Dodaj firmu

Dnevni boravak dece Vesela družina

Upoznajte "Veselu družinu," sigurnu čuvaonicu koja neguje individualni pristup svakom detetu. Istražite raznovrsne kreativne radionice koje obuhvataju crtanje, engleski jezik i još mnogo toga, razvijajući fokus i maštu vašeg deteta. Uživajte u fleksibilnosti našeg radnog vremena i programima prilagođenim za vrtićku i školsku decu, omogućavajući im zabavu i učenje u bezbednom okruženju.
Pročitaj više

Ljube Šercera 8
Voždovac, Beograd

Čuvaonica Paun

Čuvaonica Paun idealna je za dnevno čuvanje dece. Nalazi se na Banjici, a možete dovesti svoje dete na sat vremena, pola dana ili ceo dan.
Pročitaj više

Zlatka Šnajdera 11, Banjica
Voždovac, Beograd

Dnevni boravak dece ISKRA Predškolska Ustanova

Ukoliko tragate za kvalitetnom, udobnom i podsticajnom sredinom za rast i razvoj Vašeg deteta, predškolska ustanova ISKRA je pravi izbor za Vas. Upis u naš vrtić i jaslice koji se nalaze u mirnom i lepom kraju Banjice, omogućen je uz subvenciju grada Beograda.
Pročitaj više

Bulevar JNA 9 (kod Paunovog brega)
Voždovac, Beograd

Vrtić Bejbilend

Vrtić Bejbilend je pravi porodični dom za odrastanje dece od 12 meseci do polaska u školu, uz subvencije grada. U okviru naše predškolske ustanove nalaze se objekat u bloku 62 na Novom Beogradu i novootvoreni vrtić na Voždovcu u okviru Eko Sportskog Centra.
Pročitaj više

Braće Jerković 119a
Voždovac, Beograd

Vrtić Dečiji Svet Zvezdice

Vrtić "Zvezdice" jedan je od objekata u sklopu privatne predškolske ustanove "Dečiji svet". Smešten u najlepšem delu Voždovca, u prelepoj kući koja je urađena po najvšim svetskim standardima sa lepim i negovanim dvorištem.
Pročitaj više

Bilećka 18
Voždovac, Beograd

Vrtić Vremeplov

Vrtić „Vremeplov“ je privatna predškolska ustanova verifikovana od strane Ministarstva prosvete. Naš vrtić vam nudi poludnevni i celodnevni boravak za vaše dete, upis traje tokom cele godine, a roditelji imaju pravo na subvenciju grada Beograda.
Pročitaj više

Miklošićeva 36
Voždovac, Beograd

PU Juca - Dečija Otkrivalica

Otkrivalica je savremen, otvoren vrtić, koji svojim principima, metodologijom i programima znatno doprinosi unapređenju predškolske vaspitno-obrazovne prakse u regionu, vrtić u kome u atmosferi poverenja, uvažavanja i tolerancije
Pročitaj više

Pčinjska 21, Voždovac, Jelene Ćetković 12, Stari grad
Voždovac, Beograd

Dnevni boravak dece Vrtić Puž

Nalazimo se u naselju Banjica na opštini Voždovac i brinemo o Vašim mališanima uzrasta od 1 do 7 godina
Pročitaj više

Bulevar Oslobođenja 142 - 144
Voždovac, Beograd

Predškolska ustanova vrtić Big bird

Dođite da rastemo, učimo, napredujemo i radujemo se zajedno.Nalazimo se u mirnom delu Voždovca, ali nudimo prevoz za sve naše polaznikeU Big Birdu čuvamo i usmeravamo Vaše dete od jaslenog uzrasta do završetka školskog obrazovanja, zato što Big Bird postoji kao vrtić, dnevni boravak za školarce i škola Engleskog jezika.
Pročitaj više

Dukljaninova 1
Voždovac, Beograd

Kids Kingdom produženi boravak

Edukativni centar na Voždovcu, pruža pomoć oko učenja, dnevni boravak dece od 1-5.razreda, časove engleskog, školu crtanja, domaće i kuvane obroke.
Pročitaj više

Borisavljevićeva 23
Voždovac, Beograd
Pitaj sve firme
Idi na vrh strane