Dodaj firmu

Kreativni centar Al Vicolo Kids

Novootvorena igraonica u Borči namenjena deci svih uzrasta a posebno starijoj deci od 7 do 14 godina.
Pročitaj više

1.Maja 38
Borča, Beograd

Kreativni centar Robbo Club Srbija

Osnove robotike, projektovanje i štampanje 3D modela, program za decu od 5-15 godina na Vračaru.
Pročitaj više

Nebojšina 49a
Vračar, Beograd

Dečija igraonica i kreativni centar voz

Novootvorena dečija igraonica u Borči. Odlične cene i popusti za dnevno igranje i rođendane.
Pročitaj više

Valjevskog odreda 26
Borča, Beograd

Fibula edukativni i kreativni centar

Edukativni centar za decu i mlade gde razvijaju umeće grafomotorike, aritmetike, pažnje, koncentracije, socijalizacije i mnogo drugih veština na Vračaru.
Pročitaj više

Sazonova 2
Vračar, Beograd

Kids Club igraonica i kreativni centar

Više od igraonice u Vašem omilnenom delu Beogradu na vodi. Rođendani, čuvanje dece, produženi boravak, hotel za decu.
Pročitaj više

Hercegovacka 23
Savski venac, Beograd

Stvaralica produženi boravak i kreativni centar

Produženi boravak na Ceraku, sa brojnim radionicama, za decu od 1 do 4. razreda.
Pročitaj više

Lipa 8
Čukarica, Beograd

Kreativni centar Sol Ray

Edukativne dečije radionice na Novom beogradu, zasnovane na modelu Design Thinking-a odnosno pronalaženje životnih kreativnih rešenja kroz introspekciju i rad sa decom
Pročitaj više

Bulevar Mihajla Pupina 10a, lok 8 (VP), YUBC
Novi Beograd, Beograd

Kreativni centar Laru Edukativni centar

Laru edukativni centar nalazi se u Zemunu. Laru edukativni centar pruža puno opcija za decu školskog i predškolskog uzrasta kao podrška njihovom obrazovanju kroz online i klasični dečiji boravak, kreativne i obrazovne radionice.
Pročitaj više

Dositejeva 14
Zemun, Beograd

Teatar produženi boravak

Ukoliko ste mama ili tata sa previše obaveza tokom dana, a želite da o Vašem detetu brinu oni koji će ih voleti kao Vi i brinuti o njemu sa mnogo stručnosti, strpljenja i ljubavi dođite kod nas.
Pročitaj više

Svetozara Markovića 45
Vračar, Beograd

Kreativna Radionica Vijuganje

Ukoliko želite da Vaše dete kreativno provodi svoje slobodno vreme, razvija maštu i logičko mišljenje, kreativna radionica Vijuganje je pravi izbor. Kroz igru i različite sadržaje deca predškolskog i školskog uzrasta imaju priliku da steknu nova i praktična znanja.
Pročitaj više

Vespučijeva 22
Novi Beograd, Beograd

Kreativna radionica Mali Veliki Svet

Kreativna radionica Mali Veliki Svet nudi produženi boravak za decu predškolskog i ranog školskog uzrasta. U prijatnom ambijentu deca imaju mogućnost da završe domaće zadatke, ali i da učestvuju u raznim radionicama prema svojim interesovanjima.
Pročitaj više

Vitezova Karađorđeve Zvezde 85
Zvezdara, Beograd

Privatna predškolska ustanova Igralište

Privatna predškolska ustanova "Igralište" je jedina predškolska ustanova u Zemunu koja je licencirana za sprovođenje programa NTC.
Pročitaj više

Novogradska 13
Zemun, Beograd

MOJ DNEVNIK Dnevni boravak dece

Dnevni boravak dece MOJ DNEVNIK organizuje brojne aktivnosti i edukativne tematske radionice namenjene deci osnovnoškolskog uzrasta. Uz pomoć učitelja sa iskustvom, deca uče i rade domaće zadatke, igraju se i druže sa vršnjacima.
Pročitaj više

Prelivačka 2a
Borča, Beograd

kreativni centar Kreatopolis Art Studio

Dečije radionice Kreatopolis pokrenute su sa idejom da deci (ali i odraslima) omoguće umetnički razvoj kroz individualni pristup, rad u malim grupama i opuštenoj atmosferi.
Pročitaj više

Brsjačka 8
Zvezdara, Beograd

Radionice na engleskom Quite A Sqool

Radionice na engleskom u Studiju za edukaciju QUITE A SQOOL zapravo koriste engleski jezik kao medijum za sveobuhvatan rad s decom uz multidisciplinarni pristup
Pročitaj više

Bulevar Mihaila Pupina 10a, VP lok 9
Novi Beograd, Beograd

Čupoglavci edukativni centar

Čupolgavci edukativni centar je edukativni centar sa mngobrojnim sadržajem za decu. U ponudi su različite kreativne, likovne, nauče radonice. STEM i lego radionice i još mnogo toga u našem centru na Voždovcu.
Pročitaj više

Konstantina Filozofa 6
Voždovac, Beograd

Ako želite da vaši klinci i klinceze budu deo jedne velike i vesele porodice, tada je prava odluka da ih upišete u kreativni centar. To jednostavno nikada ne može da bude pogrešna odluka, iz prostog razloga što dete, uz stručnu pomoć vaspitača, razvija sve svoje potencijale, intelektualne, kreativne i socio-emotivne, i postaje pravi mali istraživač sveta oko sebe.

Kreativni centar za decu

U kreativni centar su dobro došla sva deca, uzrasta od dve do četrnaest godina, dok predškolci čine najveće grupe. Svakodnevno se može ostajati i do deset časova, koji su sasvim ispunjeni igrom, zabavom, ali i učenjem, tako da će se vaše dete svakoga dana vratiti puno utisaka i novih saznanja.

Deca najpre uče da budu deo velikog kolektiva, i to da u njemu postoje različitosti, te kako da drugačije od sebe prihvate na pravi način. To se postiže tako što mališani pomažu i brinu jedni o drugima, pri čemu postaju svesni i svojih i tuđih vrednosti i potreba.

Kreativni centri

Vaspitači rade na razvijanju samosvesti deteta, kao i samopoštovanja, jer ako ne volimo i ne cenimo sebe, nismo u mogućnosti ni uspostaviti pravilan odnos sa drugima. U kreativnim centrima razvijaju se raznorazne socijalne veštine, kao i tolerancija i strpljenje.

Ukratko rečeno – kreativni centri omogućavaju kvalitetno i srećno detinjstvo i odrastanje vašeg deteta, u čemu će najviše uživati ono samo, a ni vaše zadovoljstvo svakako neće izostati.

Koji su programi kreativnih centara?

Svaki kreativni centar ima svoj program po kome radi, i svaki dan je osmišljen na najbolji mogući način. Kod deteta je vrlo bitno razviti socijalizaciju, odnosno osećaj da pripadaju kolektivu. U svaodnevnom kontaktu sa vršnjacima, mališani razvijaju komunikacijske veštine – kulturu govora, stvaraju emotivne odnose, podstiče se radoznalost i buđenje raznih novih interesovanja...

Kada je reč o programima kreativnih centara, oni se pored navedenog, baziraju na muzičkom, fizičkom i likovnom vaspitanju, zatim na upoznavanju prvih matematičkih pojmova, razvoju pravilnog govora i dikcije te proširenju vokabulara-rečnika, a ne zapostavlja se ni učenje stranih jezika; deci je posebno zanimljivo upoznavanje okoline, to jest pojava u životinjskom svetu, prirodi i ljudskom društvu.

Šta sve deca mogu da nauče u kreativnim centrima?

