Dodaj firmu

Laser Tag dečiji rođendani

Nehruova 51a
Novi Beograd, Beograd

Laser War Beograd

LaserWar je mnogo naprednija verzija Laser taga. Potpuno bezbolna igra sa originalnim replikama oružja, koju možete igrati na bilo kom mestu. Nalazimo se u Beogradu
Pročitaj više


Beograd

Predator laser tag

Koste Nađa 12d, Mirijevo
Zvezdara, Beograd

Laser tag je veoma popularan i sigurno ste čuli za taj termin, ali možda ipak niste sasvim sigurni o čemu se tačno radi? U ovom tekstu ćemo detaljnije objasniti sve detalje, pa predlažemo da nastavite da nas pratite i čitate, radi dosta korisnih i zanimjivih informacija.

Laser tag igraonica

Laser tag je odličan način da se dobro zabavite, bez obzira na to koliko godina da imate. U pitanju je simuliranje borbe, gde se protivnici nalaze podeljeni u dve grupe, crveni protiv zelenih. Laserski pištolji, naravno, sastavni su deo opreme, tako da je bitno da ne budete pogođeni i to je ceo smisao igre. Ali, i beskonačno je zanimljivo, zar ne? Kao da ste negde u svemiru, i vodi se ljuta borba i rat između dve suprotstavljene strane.

Laser tag rođendan

Kada stignete u laser tag igraonicu, prvo će vam biti pokazano kako sve to funkcioniše da biste mogli da se snađete. Postoji osoba koja radi u igraonici i koja puni lasere. Onog trenutka kada je igrač pogođen, pojavi se određena boja, laser zatreperi, a čuje se i zvučni zapis - You are hit - i posle toga se cela oprema gasi na određen broj sekundi.

Laser tag rođendaonica

Naravno, ako se prvi put nalazite u ovakvoj realnoj video igrici, slobodno je možemo tako nazvati, vrlo lako će se desiti da i vi pogodite nekog, ali da budete pogođeni i sami. Naravno, to ništa ne znači, i igra može da se nastavi dokle god to vi želite. Nakon što se oprema ugasi na nekoliko sekundi, ona će se opet uključiti, što znači da igra može da se nastavi.

Laser tag team building

Za team building ste sigurno čuli, i to znači razne aktivnosti zaposlenih, a van posla, gde oni jačaju timski duh i zajedništvo, tako što se zabavljaju na određen način. Jedna od takvih aktivnosti može da bude laser tag igraonica.

Ovde ne učestvuju deca, već starije osobe, tako da je igra nešto drugačija, ali su pravila u suštini ista, posebno ako je reč o početnicima. Team building ima za cilj da pokaže zaposlenima da se rukovodstvo brine o njima, a mnoga istraživanja su pokazala da takvi ljudi vole svoj posao, jer su adekvatno nagrađeni za svaki dobar rezultat, lepo urađen projekat i slično. Na kraju, posao ne treba da bude samo rad od devet do pet, već i određene aktivnosti koje su van tog vremena, tokom vikenda i slično.

Laser tag cena

Laser tag ima veoma pristupačnu cenu, posebno kada se dolazi u grupama, za rođendan, kao team building i slično. Sa druge strane, ni dobra zabava nikada ne može imati svoju pravu cifru izraženu u novcu, zar ne?

Ipak, radi vaše orijentacije, navešćemo da je prosečna cena za laser tag 700 dinara po igraču, gde je potrebno minimum šest igrača (troje protiv troje), a sve to za sat vremena igre. Probajte, i sigurni smo da se nećete pokajati!

*Za sve dodatne i precizne informacije, predlažemo da kontaktirate oglašivače koji se nalaze na stranici našeg portala na kojoj upravo čitate ovaj tekst o laser tagu.

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane