Dodaj firmu

Rođendanske svećice Patuljak Radionica za dekoracije proslava

Ukoliko Vam je potrebna dekoracija za proslave, rođendane, venčanja, pozovite nas. Mogućnost dostave za celu Srbiju, kao i dekoracija prostora na dogovorenoj adresi.
Pročitaj više


Savski venac, Beograd

Baš domaće poslastičarnica

“Baš domaće” poslastičarnica nalazi se na Voždovcu. Od drugih se izdvaja po baš domaćim sastojcima koje spaja u predivne slatke i slane delikatese. Ručno pravljenje torte, domaći kolači ali i slana peciva razlog su zašto im se ljubitelji domaćih ukusa uvek vračaju.
Pročitaj više

Vojvode Stepe 264/1
Voždovac, Beograd

Ballonino

Nabavite najbolje balone, dekoracije i party program u gradu, posetite Ballonino. Naša firma bavi se prodajom balona i dekoracijom različitih vrsta proslava, kao što su rođendani, venčanja, devojačke večeri, korporativne proslave, balonima po Vašoj želji.
Pročitaj više

Gornjogradska 9, lokal br. 8, naselje Sava Kovačević
Zemun, Beograd

Poslastičarnica Dessert

Grčića Milenka 4a, Vojvode Stepe 119, Beograd
Voždovac, Beograd

Rođendanske svećice su sastavni deo svake rodjendanske torte. Ako bismo birali koji je to rođendan najvažniji u životu, možda bismo mogli da izdvojimo nekoliko, a to je svakako prvi, osamnaesti i možda stoti. Šalu na stranu, deca obraćaju najviše pažnje na Divan dan, tako da bi tada trebalo da sve bude savršeno – od besprekorno dekorisane sale-prostora, preko zanimljive rođendanske torte, muzike, raznih svetlosnih efekata i slično.

Mališani proslavu svog rođendana planiraju i radosno iščekuju nedeljama unapred, i zato bi trebalo da se potrudimo da sva njihova očekivanja budu ispunjena.

Svećice za rođendane

Na svakom rođendanu, glavnu ulogu ima – torta. Ona je simbol tog divnog dana, pa je neophodno da zadovolji želje slavljenika i njegovog društva i kada je u pitanju izgled i kada je reč o ukusu.

Na primer, mališani često sami izraze želju kakva bi torta trebalo da bude, i najčešće je to 3D varijanta nekog njima omiljenog crtanog junaka, kao što je Spajdermen, Nodi, Pepa Prase, Pepeljuga, Štrumpfovi... Dečaci često biraju torte u obliku sportskih automobila, formula ili u obliku fudbalskog stadiona ili lopte, na primer. Devojčice se mogu odlučiti za neki romantični zamak iz bajke, Mini Maus, Hello Kitty, Ledenu kraljicu i druge princeze...

Kada je reč o ukusima, možete da napravite mudar kompromis – odaberite tortu na dva sprata, pri čemu jedan sprat ima voćni ukus a drugi čokoladni. Tako će sva deca imati na svom tanjiriću baš ono što vole i uživanje će biti zagarantovano.

Sada dolazimo do teme našeg teksta, a to su rođendanske svećice. Jasno je da bez njih torta nije potpuna, pa makar i da ispunjava sve uslove koje smo naveli u tekstu do sada.

Jednostavno, najsvečaniji trenutak rođendanske proslave je kada se ugase svetla, slaveljenik zamisli želju, a potom snažno dune i ugasi sve svećice na torti!

Upravo zbog svega toga je veoma važan izbor rođendanskih svećica. One potpadaju pod opremu koja se kupuje radi proslave rođendana, i nalaze se u ponudi firmi koje se bave tom vrstom delatnosti, mada ih možete kupiti i zasebno.

Ipak, dobra odluka je da sve pazarite na jednom mestu i da time uštedite sebi trud i vreme. Potrbno je da znamo da je davno prošlo vreme običnih svećica, i da su sada moderni raznorazni zanimljivi oblici, kao što je svećica za dečake sa fudbalskom loptom, ili sa srcem za devojčice. Takve svećice ujedno predstavljaju i broj godina slavljenika.

Takođe, postoje svećice koje su zapravo slova Srećan rođendan, a veoma su popularne one sa šljokicama, kao i svećice Pepa Prase, Maša i meda, svećice Zvezda i Partizan, svećice Miki i Mini Maus i slično.

Mališane posebno oduševljavaju razne boje i maštoviti oblici svećica za rođendansku tortu, pa postoji oblik ruže, svećica u obliku znaka pitanja, posebno dizajnirani modeli za prvi rođendan... Neki roditelji će se odlučiti za zlatne ili srebrne svećice, klasične ili svećice loptice...

Postoje i svećice koje obeležavaju neki jubilej, kao što je svećica za prvi rođendan, dvadeset peti ili pedeseti...

Rođendanske svećice – cena:

Za rođendanske svećice trebalo bi platiti od 200 din. do 700 dinara za pojedine modele.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate firme koje su oglašene ispod našeg teksta.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane