Dem Kolor boje i lakovi

4.0 | 1 ocena
Ulica: Vojislava Ilića 44
Grad: Beograd
Opština: Vračar
Dem Kolor boje i lakovi
Telefon: 011/
Mobilni: 063/

O nama

DEM KOLOR BOJE I LAKOVI

Farbara Dem Kolor postoji i uspešno radi već dugi niz godina, a osnovna delatnost ogleda se u prodaji boja, lakova i građevinskog materijala. Sve što Vas zanima kada je reč o hidroizolaciji, materijalima za termo i zvučnu izolaciju, svim vrstama boja i lakova, kao i pratećem priboru za molersko-farbarske radove, Dem Kolor može da Vam ponudi.

Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa velikim brojem firmi, kod nas možete pronaći veliki izbor proizvoda vodećih proizvođača: Henkel, Sika, Chromos Svjetlost, Maksima, JUB, Tesarol... Farbara Dem Kolor konstantnim proširenjem svoje ponude, želi da Vam izađe u susret kada se odlučite za vrhunsko sređivanje Vaše kuće, stana ili poslovnog prostora.

Iz našeg bogatog proizvodnog programa izdvajamo:

 • lepak za pločice Ceresit
 • glet masa
 • Sika hidroizolacija
 • email lak
 • vodeni premazi
 • sprej lak
 • materijal za termo i zvučnu izolaciju
 • molerski alat
 • tapete
 • stiropor i stirodur

Ukoliko Vas muče problemi sa vlagom, horizontalnom ili vertikalnom, kod nas možete da nabavite proizvode Sika hidroizolacija koji Vam pružaju efikasan način da se zauvek rešite vlažnih zidova u Vašem stanu. Takođe, u našoj ponudi nalazi se lepak za pločice Ceresit koji je najbolje sredstvo za lepljenje zidnih i podnih pločica.

Boje iz naše ponude namenjene su za farbanje spoljnih i unutrašnjih zidova različitih objekata. U našoj ponudi nalaze se sve vrste boja na uljanoj i nitro bazi, email lak, vodeni premazi ekološka varijanta, kao i sprej lak.

Takođe, možemo da Vam ponudimo uslužno miksovanje boja. Dem Kolor poseduje Chromos Svjetlost mix sistem što nam omogućava miksovanje boja za unutrašnje i spoljašnje završne radove. Dovoljno je samo da zamislite željenu nijansu i da to sa nama podelite, a mi ćemo se pobrinuti da je za Vas izmiksujemo.

Ukoliko želite da Vaš enterijer učinite jedinstvenim i prijatnim, Dem Kolor nudi raznovrstan izbor tapeta koje će Vam pomoći u dekoraciji Vašeg stambenog ili poslovnog prostora. Takođe, kod nas možete pronaći veliki izbor valjaka, četki, kao i sav prateći pribor za molersko-farbarske radove ukoliko se profesionalno ili za lične potrebe bavite molerajem.

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak od 07h-20h
Subota od 07h-15h
Nedelja od 08h-13h

Dem Kolor boje i lakovi, Vojislava Ilića 44, Vračar, Beograd

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Nikola Gavrilovic
  22.05.2018 11:52

  Trba vam pomoc oko izbora farbi i boja za zidove ,ljubazno osoblje farbare DEM KOLOR va uve ljubazno stoji na raspolaganju.Nedavno sam sa drugarom isao do njih i preporucili su mi odlican izbor boja. Hvala!

  Milos Topalovic
  15.01.2017 11:52

  U farbari Dem kolor uvek pronadjem sta mi treba u tom trenutku sto znaci da su veoma snabdeveni.Uvek mi pomognu u izboru i nude mi uvek samo najbolje brendove kao sto su ceresit,maksima i henkel.

  Goran Sarenac
  28.06.2016 05:14

  Ceresit lepak za plocice,glet masa,sika hidroizolacija,email lak,vodeni premazi,sprej lak,veliki izbor alata za molerske radove po veoma povoljnim cenama uz odlozeno placanje na nekoliko rata.

  Miloš Marijanović
  31.07.2015 02:51

  Koliko košta lepak za pločice Ceresit, sika hidro izolacija, email lak, vodeni premazi, sprej lak?

  Firme u blizini

  Farbara Kolaž, Bulevar kralja Aleksandra 570, Bulevar kralja Aleksandra 433, Bulevar kralja Aleksandra 351, Zvezdara, Beograd
  Tamban, Ustanička 73, Voždovac, Beograd
  Boje i lakovi za profesionalce Dacar Color, Tabanovačka 5, Voždovac, Beograd
  Farbara Terca Ton, Mirijevski bulevar 41c, Palilula, Beograd
  Farbara Dejan, Meštrovićeva 28b, Voždovac, Beograd
  Boje i lakovi Dekostar, Cvijićeva 33, Palilula, Beograd
  Farbara Kole, Braće Jerković 233d, Voždovac, Beograd
  Irganox boje i lakovi, Ratka Pavlovića 8a, Grocka, Beograd
  BG MARKER Boje i lakovi, Branka Krsmanovića 3, Zvezdara, Beograd
  Mis Color Farbara, Triše Kaclerovića 27đ, Voždovac, Beograd