Dodaj firmu

Agencija za čuvanje dece Favorite Nanny


Stari grad, Beograd

Čuvanje dece - Klinac

Novootvorena igraonica u Borči za svakodnevno igranje i zabavu mališana.
Pročitaj više

Kosovska 10
Borča, Beograd

Simpsons - Čuvanje dece

Proslava rođendana za mališane od 1-10 godina. Laser soba, lavirint, animatorke, veliki kapacitet rođendaonice u Borči.
Pročitaj više

Bratstva i jedinstva 64
Borča, Beograd

Čuvanje dece Vesela družina

Upoznajte "Veselu družinu," sigurnu čuvaonicu koja neguje individualni pristup svakom detetu. Istražite raznovrsne kreativne radionice koje obuhvataju crtanje, engleski jezik i još mnogo toga, razvijajući fokus i maštu vašeg deteta. Uživajte u fleksibilnosti našeg radnog vremena i programima prilagođenim za vrtićku i školsku decu, omogućavajući im zabavu i učenje u bezbednom okruženju.
Pročitaj više

Ljube Šercera 8
Voždovac, Beograd

Čuvanje dece Al Vicolo Kids

Novootvorena igraonica u Borči namenjena deci svih uzrasta a posebno starijoj deci od 7 do 14 godina.
Pročitaj više

1.Maja 38
Borča, Beograd

Kids Club igraonica i čuvanje dece

Više od igraonice u Vašem omilnenom delu Beogradu na vodi. Rođendani, čuvanje dece, produženi boravak, hotel za decu.
Pročitaj više

Hercegovacka 23
Savski venac, Beograd

Srećica igraonica i čuvanje dece

Novootvorena igraonica na Novom Beogradu kod starog Merkatora, koja se prostire na čak 400 m2, sa zabavnim sadržajem za decu i odvojenim delom za roditelje.
Pročitaj više

Palmira Toljatija 5
Novi Beograd, Beograd

Bubamarac školarac produženi boravak

Bubamarac školarac je produženi boravak na Bežanijskoj Kosi u blizini škola O.Š “Borislav Pekić” i “Dragan Lukić”. Kvalitetan rad sa decom podrška pri učenju i obavljanju školskih zadataka, radionice, izleti.
Pročitaj više

Trajka Rajkovića 5
Novi Beograd, Beograd

Babysitters' Club - bebisiting agencija

Bebi siteri Babysitters' Club iz Beograda nude bebisiting usluge kao što su dnevno, nedeljno i mesečno čuvanje dece
Pročitaj više

Carice Milice 9
Savski venac, Beograd

Kids Club - cuvaonica i Igraonica

Čuvaonica, igraonica, čuvanje dece na sat, noćno čuvanje dece,čuvanje dece preko vikenda u Beogradu.
Pročitaj više

Hercegovacka 23
Savski venac, Beograd

Čuvanje dece je usluga koja je u modernom vremenu nuzna. Nekada davno, uloga žene se uglavnom svodila na čuvanje dece i brigu o kući. Međutim, vremena su se uveliko promenila, tako da danas većina žena ima svoje karijere, i odsutna je od kuće većim delom dana.

Sve ostale obaveze, koje je žena imala nekada, dok je bila nezaposlena, ostale su i dalje, kao što je kuvanje ručka, nabavka namirnica, spremanje kuće i bašte, a pre svega odgajanje dece i konstantan rad na njihovom mentalnom, emocionalnom i fizičkom razvoju.

Šta podrazumeva usluga čuvanje dece?

Da bi jedna prosečna žena savremenog doba pomirila svoje poslovne obaveze i porodičan život, neophodno je da neko uskoči kao pomoć, stalno ili povremeno, kada se radi o čuvanju dece.

U porodici obično rade i muškarac i žena, tako da se ova usluga pojavljuje kao neophodna. Savremeni poslovi neretko zahtevaju ostajanje preko uobičajenih osam sati rada, a za to vreme, dete će se vratiti iz škole, ili je neophodno da se preuzme iz vrtića. Ma koliko se trudili, roditelji to ne mogu vremenski da postignu.

Angažovanje osobe koja će čuvati jedno ili više dece, značilo bi da ona popunjava svojim uslugama i prisustvom sve one praznine koje roditelji ne mogu, tako što će provesti vreme sa detetom dok niko nije tu, pri čemu će pripremiti obrok i animirati dete.

Pored toga, mogu se dogovoriti i neke dodatne usluge, kao što je odlazak u nabavku, nadgledanje rada domaćih zadataka, crtanje sa detetom i slično. Osoba koja čuva mališana sa njim može otići u parkić, na sladoled ili kako je već postignut dogovor sa roditeljima.

U čemu je razlika između dadilje i bebisiterke?

Mnogo ljudi poistovećuje ova dva pojma, a oni zapravo znače veoma različito. Dadilja je osoba koja ima daleko kompleksniji zadatak u odnosu na bebisiterku, i ona veći deo dana provodi u kući mališana, i ima obavezu da osmisli plan aktivnosti, odnosno dnevni raspored. Sve to podrazumeva obraćanje pažnje na pravilan razvoj deteta u svakom smislu, a pored toga, obaveze su i pomoć u kući, pripremanje obroka i nabavka namirnica, praćenje deteta do škole i natrag i slično.

Na taj način, dadilje postaju kao pridruženi članovi porodice i mališani ih veoma vole. One se sa njima igraju, uče, pevaju, crtaju i na poseban način povezuju za detetom.

Sa druge strane, bebisiterka ima dosta lakši zadatak, koji podrazumeva da se uskoči onda kada je to potrebno. Recimo, za novogodišnju noć ili tokom proslave godišnjice braka; usluge bebisiterke se mogu iskoristiti svakoga dana kada roditelji nisu u mogućnosti da budu sa detetom, a ono ne može i ne sme ostati samo.

Ipak, bebisiterku možete angažovati i svakodnevno, a to je sve stvar dogovora. Recimo, ona može dolaziti popodne kada se dete vrati iz škole, ili tokom vikenda.

Čuvanje dece – iskustva

Da biste odabrali pravu osobu koja će obavljati ovako delikatan i važan zadatak kao što je čuvanje dece, neophodno je da se obratite agencijama koje već dugi niz godina pružaju ovakvu vrstu usluga. Agencije u svom timu imaju iskusne dadilje i bebisiterke, pa ćete vi, na osnovu razgovora sa njima, odlučiti koja osoba je prava da provodi vreme sa vašim mališanom.

Čuvanje dece – cena:

Kod čuvanja dece, kao što se vidi iz našeg teksta, razlikujemo svakodnevno čuvanje, koje traje određen broj sati, i uključuje i rad vikendom, praznicima i noćno čuvanje. Tada su cene za period od ponedeljka do petka između 300 din. za jedan sat do 1000 dinara za osam sati. Kada je reč o vikendima, prazničnim i noćnim čuvanjima, cene za sat vremena se kreću od 400 din. sve do 1200 dinara. Za povremeno čuvanje dece, za jedan sat potrebno je izdvojiti od 350 do 450 dinara

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate agencije koje su oglašene ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane