Mali Čičak igraonica

  • 2
5.00 | 3 ocena

O nama - MALI ČIČAK IGRAONICA


Mali Čičak je dečija igraonica u Učiteljskom naselju koja je nedavno otvorena sa željom da maštu svih mališana pretvori u stvarnost, bilo da je u pitanju dnevno igranje, čuvanje dece ili proslava rođendana. Sa ponosom ističemo da naša igraonica poseduje sertifikat o bezbednosti po čemu smo jedinstveni u gradu.

Veselo uređen i klimatizovan enterijer igraonice Mali Čičak obuhvata preko 200 kvadrata i nalazi se u mirnom kraju na opštini Zvezdara. Zahvaljujući velikom broju linija gradskog prevoza do igraonice možete stići brzo i lako iz različitih delova grada.

Drugarima različitog uzrasta na raspolaganju su brojni sadržaji za nezaboravnu igru i zabavu: bazenčić sa loptama, veliki lavirint sa brojnim preprekama, toboganima i trambolinom, teren za mali fudbal, Sony PlayStation, Mini disko i još mnogo toga.

U sklopu igraonice Mali Čičak nalazi se kafić modernog i prijatnog ambijenta namenjen roditeljima naših drugara u kome mogu da se opuste uz omiljeno piće, dok oni uživaju u igri. Igraonica raspolaže i parking prostorom sa 10 mesta za one koji dolaze sopstvenim vozilom.

Za vrlo kratko vreme, igraonica Mali Čičak je postala prepoznatljiva po nezaboravnim proslavama rođendana i drugih dečijh događaja. U našoj ponudi nalaze se raznovrsni rođendanski paketi, po cenama koje su prilagođene svim budžetima.

Tokom letnjeg perioda, dečija igraonica Mali Čičak organizuje dnevni boravak, radnim danima u periodu od 09-17h. Ako želite da Vaše dete kvalitetno provede svoje vreme dok je na raspustu, u našoj igraonici dočekaće ga ljubazno i stručno osoblje, kao i različiti programi koji podstiču razvoj kreativnog mišljenja i mašte kod dece.

Radno vreme:
svaki dan od 09-21h

Mali Čičak igraonica, Dragutina Milutinovića 1, Učiteljsko naselje, Zvezdara, Beograd

Iskustva i komentari posetilaca

18.07.2018 04:33
Miodrag Kostic
Jedinstvena igraonica u Beogradu. Sve pohvale za rad decije igraonice Cicak. Jako ugodan i prijatan prostor za roditelje ,a posebno za malisane. Dodjite sa svojom decom i uzivajte u carima koje nudi ova igraonica.
Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
DECA Decije igraonice
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Mali Čičak igraonica
  • Mali Čičak,
  • Mali Čičak igraonica,
  • igraonica za decu Mali Čičak,
  • Igraonica na Zvezdari,
  • igraonica Mali Čičak radno vreme