Dodaj firmu

Rođendanske svećice su sastavni deo svake rodjendanske torte. Ako bismo birali koji je to rođendan najvažniji u životu, možda bismo mogli da izdvojimo nekoliko, a to je svakako prvi, osamnaesti i možda stoti. Šalu na stranu, deca obraćaju najviše pažnje na Divan dan, tako da bi tada trebalo da sve bude savršeno – od besprekorno dekorisane sale-prostora, preko zanimljive rođendanske torte, muzike, raznih svetlosnih efekata i slično.

Mališani proslavu svog rođendana planiraju i radosno iščekuju nedeljama unapred, i zato bi trebalo da se potrudimo da sva njihova očekivanja budu ispunjena.

Svećice za rođendane

Na svakom rođendanu, glavnu ulogu ima – torta. Ona je simbol tog divnog dana, pa je neophodno da zadovolji želje slavljenika i njegovog društva i kada je u pitanju izgled i kada je reč o ukusu.

Na primer, mališani često sami izraze želju kakva bi torta trebalo da bude, i najčešće je to 3D varijanta nekog njima omiljenog crtanog junaka, kao što je Spajdermen, Nodi, Pepa Prase, Pepeljuga, Štrumpfovi... Dečaci često biraju torte u obliku sportskih automobila, formula ili u obliku fudbalskog stadiona ili lopte, na primer. Devojčice se mogu odlučiti za neki romantični zamak iz bajke, Mini Maus, Hello Kitty, Ledenu kraljicu i druge princeze...

Kada je reč o ukusima, možete da napravite mudar kompromis – odaberite tortu na dva sprata, pri čemu jedan sprat ima voćni ukus a drugi čokoladni. Tako će sva deca imati na svom tanjiriću baš ono što vole i uživanje će biti zagarantovano.

Sada dolazimo do teme našeg teksta, a to su rođendanske svećice. Jasno je da bez njih torta nije potpuna, pa makar i da ispunjava sve uslove koje smo naveli u tekstu do sada.

Jednostavno, najsvečaniji trenutak rođendanske proslave je kada se ugase svetla, slaveljenik zamisli želju, a potom snažno dune i ugasi sve svećice na torti!

Upravo zbog svega toga je veoma važan izbor rođendanskih svećica. One potpadaju pod opremu koja se kupuje radi proslave rođendana, i nalaze se u ponudi firmi koje se bave tom vrstom delatnosti, mada ih možete kupiti i zasebno.

Ipak, dobra odluka je da sve pazarite na jednom mestu i da time uštedite sebi trud i vreme. Potrbno je da znamo da je davno prošlo vreme običnih svećica, i da su sada moderni raznorazni zanimljivi oblici, kao što je svećica za dečake sa fudbalskom loptom, ili sa srcem za devojčice. Takve svećice ujedno predstavljaju i broj godina slavljenika.

Takođe, postoje svećice koje su zapravo slova Srećan rođendan, a veoma su popularne one sa šljokicama, kao i svećice Pepa Prase, Maša i meda, svećice Zvezda i Partizan, svećice Miki i Mini Maus i slično.

Mališane posebno oduševljavaju razne boje i maštoviti oblici svećica za rođendansku tortu, pa postoji oblik ruže, svećica u obliku znaka pitanja, posebno dizajnirani modeli za prvi rođendan... Neki roditelji će se odlučiti za zlatne ili srebrne svećice, klasične ili svećice loptice...

Postoje i svećice koje obeležavaju neki jubilej, kao što je svećica za prvi rođendan, dvadeset peti ili pedeseti...

Rođendanske svećice – cena:

Za rođendanske svećice trebalo bi platiti od 200 din. do 700 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Idi na vrh strane