O nama - BOJE U PRAHU ZA PLASTIFIKACIJU METALA OPTIMEX

Plastifikacija metala je pravi način da zaštitite metalne površine. Plastifikacija predstavlja proces nanošenja polimernog praha za farbanje na površinu metala elektrostatskim putem. Prah se na temperaturi od 160-190 stepeni, u zavisnosti od vrste praha, topi i stapa sa metalom.

Optimex je ovlašćeni distributer prahova za plastifikaciju najvećeg svetskog proizvođača Akzo Nobel.

Iskustvo dugo 24 godine i kvalitetna ponuda je ono što nas čini jedinstvenim i prepoznatljivim na tržištu. Kod nas će i najprobirljiviji i najzahtevniji klijenti naći proizvod koji odgovara svim njihovim kriterijumima.

Optimex boje za plastifikaciju možete naći u svim nijansama i teksturama. Široka primena, trajnost, izgled i kvalitet su osnovne osobine ovih boja. Takođe, sve naše boje ispunjavaju standarde neškodljivosti po životnu sredinu i otuda naš moto „Sve boje su zelene“. Boje ne sadrže teške metale poput hroma i olova, a nema ni isparljivih organskih jedinjenja (VOC). Prah za plastifikaciju Optimex će Vašem metalu dati fantastičnu pokrivenost i zaštitu.

U našoj ponudi ćete naći i aditiv za strukturu, kao i temperaturne indikatore.

Aditiv za strukturu će glatkom premazu dati stukturu pomorandžine kore, a jedno pakovanje od 250 grama je dovoljno za 25 kg boje u prahu za plastifikaciju metala.

Temperaturni indikatori imaju višestruku primenu i bitna su alternativa termometrima. Jednostavni su za korišćenje, čak i na teško dostupnim mestima. Mere temperature u opsegu od 37.8 ° C i 264 ° C.
Naša misija je da klijentima pružimo najkvalitetnije boje u prahu za plastificiranje metala, kao i odgovarajuću prateću opremu. U fokusu su nam Vaše želje i potrebe.

Pristupačne cene, akcije i kvalitetna ponuda je ono što nas izdvaja od drugih.

Neka boje u prahu za plastifikaciju metala Optimex budu Vaš prvi izbor!

Radno vreme:

Ponedeljak – Petak: 08 – 15 h
Vikendom ne radimo.

Boje u prahu za plastifikaciju metala Optimex
Milutina Milankovića 1, lok.27, Novi Beograd, Beograd

Povratak na stranicu čija je osnovna delatnost
Kuća Boje i lakovi
Osnovni proizvodi/usluge za firmu Boje u prahu za plastifikaciju metala Optimex
  • plastifikacija metala Optimex,
  • plastifikacija metala novi beograd,
  • boje za plastifikaciju metala beograd,
  • Optimex Beograd,
  • Optimex radno vreme