Verovatno ćete svakoga dana, kada se vratite sa posla, biti prijatno iznenađeni kada vam vaše dete prepriča utiske i nova saznanja koje je steklo. Primera radi, možete zapaziti da mališani imaju pravilnije držanje, bolju koordinaciju pokreta i osećaj za ravnotežu – jer su to sve stvari na kojima se radi u kreativnim centrima.

Osim toga, motorika deteta postaje bolja, ono je okretnije, spretnije, brže, izdržljvije, preciznije, snažnije i gipkije.

Dete će vam sa radošću otpevati pesmicu koju je toga dana naučilo, jer kreativni centri posebnu pažnju posvećuju muzičkom izražavanju, tako da će mališani savladati pravilne tehnike pevanja, kako da to čine uz pratnju nekog instrumenta ili uz pokret-igru.

Nakon toga, mališani vas mogu prijatno obradovati svojim umećem, to jest, igračkama i lutkicama koje su napravili uz pomoć sopstvenih ruku.

Koje su prednosti kreativnih centara?

Prednosti kreativnih centara ima toliko puno, da to u ovom tekstu nije moguće nabrojati, već je prava odluka da upišete dete kako biste se u to sami uverili. Zbog toga ćemo samo reći da je svaki dan u kreativnom centru ispunjen smehom, igrom i pesmom, zabavom, kreativnim radom, druženjem, crtanjem, igranjem tradicionalnih dečijih igrica...

Verovatno da vaše dete neće ni poželeti da ode kući, i da će jedva čekati sutrašnji dan da se priključi svojoj ogromnoj porodici, koju čine njegovi vršnjaci i vaspitači, koji najmlađima nesebično pružaju svu svoju ljubav i znanje.

Za koji uzrast je najpreporučljivije poslati dete u kreativni centar?

U kreativnim centrima ćemo najčešće susresti decu od dve do četrnaest godina, od čega je najviše predškolaca. Starija deca su više usmerena ka umetničkom radu, dok manja uče znanja i veštine koje su primerene njihovom razvoju.

Da li se u kreativnim centrima uči strani jezik?

Kao što smo naveli u dosadašnjem tekstu, kreativni centri organizuju kolektivnu i grupnu nastavu, koja se može odvijati svakoga dana, a uče se obično engleski, francuski i nemački jezik.

Da li postoje logopedski tretmani u kreativnim centrima?

Dosta dece ima određene poteškoće pri govoru, i veoma je važno da se one koriguju na vreme. U kreativnom centru se pažnja posvećuje receptivnom i ekspresivnom govoru, odnosno stimuliše se govorno-jezički razvoj.

Logopedski tretman ima i druge benefite, kao što je obogaćivanje rečnika, usmeravanje i razvoj pažnje, deca uče da sačinjavaju rečeničke strukture i koriguju se izgovoreni glasovi... Pored toga, razvijaju se sposobnosti koje su neophodne da bi dete u školi brzo i lako naučilo da čita i piše. Podiže se motivacija za komunikacijom, odnosno deca se uče da na najbolji način upotrebljavaju reči i da njima izraze sve što žele.

Kreativni centri – iskustva

Kada vaše dete jednom zaviri u kuću iz bajke, to jest, kada kroči u carstvo kreativnog centra i spozna čari i draži koje se tamo nalaze, verovatno će to postati njegova druga kuća, gde je smeštena druga velika porodica sačinjena od veselih vršnjaka i ljubaznog osoblja-vaspitača.

Sve vreme koje mališani provode u kreativnom centru, korisno je ispunjeno do poslednjeg minuta, pri čemu se stiču neiscrpna znanja, veštine, i to sve kroz kreativnost i igru, odnosno na način koji je najprijemčiviji za najmlađe.

Kreativni centar – cena:

Cene zavise od broja termina, pa se tako mogu kretati u proseku oko 9500 dinara za 20 termina mesečno, odnosno prosečno oko 500-600 dinara za jedan dan.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate kreativne centre oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane