Boje i lakovi za profesionalce Dacar Color

5.0 | 5 ocena
Ulica: Tabanovačka 5
Grad: Beograd
Opština: Voždovac
Boje i lakovi za profesionalce Dacar Color
Telefon: 011/
dacarcolor.com

O nama

BOJE I LAKOVI ZA PROFESIONALCE DACAR COLOR

Preduzeće "Dacar Color" se nalazi u Tabanovačkoj ulici broj 5, na teritoriji opštine Voždovac. Sa svojim radom započeli smo 2002. godine na području Beograda. Domen našeg rada obuhvata proizvodnju i distribuciju premaza, bola i lakova za drvo, za završnu obradu u drvnoj industriji.

Naš asortiman proizvoda oslanja se na proizvode renomirane italijanske firme ICO Italian Coatings, koja je stvorila prepoznatljivo ime u oblasti svog poslovanja. Rad našeg preduzeća obuhvata podelu po različitim službama kao što su rukovodeći menadžment, proizvodnja, komercijala, administracija, magacinska i služba sa odnose sa inostranstvom.

Asortiman naših proizvoda čine:

 • koloriti
 • premazi na vodenoj bazi sa spoljnu primenu
 • premazi na vodenoj bazi za unutrašnju primenu
 • UV premazi
 • poliesterski premazi
 • pomoćni program - katalizatori, razređivači, aditivi...

Naš tim je u mogućnosti da Vam ponudi profesionalnu uslugu po pitanju proučavanja i industrijalizacije novih ciklusa lakiranja. Pomoći ćemo Vam pri svim problemima na koje naiđete prilikom nanošenja boje i lakova. Italian Coatings je takođe u mogućnosti da svojim klijentima ponudi obuku i kurseve koji predstavljaju važan deo za uspešno obavljanje različitih poslova.

Nastojimo da ispoštujemo sve dogovore sa našim klijentima po pitnju brze isporuke poliuretanskih, vodorazredivih i vodenih lakova, bajc boja i svih drugih proizvoda iz naše ponude. Imperativ našeg poslovanja je zadovoljan kupac u svakom pogledu, uslugama i proizvodima.

Posedujemo brojne sertifikate o kvalitetu naših proizvoda, zahvaljujući kojima smo u mogućnosti da Vam preporučimo naše proizvode.

Poliuretanski, vodorazredivi i vodeni lakovi, kao i bajc boja.
Boje i lakovi za profesionalce, na jednom mestu.
Boje i lakovi za drvo najvišeg kvaliteta.
Vaš najbolji izbor i najpovoljnije cene.

Preduzeće "Dacar Color" Voždovac, Beograd.

Ostavite komentar
Ocenite firmu

  Iskustva i preporuke posetilaca

  Bojan Okruglic
  22.05.2018 12:18

  U proizvodnji i distribuciji premaza, boja i lakova za drvo,za zavsnu obradu u drvnoj industriji.Asortiman njihovih proizvoda cine koloriti,premazi na vodenoj bazi za spoljnu primenu,premaz na vodenoj bazi za unutrasnju primenu,UV premaz,poliesterski premaz,pomocni program-katalizatori,razredjivaci,aditivi..Sve pohvale za strucan kadar i njihovo uspesno poslovanje.

  Zarko Manic
  09.04.2017 01:37

  Njihov asortiman proizvoda oslanja se na proizvode renomirane italijanske firme ICO Italian Coatings,koja je stvorila prepoznatljivo ime u oblasti svog poslovanja.Rad ovog preduzeca obuhvata podelu po razlicitim sluzbama kao sto su rukovodeci menadzment,proizvodnja,komercijala,administracija.

  Milos Bozovic
  28.06.2016 05:00

  Veoma kvalitetna domaca proizvodnja i distribucija premaza,boja i lakova za drvo za zavrsnu obradu.Imaju veliki broj zadovoljnih klijenata sto dovoljno govori o njihovom kvalitetu ali i o povoljnim cenama.

  Nikola Maric
  31.07.2015 02:48

  Koliko koštaju boje i lakovi za drvo?

  Saša Stanković
  28.03.2015 02:52

  Dacar Color nudi Vam boje i fasade za prave profesionalce. Vodeni lakovi po najpovoljnijim cenama.

  Mladost
  15.08.2012 01:23

  Postovani: Javljamo se iz svilajnca;Iz kluba pod nazivom Fk.Mladost Dublje nadomak grada Svilajnca. Organizovanim radom i zalaganjem smo sredili i renovirali svoje terene , i jedna smo od boljih ekipa u ovoj opstini! ;Prosle sezone-2011/12god smo usli u veci rang takmicenja konkretno okruzne lige Jagodina,Paracin,Cuprija,Svilajnac,samim tim na nase utakmice dolazi dosta publike kako iz naseg mesta i opstine tako i iz gradova i opstina koje smo naveli. Ovim putem vas pitamo da li bi ste zeleli da vas reklamiramo i to putem reklama koje bi ste vi nama poslali a koje bi mi postavljali na nase tribine ograde . Ovo je klub sastavljen od mladjih i jako dobrih ograca te otuda i uspesi. Mi vas slobodnom voljom pitamo kako bi ste se takodje i vi nama javili ako ste zainteresovani i poslali vas reklamni matrerijal u obliku : Platna,Limenih tabla,cirada ili kako vec posedujete ili ste radili prethodno. Uz napomenu da nepostoji nikakva novcana nadoknada koju mi vama trazimo niti ikakvo uclanjenje jednostavno mi vama cinimo uslugu i reklamiramo vas a vi nama da ceo nas renovirani projekat izgleda lepse,modernije i profesionalnije. Ako postoji interesovanje sa vase strane javite nam se kako bi se dogovorili oko adrese i nacina slanje. S"postovanjem .......Fk.mladost Dublje. Ako pak kod vas postoje vec spreni reklamni materijali ,pzete nam to poslati na adresu Svilajnac S.Dublje 35210 Svilajnac za fk maldost dublje. prima SasaPesic. Javilo nam se nekoliko firmi kojima je cudno gde jos u Srbiji ima to da se neko dzabe reklamira a mi im kazemo eto kod nas a ako bas imate zelju donirajte tu uslugu sa jednom fudbalskom loptom i to je to. Uzgred, to nije obavezno niti nam je cilj cilj nam je da delujemo kao prava ekipa i da nam stadion deluje sto vise profesionalnije te smo se odlucili za ovaj vid usluge koju bi vrsili besplatno a koja slozice te se svima koji imaju firme i preduzeca nesto znaci jer reklama je reklama gde god ona bila ! Za svaku informaciju mozete nam se javiti ovde dobiti i broj telefoba i sve sto budete zeleli ako vam ovo sto smo dali do sada nije dovoljno ! .-........................................ jOS JEDNOM SPORTSKI POZDRAV !!!! Fudbalski klub : " FK MLADOST DUBLJE " -- Fudbalski klub : " FK MLADOST DUBLJE "

  Firme u blizini

  Dem Kolor boje i lakovi, Vojislava Ilića 44, Vračar, Beograd
  Tamban, Ustanička 73, Voždovac, Beograd
  Farbara Dejan, Meštrovićeva 28b, Voždovac, Beograd
  Boje i lakovi Uradimo sami, Kneza Višeslava 31u, Rakovica, Beograd
  Color Mania boje i lakovi, Kirovljeva 35, Kumodraška 83, Čukarica, Beograd
  Boje i lakovi Dekostar, Cvijićeva 33, Palilula, Beograd
  Farbara Kole, Braće Jerković 233d, Voždovac, Beograd
  Boje u prahu za plastifikaciju metala Optimex, Milutina Milankovića 1, lok 27, Novi Beograd, Beograd
  BG MARKER Boje i lakovi, Branka Krsmanovića 3, Zvezdara, Beograd
  Mis Color Farbara, Triše Kaclerovića 27đ, Voždovac, Beograd