Profesionalno brendiranje izloga

0

Brendiranje izloga lokala, radnji, sedišta firmi je usluga koju štamparija nudi svim vlasnicima novoovorenih radnji i preduzeća, kao i vlasnicima firmi i lokala koji žele da obnove izgled staklenih površina svojih objekata.
Brendiranje lokala i izloga se radi uglavnom prelepljivanjem staklenih površina odštampanom grafikom.
Brendiranje izloga lokala, sedišta firmi i drugih objekata - grafička priprema

Grafička priprema za brendiranje izloga lokala može biti vaša, a možete izabrati i da grafičku pripremu za štampu folije za brendiranje izloga i drugih staklenih površina uradi naš tim stručnih grafičkih radnika. Bez obzira na izbor oko pripreme za štampu za brendiranje izloga, sigurno ćete biti zadovoljni urađenim poslom.
Potpuno ili parcijalno brendiranje izloga lokala
Brendiranje izloga lokala se može po pokrivenosti površine stakala folijom za brendiranje podeliti na potpuno, u kom slučaju se cela staklena površina pokriva odštampanom folijom ili parciajlno, gde se samo deo staklene površine pokriva odštampanom grafikom za brendiranje izloga lokala.
Parcijalno brendiranje izloga lokala podrazumeva izradu slova, nalepnica ili drugih grafičkih simbola manjih dimenzija koji se nakon štampe postavljaju na deo staklene površine izloga po vašoj želji

Kategorija: Stamparije Beograd
Podkategorija: Brendiranje izloga Beograd
Objavljeno: 14.03.2019.
Ažurirano: 06.03.2020.
# ID Oglasa: 026537
Website: goprint.rs