Dodaj firmu

Fototeka Models

Fototeka Models pruža uslugu profesionalnog fotografisanja venčanja i dečijih rođendana, kao i drugih svečanih događaja kao u Beogradu tako i širom zemlje.
Pročitaj više

Skerlićeva 16
Vračar, Beograd

Studijsko fotografisanje Foto studio Pixel

Foto Studio Pixel osnovan je i krenuo sa radom 2011 godine. Nalazi se u Beogradu na Banovom brdu u ulici Pozeska 67a. Bavimo se profesionalnim fotogafisanjem i video snimanjem najsavremenijom opremom. Profesionalnost, kvalitet i povoljne cene su ono sto nasi klijenti cene.
Pročitaj više

Požeška 67a
Čukarica, Beograd

Obra Obra foto studio

Foto studio Obra Obra nalazi se u Zemunu. Specijalizovani su portretne fotografije, porodične fotografije, fotografije za poslovna dokumenta, kao i umetničke portrete.
Pročitaj više

Hercegovačka 8
Zemun, Beograd

Video studio V

Video studio V pruža profesionalnu, stručnu i kvalitetnu uslugu snimanja svih Vaših bitnih i važnih događaja, kako na terenu, tako i u studijskim uslovima. U mogućnosti smo da snimamo i iz vazduha!
Pročitaj više


Čukarica, Beograd

City Foto

City Foto trudi se da sačuva od zaborava Vaše uspomene na omiljeno putovanje, venčanje ili krštenje deteta. Domen rada naše fotografske radnje obuhvata izradu fotografija svih formata, foto šolja, majica i puzzli, kao i fotografisanje proslava.
Pročitaj više

Jurija Gagarina br.14l, lok.13, ( Belville, zgrada Suncokret )
Novi Beograd, Beograd

Foto studio Zika Slika

Makenzijeva bb
Vračar, Beograd

Studijsko fotografisanje Go Print Štamparija

Ukoliko želite da Vaša kompanija ili brend budu predstavljeni na najbolji mogući način, izaberite štampariju Go Print iz Zemuna. Domen našeg rada obuhvata digitalnu štampu na različitim materijalima, štampu velikog formata, kao i grafičke usluge.
Pročitaj više

Ugrinovačka 15
Zemun, Beograd

Foto studio Bata

Foto studio Bata postoji i uspešno radi od 1989. godine u Zemunu i Batajnici. Osnovna delatnost našeg multimedijalnog foto i video studija je visoko kvalitetna digitalna fotografija, digitalno snimanje svih vrsta proslava, kao i druge fotografske usluge.
Pročitaj više

Prvomajska 2 c, Zemun, Maksima Brankovića 3, Batajnica
Zemun, Beograd

Studijsko fotografisanje je oduvek jako popularno. Možda gledate sva ta lica sa naslovnica modnih magazina, čežnjivo uzdišući i želeći da izgledate upravo tako. Da li ste nekada pomislile, da su sve te devojke zapravo veoma obične, a da su tako posebne slike nastale jer su se one nalazile savršeno našminkane, isfrizirane, perfektno obučene i prepuštene profesionalnom fotografu?

Istina je da sve to možete i vi, zahvaljujući studijskom fotografisanju koje je u poslednje vreme postalo veoma popularno. Mnogi ljudi vole upravo zatvorene prostore, u kojima se lakše opuštaju, za razliku od slika koje nastaju u prirodi.

Studijsko slikanje

Dakle, čarobni štapić za lepotu ne postoji, a formula je: šminka + frizura + fotograf. Pogledajte sebe iz drugog ugla, možda ćete se iznenaditi onim što ćete videti. Mi sebe vidimo na jedan način, a profesionalci koji se bave slikama, na neki sasvim drugi.

Dozvolite sebi da pronađete to svoje drugačije ja, i postanite foto model, makar samo na jedan dan. To mogu svi, verujte nam, samo je bitno da budete pod dirigentskom palicom iskusnog majstora, koji će od vas načiniti novu Sindi Kraford, Klaudiju Šifer ili Adrijanu Limu...

Često je cela draž u igri svetlosti i senki, te ugla iz koga će fotografija nastati. Profesionalci znaju da uoče ono najlepše na vama, te da to istaknu, ali i da eventualne mane prikriju... 

Kada dođete u foto studio, dočekaće vas ljubazna i nasmejana ekipa, koja će sa vama porazgovarati o vašim željama. Zajedno ćete osmisliti način da se istakne vaša lepota. Pred objektivom fotoaparata uopšte nije lako stajati, i menjati različite zahtevne poze. Ali, sve je u službi lepote za koju ništa nije teško učiniti, zar ne?

Studijsko fotografisanje – iskustva

Pre slikanja, potrebno je da budete profesionalno našminkani. Kosa bi trebalo da vam bude stilizovana. Sa druge strane, možda ne želite da se slikate sami, već sa svojom jačom polovinom, prijateljicom ili bratom, roditeljima..? Sve su to različite fotografije koje predstavljaju dodatni motiv i izazov za profesionalce, jer je svaki čovek unikatna individua, čiju unutrašnju i spoljašnju lepotu treba znati istaći na pravi način.

Možda želite da se obavi studijsko slikanje vašeg deteta? Nije redak slučaj da deca učestvuju kao kandidati za snimanje raznih spotova i reklama. Ako se odlučite da mališana sami uslikate, to zasigurno ne može ni izbliza da bude kao profesionalna fotografija. Studijski fotograf zna kako da predstavi vaše dete na najbolji način, i možda upravo to bude od presudnog značaja na nekom kastingu?

U foto studiju, mogućnosti za savršenim slikama su praktično neograničene. Fotografi koriste najsavremenije aparate, dok igra svetlosti i senke načiniće idealne prikaze. Kada dođete u studio, ne morate da razmišljate da li napolju pada kiša, duva vetar ili sija sunce – tamo su uslovi uvek idealni za savršene fotografije. 

Garderoba i šminka se mogu menjati, dok se osvetljenje prilagođava vašem stajlingu. Rasveta je vrhunskog kvaliteta, i često je jednako bitna kao i sam aparat. Kada se svemu tome doda oštro oko profesionalca koji zna da uhvati momenat, vama ostaje samo da napravite mesto na zidu za jednu prelepu uramljenu fotografiju. 

Studijsko fotografisanje – cena:

Cene profesionalnog studijskog fotografisanja kreću se u rasponu od 5500 din. do 7200 dinara i naviše, a sve u zavisnosti od toga šta je uključeno u uslugu. 

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate foto radnje koje se nalaze ispod našeg teksta. 

Pitaj sve firme
Idi na vrh strane