Vaša firma se ne nalazi ovde?
Zakupite neki od paketa - isplatiće Vam se
Postavi pitanje svim firmama
iz kategorije Nehirurška liposukcija
Pitaj firme
Kontakt podaci za vašu firmu

Tretman nehirurške liposukcije sa predlogom ishrane

Akcija -76% 490 Din.
Tretman nehirurške liposukcije sa predlogom ishrane po ceni od 490 din samo u Endermološkom centru LPG!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Nutricionistički program

Akcija -50% 4000 Din.
Nutricionistički program - 4.000 din! Endermološki Centar LPG!...
AKCIJA ističe za
Preuzmi kupon

Nehirurška liposukcija

Kada je neko mlad, ima savršeno zategnuto i oblikovano telo. Međutim, sa protokom godina, naša figura se menja, i to najčešće tako što postajemo gojazni, gubimo vitki stas i na kraju, osećamo se nezadovoljno, bez samopouzdanja i tromo. Želeli bismo da se rešimo svih tih masnih, ružnih naslaga, ali ipak ne bismo da idemo „pod nož“, jer se plašimo, smatramo takve procedure komplikovanim i slično.

nehirurska liposukcija

 

Ipak, dobra vest je da postoje tretmani nehirurške liposukcije, odnosno uklanjanja masnog tkiva bez klasičnog operativnog zahvata.

Ultrazvučna kavitacija

Zadnjica, bokovi, nadlaktice, a naročito stomak, mesta su na kojima se prvo „zalepe“ masne naslage, čineći nas gojaznim. Kavitacija je jedan od načina da se rešite ovog problema, i tretmani se ponavljaju u razmaku od sedam do deset dana, a traju do sat vremena.

Pacijente posebno obraduje što su rezultati vidljivi odmah, pošto je moguće izgubiti od dva do pet centimetara u obimu.

Pri tretmanu se koristi ultrazvuk, koji plasira fokusirane talase određene frekvencije. Oni ciljano gađaju masne naslage, tako što prodiru u kožu, naslage pucaju i masnoća se izliva u prostore između ćelija. Potom se na sasvim prirodan način izbacuje iz tela.

Heksapolarna nehirurška liposukcija

Ova metoda koristi laser za razbijanje masnih naslaga, i predstavlja veoma savremen i učinkovit tertman. Masnoće se ciljano uništavaju, i to tako što multipolarna energija deluje na ćelijsku membranu masnih ćelija, dok pri tome nije štetna za kožu i ostala tkiva.

Veoma brzo ćete primetiti da nestaju centimetri u vašim obimima, na stomaku, kukovima, butinama, nadlaktici, zadnjici...

Iskustva pacijenta govore da je tretman izuzetno kratak i traje svega pola sata, a bićete u obavezi da dolazite na nedelju dana. Rezultati koji se postižu, nadmašiće sva vaša očekivanja kada je novi izgled u pitanju!

Nehirurška liposukcija lipoliza

Ovo je tretman koji je savršen za ljude koji nisu u celosti gojazni već im se masne naslage talože samo na nekom delu tela, na primer na butinama ili na stomaku. Koristi se ultrazvučna terapija, koja cilja masnoće u potkožnom tkivu.

nehirurska liposukcija cena

 

Procedura se ponavlja jednom u sedam dana, ili češće ako se tretiraju različite regije. Najbolja vest u ovoj priči jeste da se izgubljene masne ćelije više ne vraćaju, iz tretmana u tretman ćete primećivati kako se vaša figura menja i oblikuje na lepši način.

Intralipoterapija – nehirurška liposukcija

Kod metode intralipoterapije koristi se injekcioni rastvor koji malo po malo eliminiše masne ćelije u određenim područjima.

Tretman je veoma dobar kada imate masne naslage na određenim delovima tela, a važno je da znate da nećete osećati bol, čak nije potrebna nikakva anestezija.

Biće potrebno da dođete u ordinaciju od dva do pet puta, između kojih prolazi oko tri nedelje. Najčešće se tretiraju stomak, podbradak, ruke, unutrašnji delovi butina, unutrašnji deo kolena, trohanterna regija.

Nehirurška liposukcija – cene tretmana:

Za tretman ultrazvučne kavitacije, potrebno je izdvojiti od 1800 do 2200 dinara, što sve zavisi od regije koja se tretira.

Kada je reč o lipolizi, cena jednog tretmana u proseku je 150 evra, a najčešće je potrebno od tri do pet dolazaka u ordinaciju.

Za heksapolarnu nehiruršku liposukciju sa laserskim uklanjanjem celulita, trebalo bi platiti u proseku 2000 dinara po tretmanu.

*Cene su prikazane orijentaciono, za sve precizne informacije, predlažemo da kontaktirate ordinacije koje su oglašene ispod našeg teksta.

 

Iskustva i preporuke posetilaca

24.09.2018
Zorica Simic

Nehirurska liposukcija koristi laser za razbijanje masnih naslaga, i predstavlja veoma savremen i učinkovit tertman. Masnoće se ciljano uništavaju, i to tako što multipolarna energija deluje na ćelijsku membranu masnih ćelija, dok pri tome nije štetna za kožu i ostala tkiva.

11.08.2017
Biljana Brankovic

iskrena da budem prvi put cujem za ovu liposuzkciju i ona definitivno nije nesto sto mi preterano dobro zvuci. Po meni je samo ona jedno dobro resenje koje i nije bas nesto previse kvalitetno i dobro.

02.07.2017
Andriajana Simic

Mnogo puta sam bila na raznim dijetama , jer nisam zelela da se podvrgavam hirurskim zahvatima, ali na zalost ni jedna dijeta nije uspela da mi oblikuje telo na nacin kako bih ja volela. Sdruge strane nisam zelela da idem na operaciji i da se podvrgavam hirurskim zahvatima. Kada sam cula za opciju nerirurske liposukcije bila sa u startu skepticna, ali nakon nekoliko razgovora sa prijateljicama koje su vec imali iskustva odlucila sam se na varijantu nehirirske liposukcije. Sada je i ja preporucujem svima