom pažnjom adaptirana za ovu namenu.Odabrali smo da radimo po Montesori programu kako bi svako dete,bez prisile i kazni, pojedinačno i u svom ritmu razvijalo svoje potencijale…
Pročitaj više

Cara Dušana 78
Zemun, Beograd

Pepeljuga igraonica

Dečija igraonica na Zemunskom keju u Zemunu. Veliko dvorište, Luna park, igraonica za mališane i kafić za roditelje.
Pročitaj više

Zemunski kej bb (kod hotela Jugoslavija, u okviru Luna parka)
Zemun, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane